Thursday 6 October 2011

Olijfolie voor Face

Olijfolie is een natuurlijke olie, afkomstig uit de vruchten van de olijfboom. Voor eeuwen, hebben vrouwen geweest behulp olijfolie voor haarverzorging en voor huidverzorging. In tegenstelling tot de huidverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn in de markt, olijfolie is puur en natuurlijk, zonder enige chemicaliën, en dus heeft geen last van bijwerkingen, dus, waardoor het een ideale keuze voor gezichtsverzorging.
Olijfolie voor Face Wash
In plaats van het gebruik van de verschillende reinigings-crèmes en gezicht wast in de markt, die door de manier, chemicaliën bevatten, ben ik overgestapt naar het gebruik van pure olijfolie voor het gezicht te reinigen. Als u wilt weten hoe voor olijfolie gebruiken voor gezichtsreiniging, dan is hier de eenvoudige methode voor.
Stap 1; Neem een ​​kleine hoeveelheid olijfolie van eerste persing in je handpalmen en breng het op je gezicht. U hoeft niet aan uw gezicht te wassen met een zeep of reinigingsmiddel voorafgaand aan de toepassing ervan. Gebruik van de cirkelzaag bewegingen, zodat de olie alle delen van het gezicht, vooral de plooien van de neus, die normaliter over het hoofd gezien bereikt.
Stap 2; Doorgaan masseren voor ongeveer twee minuten. Er zijn vele voordelen van olijfolie voor het gezicht reinigen. Olijfolie helpt bij het oplossen van de olie, vuil, make-up of andere onzuiverheden die krijgen gestort in de huid poriën. Post masseren, Laat de olie op het gezicht gedurende ongeveer dertig seconden.
Stap 3; Neem nu een washandje en dompel het in warm water. Spoel het licht en zet het op je gezicht. Dit zal helpen bij het stomen je gezicht en dus verwijder de onzuiverheden in de huid poriën die reeds zijn losgemaakt door de olijfolie. Houd het washandje op het gezicht voor ongeveer tien minuten.
Stap 4; Na het gezicht stomen is gedaan, verwijder dan de washand. Splash koud water op je gezicht en reinig het grondig, zodat olie volledig is verwijderd. Vergeet niet om wrijven of trek je gezichtshuid tijdens het schoonmaken. Regelmatig wassen van uw gezicht met olijfolie, zal uw huid zacht, soepel en fris.
Olijfolie voor Gezichtsmasker
Als u wilt weten hoe olijfolie voor gezicht zorggebruik, dan is hier het recept voor olijfolie masker, die gemakkelijk kan worden thuis voorbereid met behulp van enkele ingrediënten in uw keuken.
Olijfolie gezichtsmasker voor droge huid; Voor huid die droog of gekreukt or sunburned, dit masker het beste werkt. Neem een ​​kom en zet samen een ei geel, een eetlepel bloem en een halve eetlepel olijfolie, in. Nu op de juiste meng ze tot een pasta. Breng de gezicht pack op de huid en laat het op twintig minuten. Na die, afwassen met lauw water. Toepassing dit gezicht pack twee keer per week op een droge huid, te houden het goed gehydrateerd.
Olijfolie Gezichtsmasker voor de normale huid; Voor de normale huid, een gezichtsmasker te maken door het samenstellen van half kopje kwark, komkommer half kopje sap en halve eetlepel olijfolie. Breng het masker op het gezicht, op verlof gedurende een kwartier en dan afspoelen met lauw water. Aangezien de normale huid is al rustig gezond, van dit masker eenmaal per week is meer dan voldoende voor natuurlijke huidverzorging.
Olijfolie Face Mask voor de vette huid; Voor de vette huid, een gezicht pack maken door het mengen van samen een kopje havermout, een halve eetlepel olijfolie, zeezout en een half kopje zure melk. Breng het mengsel op het gezicht van een kwartier en dan afwassen. Dit gezicht masker zal helpen bij het reinigen van de poriën grondig, waardoor wordt verhinderd puistjes, acne, pukkels, die een vette huid is erg gevoelig voor.
Lees meer over:; Olijfolie voor huid; lichte olijfolie Vs Extra Virgin Olive Oil; Naast een uitstekende Face Cleanser en een belangrijk ingrediënt in gezichtsmaskers, olijfolie fungeert als een groot moisturizer ook. Met het oog op olijfolie te gebruiken voor gezichtsmassage, verkies ik de olijfolie die beschikbaar is in de markt voor het koken gebruik. Olijfolie als een moisturizer zorgt in overeenstemming de skin ook voedt dus, waardoor de dauwachtige gezicht, zachte gloed.

No comments:

Post a Comment