Saturday 8 October 2011

Hoe te stoppen irriterende telefoontjes

Telefoon is een van de meest effectieve en handige manier voor directe communicatie. Vandaag hebben we mobiele telefoons die samen voeren we met ons en in contact blijven met onze familie en vrienden 24 / 7. Maar een telefoon is ook een vervelend medium dat kan worden gebruikt om te bedreigen, intimideren en obscene berichten te versturen. U kunt ontvangen irriterende telefoontjes van een verkopers, tieners spelen grappen, credit collectors, ex-partner, enz. Als iemand je vraagt ​​overdreven, gebruikt obscene of bedreigende taal of gewoon gebruik maakt van de stilte te intimideren u, kan worden aangeduid als een intimiderend telefoon bellen. These irriterende telefoontjes hebben de neiging om weg te nemen uw gemoedsrust en stress veroorzaken in je leven. Het is een invasie van uw privacy die kunnen omslaan in beangstigende ervaring. Derhalve vele malen men zoekt naar manieren over hoe te stoppen irriterende telefoontjes. Laten we ingaan op de details van hoe om te stoppen met irriterende telefoontjes.
Stoppen met irriterende telefoontjes
Intimidatie is een misdrijf dat is een strafbaar feit gelijk aan het bruto overtreding of misdrijf. Als een persoon of groep u belt op uw telefoon of mobiele telefoon en stuurt berichten naar uw mobiele telefoon, dit neerkomt op pesterijen. Intimidatie moeten serieus genomen worden en zorg ervoor dat je laat iedereen die je vertrouwen weet dat iemand intimiderend u door telefoontjes.
U moet de lokale telefoon bedrijf bellen en ze weten dat iemand u belt herhaaldelijk lastig te vallen laat. Het bedrijf zal niet optreden als je slechts een of twee intimiderend oproepen te ontvangen. Indien het aantal oproepen is meer en frequent, neemt het bedrijf terstond ongeveer actie. De lokale telefoonmaatschappij kan een beleid om het eerste gesprek de telefoon bedrijf of kan de politie eerst. U moet bellen de telefoon bedrijven businesscentrum eerste en laat hen weten over de pesterijen. U kunt ook een formele klacht in te dienen voordat de telefoon bedrijf kan geen actie te ondernemen om te stoppen met irriterende telefoontjes.
In geval de telefoontjes obsceen en het leven of eigendom in het geding is, bel onmiddellijk de politie. Je moet ze laten weten alle details alsof je wist wie er belde, of de persoon dronken was, enz. Zodra de telefoon bedrijf neemt nota van uw irriterende telefoontjes, zullen ze een val op uw telefoonlijn te leggen. U bent nu verondersteld om een ​​track van het aantal keren dat de persoon die u belt, wordt de tijd van het telefoongesprek en de datum van de telefoon ontvangen te houden. U kunt ook gebruik maken van de faciliteit van 'Call Trace' om de lastigvallen oproepen te traceren. Kan zijn dat u een vergoeding betaalt voor die gebruikmaakt van de faciliteit. Vele malen de telefoon bedrijf kan wijzen op gesprek te traceren en je kan niet de vergoeding te betalen. Zorg ervoor dat u vraagt ​​het bedrijf met betrekking tot deze faciliteit en de betaling ervan. De informatie verzameld door 'Call Trace' worden direct doorgestuurd naar het politiebureau behandeling van uw zaak. Kunt u meer lezen over hoe je een telefoontje te traceren.
Stappen niet langer te intimideren Cell Phone verzoekt
Wanneer u een oproep van de nummer van de persoon die lastig dat u ontvangt, gewoon ophangen. Zeg niks in shock of express woede. Vele malen iemand gewoon proberen om wat plezier hebben en uw vergelding geeft hen een gelegenheid om moeite je meer. Als dit niet werkt, kunt u activeren uw voicemail-systeem. De boodschap die kunnen worden afgespeeld dienen te vermelden dat je zijn irriterende telefoontjes ontvangen en de telefoon bedrijf heeft gelegd een val op de lijn. Als de persoon die belt niet een bericht achterlaten, wordt ervan uitgegaan je de ergernis beller en uw oproep zal worden getraceerd. Wanneer u de telefoon opneemt je kan zeggen gewoon zeggen: 'Operator dat is de oproep' of zeggen 'Trace' en de tijd en datum van de oproep.
U kunt zelfs registreer uzelf met de Nationale Do Not Call register die zullen helpen ophouden met het lastigvallen mobiele telefoontjes van telemarketeers. U kunt zelfs ophouden met het lastigvallen mobiele telefoon door het activeren van 'selectieve oproep blok' in onze mobiele telefoon. There zijn vele software beschikbaar voor mobiele telefoons die helpen om te stoppen met lastigvallen telefoon gesprekken. Je kunt er een dergelijke software geïnstalleerd op uw mobiele telefoon te ontdoen van dit soort ongemakken. U kunt meer lezen over hoe te registreren mobiele telefoontjes en hoe u een mobiel nummer te blokkeren.
Stop Lastig vallen telefoontjes van Crediteuren
Als u een lastig telefoontjes van schuldeisers, kunt u gewoon het gesprek verbreken zonder iets te zeggen. Of je kunt zeggen dat u uw rechten drie maanden, overeenkomstig de reële Incasso Practices Act en vraag hen niet opnieuw te bellen. Moeten ze nu communiceren met je alleen schriftelijk. Ook in dit geval, kunt u weer gebruik maken van uw voicemail en herhaal het bovenstaande bericht stating die u hebt functie Oproep sporen en het gesprek wordt wordt opgenomen. Maak je geen zorgen dat u een wet te breken, door niet te spreken aan uw schuldeiser verzamelaars. Je hebt een recht om je te beschermen tegen intimidatie practices. De Fair Incasso Protection Act helpt u stopt met het lastigvallen telefoontjes van schuldeisers. U kunt meer lezen op stop schuldeisers uit roeping.
Dit was wat informatie over hoe om te stoppen met irriterende telefoontjes. U moet de lokale autoriteiten contact, indien u het even welk type van irriterende telefoontjes. The irriterende telefoontjes van invloed op niet alleen uw persoonlijke leven, maar ook mensen om je heen. Stappen te ondernemen om irriterende telefoontjes te stoppen en je leven in vrede.

No comments:

Post a Comment