Monday 31 October 2011

Wat doen dromen betekenen

Ik geniet van dromen, zelfs overdag! Ik hou van wat mijn geest spins in dromen. Het verhaal lijnen variëren van hilarisch, absurd tot regelrechte angstaanjagend. Dromen zijn geïnterpreteerd als escapisme geestesoog, berichten vanuit de ondermenu bewuste en zelfs willekeurige brain lawaai! Elke dag als we wakker, herinneren we stukjes en beetjes van onze dromen voordat we snap terug in volle realiteit. Tenzij we jota hen neer en waarschuw iemand over, ze slip onvoldoende geheugen. Soms zijn ze zo levendig en nachtmerrieachtige, dat we ze herinneren. Op zulke momenten, we vaak af wat doen dromen betekenen. Dit artikel onderzoekt het mysterie van dromen en hoe veel belang moet worden gegeven aan hen.
Wat doe Dreams Mean Echt?; Dromen zijn een opeenvolging van beelden, geluiden, gedachten en emoties die levendig are ingebeeld en ervaren door de geest in slaap. Ze zijn responsen gegenereerd door de hersenen zonder enige vorm van externe stimuli. Zij worden geheel gemaakt door het brein van de geaccumuleerde patroon van herinneringen en emoties. Laat ons verkennen wat doe dromen betekenen en doen ze echt geven eventuele aanwijzingen dat serieus moet worden genomen.
Onderzoek heeft aangetoond dat dromen in korte burst van 15-20 minuten gebeuren tijdens wat bekend staat als REM (Rapid Eye Movement) slaap, wanneer de hersenen is actiever. We besteden ongeveer twee uur dromen op een gemiddelde. Als je dat doorrekent, meer dan een jaar, besteden we ongeveer 30 dagen van onze tijd in dromen. De hersenen schakelt de neurotransmitters die beweging van het lichaam kunnen veroorzaken tijdens de slaap. Deze droom veiligheidsmaatregel voorkomt fysieke schade, die kan ontstaan ​​door droom geactiveerd lichaamsbewegingen.
Wat dromen betekenen in de actualiteit is een vraag waarvan het antwoord is ten opzichte van de persoon. Er zijn veel theorieën over wat te doen dromen betekenen. Ik zal over mijn eigen idee over deze hele zaak gebaseerd op mijn eigen droom ervaringen. Ik denk dat dromen zijn ontstaan ​​uit drie belangrijke bronnen: onderdrukte verlangens, angsten en gewone oude onzin die voortvloeien uit onleesbare informatie in de hersenen! Het is gewoon de geest projecteren informatie vergaard uit uw ervaringen, op naar de Mind's Eye. Soms kan het gemaakte verhaal lijnen gewoon oude rommel, maar soms is je brein is eigenlijk probeert te streven naar een oplossing. Dit is gebeurd met mij in het verleden. Soms moet je gewoon zien wat je wilt zien. De dingen die je moet omgaan met, maar zijn bang om iets te doen of te vermijden, meestal opduiken in dromen. Sommige angsten die diep begraven liggen beneden vindt een uitweg in dromen. Ik geloof niet in het identificeren van een lijst van droombeelden en hun betekenis, omdat het niet een absolute ding. Mensen maken een bedrijf uit de droom interpretatie. Ik geloof niet in het identificeren van specifieke soort van droom beelden met een specifieke boodschap, voor iedereen. Verschillende beelden betekent verschillende dingen voor mensen, zoals elke persoon ervaringen, angsten en verlangens zijn verschillend. Laat me proberen om enkele veelgestelde vragen over dromen te beantwoorden. Lees meer over 'Wat zijn de oorzaken Dreams?'.
Wat doe terugkerende dromen betekenen?; Wat dromen betekenen wanneer je te houden op het verkrijgen van dezelfde die opnieuw en opnieuw? Wat het middel kan alleen begrepen worden door te gaan in op de specifieke kenmerken van het. Meestal, althans in mijn geval, zijn de terugkerende dromen die zich voordoen met betrekking tot sommige diepgewortelde problemen, die ervoor zorgen dat mijn gedachten knagen in slaap. Ze zijn bepaalde onvoltooide verlangens en angsten zich te manifesteren in de vorm van een droom. Meestal, men begrijpt waarom een ​​specifiek terugkerend dromen krijgt als men dieper in gaat op wat de specifieke beeldtaal van de droom betekenen. Wat dromen bedoelen wanneer ze te houden op de recurrente is, dat je nodig hebt om iets te doen over een emotionele kwestie die je hebt gekregen negeren! Lees meer over 'terugkerende dromen - wat betekenen ze'.
Wat doe Nightmares Mean?; Nachtmerries teelt van bepaalde onzekerheden en angsten die een persoon zou kunnen hebben. Een nachtmerrie is over het algemeen een belichaming van je diepste angsten. De angsten die je hebt opgedaan in je leven. Zij kunnen worden ingegeven door een enge gebeurtenis die je hebt doorgemaakt, die nog steeds problemen die je. De enige manier om over het is om je angsten onder ogen zien en vrede te maken met dat verleden incident. Onopgeloste problemen opduiken in dromen en tenzij ze zijn opgelost, kun je niet vrij van nachtmerries.
Sommige mensen vragen me wat de dood dromen betekenen? Nou, dat is ook weer afhankelijk van de persoon. Het kan zijn dat het betekent dat je niet nog gekregen over de dood van een geliefde of dood dreigend op je geest op dit moment. Het kan ook echt niets betekenen. Het hangt allemaal af van hoe diep je er naar kijken en wat zijn de specifieke dingen die je ziet. Neem niet de dood dromen als indicatoren van de toekomst. Toekomst ligt in jullie controle en kun je veranderen. Ik persoonlijk geloof niet in voorgevoel en zou u adviseren om niet te geloven in de dood dromen als voorgevoel of iets dergelijks. Het is alleen maar angst te nemen vorm in je gedachten.Lees meer over:; Wat zijn de oorzaken Nightmares; Soorten Nightmares; Omgaan met Kind Nightmares; wat dromen doen Snakes Mean?; Nou, als je slangen in je dromen zien, dan betekent dit dat je erg bang voor hen of zij symboliseren angst in je geest. Ik geloof niet in het maken van een verbinding tussen slangen en seksuele verlangens. Er is zelfs mogelijk een verbinding te zijn, maar het zal niet hetzelfde zijn voor elke persoon. Zoals iedereen heeft verschillende ervaringen en set van symbolische verbanden in hun gedachten.
Lees meer over:; Psychologie van Dreams; Verschillende typen van Dreams; Understanding Dreams: betekenissen en Interpretatie Dream, wat willen dromen betekenen in feite kan alleen begrepen worden door je de dromer, als de dingen die je ziet daar zijn gemaakt van je eigen geest . Houd een dagboek bij en schrijf droom je droom zo gedetailleerd, als je kunt, net na het ontwaken. Als je Graaf dieper in jezelf en je begrijpt waarom je een bepaalde droom te krijgen!

No comments:

Post a Comment