Monday 17 October 2011

Gemiddelde hoogte van een Man

Your hoogte is een uiterst cruciaal aspect van je persoonlijkheid. In feite, met een goede hoogte is een belangrijke troef, zou ik zeggen. Uw lengte maakt zeker een impact op anderen. Sommigen zijn gelukkig genoeg om een ​​opvallende hoogte hebben, sommige hebben de gemiddelde hoogte. Er zijn eigenlijk vele factoren die de fysieke hoogte van een individu bepalen. Als gevolg daarvan, het is een multidimensioneel begrip. Voordat we in de cijfers, over wat nu precies de gemiddelde hoogte van de mens, een kijkje in de factoren die de hoogte verdienen een vermelding.
Determinanten hoogte
Race: Race is een zeer belangrijke factor als het gaat om de hoogte. Het Arische ras verschillend is van de Afro Amerikanen. Ook de witte inheemse Amerikanen zijn verschillend van de Afro Amerikanen. Elk ras heeft een reeks van specifieke genen, die invloed op de hoogte.
Erfelijkheid: Zoals we allemaal weten en hebben gezien in de meeste gevallen, een paar met een goede hoogte is meestal dan niet gaat om kinderen die opgroeien in hoge volwassenen. Als het effect is niet direct van de ouders, de directe verwanten en die hoogte trends beïnvloeden de hoogte van de kinderen. Genetica in feite, is de meest krachtige factor is het bepalen van onze hoogte. Lees meer in de juiste gewicht voor de hoogte.
Leefstijl en opvoeding: De opvoeding van de kinderen heeft ook een impact op hun groei. Uiteraard, hoogte is een onvermijdelijk aspect van fysieke groei. Daarom zijn de kinderen die hebben meestal gezond voedsel, geniet van tal van lichamelijke activiteit en een sport als basket bal of atletiek, waarschijnlijk gaan om te groeien groter dan die dat niet zijn om dit te doen. Dit is slechts een aspect in verband met de gemiddelde hoogte van mannen.
Andere factoren: De gezondheid van de moeder tijdens de zwangerschap kan ook gevolgen hebben voor de hoogte van de kinderen. Het is eigenlijk een trickle down effect. Hoe gezonder het gezin, hoe beter de kansen groter volwassenen.
Verbetering van de gezondheid Normen: Naast alle bovengenoemde factoren, hebben een betere levensstandaard, betere voorzieningen en betere gezondheid normen heeft geleid tot een toename van de gemiddelde hoogte van de mens. Dit geldt met betrekking tot vrouwen. Evidences have that getoond over eeuwen de gemiddelde hoogte van people is toegenomen. Dit verklaart waarom de gemiddelde hoogte van een man in 1900 minder dan werd wat het nu is. Mensen zijn groter nu! Read op de gezondheid en wellness.
Gemiddelde hoogte van een mens in de wereld
Land / RegionAverage Man Hoogte; USA5.9ft; India5.5ft; China5.6ft; Japan5.7ft; Germany5.10; France5.8ft; Iran5.7; Iraq5.5ft; Italy5.8ft to 5.9ft; Australia510ft; Belgium5.9ft ; Zuid Africa5.6ft; Sweden5.10ft; Netherlands5.11ft; Nieuwe Zealand5.9ft; England5.10
Gemiddelde hoogte van een man in de VS
Zoals vermeld in de tabel, de gemiddelde hoogte van een man in de VS is momenteel tussen de 5,9-5,10 meter. Dit is in de leeftijdsgroep van 20 tot 29. Binnen de Amerikanen ook, zijn er onderscheidingen. Blanke Amerikanen zijn een tikkeltje groter dan de Afrikaanse Amerikanen. Ze hebben 5 m 10,4 inch en 5 m 10,1 inch respectievelijk hoogte zijn. Onder andere de Zuid-Amerikanen graag Mexicanen klok om ongeveer 5 m 7 inch. Maar al zei en gedaan, de Europeanen zijn veruit de mannen die 'neerkijken op' (woordspeling onbedoelde!) de andere wedstrijden als het gaat om de hoogte. Lees meer over ideale gewicht voor de hoogte.
De vroegere koloniale tijdperk in de VS
De gemiddelde hoogte van mannen in de Verenigde Staten in het koloniale tijdperk was een beetje minder (5 ft 7inches), op basis van antropologische en historische studies. Eerder mensen niet te meten of het document van hun hoogten. Dat is waarom alle onderzoekers zijn dicht bij echte giswerk en informatie over de hoogte die is hard verdiend. Echter, er was een periode waarin er geen drastische toename in de hoogte van de mannen en dan in afgelopen eeuw of zo kreeg het de spurt.
Daar, dat was ongeveer de gemiddelde hoogte van een man en de verschillende aspecten met betrekking tot het. Gemiddelde hoogte van de mannen is alles over je genen en erfelijkheid, jongens! Dus als iemand complimenten je over je lengte, zou het geschikt is om je ouders bedanken, rechts! Dit is waar ik aftekenen!

No comments:

Post a Comment