Friday 14 October 2011

Face Wash voor de vette huid

Vette huid met die overactieve talgklieren kan een nachtmerrie te maken krijgt. Op het eerste gezicht, zijn de talgklieren zich meer gericht op het voorhoofd, neus, kin en wangen, ook wel aangeduid als de driehoek regio van het gezicht. De overtollige olie op het gezicht kunnen trekken stof en vuil, wat leidt tot vergrote poriën, puistjes en acne littekens. De beste manier om de gevaren van een vette huid te voorkomen is met het gebruik van het gezicht wast en cleansers dat de overtollige olie en vuil te verwijderen uit het gezicht en houd het gehydrateerd ook. De truc om het vinden van de beste gezicht te wassen voor de vette huid is het kiezen van een zacht reinigingsmiddel dat is verstoken van de agressieve chemicaliën en in plaats daarvan helpt te kalmeren de huid ontsteking en irritatie. Hier zijn een aantal van de essentiële vette huid gezicht te wassen producten die u kunt uitproberen.
Beste Face Wash voor de vette huid
Het merendeel van de gezichtsreinigingsmiddelen have agressieve schoonmaakmiddelen die kunnen uitdrogen uw huid, wat leidt tot overproductie van natuurlijke oliën om de huid te beschermen. The best vette huid gezicht wast zijn olie vrij en ingrediënten bevatten, zoals hyaluronzuur dat helpt vocht vasthouden. Samen met DMAE, groene thee en panthenol, deze chemische stof kalmeert, beschermt tegen schade door oxidatie cel en helpt krimpen poriën. Gemeenschappelijke bestanddelen van het gezicht wast geformuleerd voor de vette huid is salicylzuur en azelaïnezuur en kruidenextracten van mirre en echinacea. Hier is een overzicht van enkele van de beste gezicht te wassen voor de vette huid.
Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser: Een ideale gezicht wassen voor de vette huid en acne, Neutrogena gezichtsreiniger werkt consequent het vuil te verwijderen uit het gezicht en de acne pimples op afstand te houden. Geprijsd op een nette $ 7, dit gezicht te wassen helpt de glans en roodheid. Het enige nadeel is het drogen van kracht waarmee u gebruik maken van de face wash slechts eenmaal of tweemaal per dag.
DDF Blemish Foaming Cleanser: Deze medicinale gezichtsreiniger werkt als een droom om de vlekken en acne te verminderen. De zachte formule lost de olie en vuil en helpt het minimaliseren van de littekens en verkleuringen die veroorzaakt worden door puistjes. Gemaakt door New York dermatoloog Howard Sobel, Doctor's Dermatologic Formule (DDF) reinigingsmiddelen bevatten salicylzuur, een alpha hydroxy zuur dat zachtjes droogt de huid en voorkomt acne uitbraken. Als je een gevoelige huid hebt dan uit te kijken voor een reactie van de huid veroorzaakt door de zuren.
Clinique vette huid Formule Facial Soap: Ik weet dat de meeste vrouwen zouden omdraaien bij de gedachte van het gebruik van een zeep voor het reinigen van de huid, maar dit product is een must have als je geconfronteerd wordt met lelijke glans op de huid. Dus wat maakt dit product de beste gezicht te wassen voor de vette huid? Nou, voor starters na het gebruik van Deze reiniger uw huid voelt glad en niet droog en dor. Bovendien beperkt het slechte breakouts om heel mate. Het is beschikbaar in alle cosmetische winkels voor een koele $ 12 (met de zeepbakje inbegrepen).
Clean & Clear Morning Burst Facial Cleanser met springlading Beads: Geprijst bij een gierend $ 18, Deze schuimende cleanser helpt om de olie te verwijderen, zonder uitdrogen van de huid. Overigens Vitamine C en ginseng in het product aanwezig verfrist je huid en helpt open te stellen die verstopte poriën vuile. Meer op vette huid verzorging.
Zelfgemaakte Face Wash voor de vette huid
Als u niet wilt investeren in al die chemische cosmetische producten of zijn niet erg tevreden met de resultaten, probeer dan deze eenvoudige homemade gezicht wast en vette huid rechtsmiddelen die duidelijke vette huid te helpen zonder de lelijke bijwerkingen. ; Voeg ½ kopje koude melk en ½ tl. zout en roer. Gebruik een katoenen bal naar veeg over het gezicht. Was het uit na een minuut of twee met koud water. ; Was je gezicht met een mix van tea tree olie, tijm olie en vloeibare kasteel. Meng een druppel van de essentiële oliën met een theelepel vloeibare kasteel op je handpalm. Masseer het op het eerste gezicht een zachte schuim vorm en verwijder deze vervolgens met een zachte doek. Was de sporen van het gezicht te wassen met koud water. Dit is een uitstekende gezicht te wassen voor de vette huid en mee-eters. ; Een mengsel van limoensap en komkommer sap van toepassing op de acne getroffen gebieden te voorkomen dat verdere acne breakouts. ; U kunt toverhazelaar ook mengen met limoensap en je gezicht mee te wassen. Dit is vooral effectief voor mensen die lijden aan droge fragmentarisch huid. ; Lees meer over:; Moisturizer voor de vette huid; Vette Skin Solutions; vette huid vereist speciale zorg dus zorg ervoor dat je het goed te behandelen met het gebruik van het gezicht te wassen voor de vette huid. Volg deze met een gezicht toner en een lichte moisturizer voor de huid zorg regime van volledige en herstel van de gloed op je gezicht.

No comments:

Post a Comment