Wednesday 12 October 2011

Fake Hair Extensions

Hair extensions zijn niet meer een zelden gebruikte mode-accessoire. Dit zijn gemeenschappelijke zoveel als de vele methoden van haarstyling. Hoewel er twee basistypen van hair extensions beschikbaar, elk persoon heeft een andere reden om te kiezen een van deze. In dit artikel zal ik u vertellen over de nep-extensions. Fake hair extensions behoren tot de meest populaire haaraccessoires. Lange hair extensions, kort hair extensions, krullend haar uitbreiding, wat u ook vraag naar, bent u zeker van een perfect stukje naar uw natuurlijke haar kleur.
Hoe Zet in het werk Fake Hair Extensions?; Er zijn verschillende manieren van de toepassing van hair extensions. Laat ons meer weten over de gemeenschappelijke extensions technieken tot in detail.
Thermische toepassing; thermische toepassing is een van de populairste manier van bevestigen nep hair extensions. Hier is een polymeer materiaal wordt gebruikt om thermisch ongeveer 20-30 onderdelen van nep hair hechten aan je haar. Deze nep-strengen worden geplaatst tussen je haar en de toepassing ervan brengt geen schade toe u natuurlijke haarlokken. Als je bedenkt de voors en tegens van hair extensions, dan is deze methode heeft een paar nadelen worden genoemd. Het polymeer zaak is goed zichtbaar als het niet naar behoren gedekt zijn door delen van natuurlijk haar. Bovendien is deze methode van toepassing weten ook erg duur zijn.
Clip-in Uitbreiding, de perfecte doe-het-zelf methode hair extensions is clip-in. These fake clip in hair extensions zijn veel goedkope dan alle andere types. Wat meer over hen interessante is dat je veel van deze hebben en kiezen voor een nieuwe stijl elke week als gevolg van de 'goedkope' factor. Deze zijn wasbaar en u kunt dit thuis doen zelf. Zorg ervoor dat u ze goed hechten, zodat ze geen schade aanrichten u natuurlijke sloten. Losjes verbonden clip-ins of die zijn aangesloten op een zeer dunne streng kan een stam veroorzaken aan uw natuurlijke lokken te wijten aan het extra gewicht.
Track Verlenging; Track extensies zijn niet onder de gangbare vormen van hair extensions. Maar deze nep-uitbreidingen en de methode kan worden beschouwd als een goede optie, aangezien deze niet zal eventuele schade aan uw natuurlijke lokken veroorzaken. Je haar is in de eerste gestileerd tot een stevige vlecht in je haar en vervolgens deze track uitbreidingen zijn genaaid in de vlecht. Een van de belangrijkste nadelen van dit type is dat het niet geschikt is voor alle haartypes en professionele hulp nodig ook. Ook lezen op koude kernfusie hair extensions.
Kunt u Dye Fake Hair Extensions?; Het antwoord op deze vraag is: nee! Kortom, styling nep extensions is niet mogelijk. Deze zijn opgebouwd uit verschillende chemische stoffen en elementen en ga door een industriële processen van sterven die extreme temperatuur nodig heeft. Ook is het gebruik van warmte styling methoden over deze niet aan te raden. Deze zullen herstellen van hun oorspronkelijke vorm en de kleuren, zelfs na het wassen een paar keer, dus dit moet eigenlijk beschouwd als een 'pro' over de natuurlijke hair extensions. Lees meer over hoe de zorg voor hair extensions.
Hoe veel te doen Fake Hair Extensions Kosten?; Vergeet niet dat kwaliteit hair extensions moet je eerste voorkeur. Na dit alles is van essentieel belang om het herstel van de gezondheid van uw natuurlijke haar. Fake hair extensions kost veel minder dan de natuurlijke hair extensions. Deze kunnen kost u niets meer dan $ 80. In principe de kosten hangt af van hoeveel lengte deze zijn en hoeveel dikte je nodig hebt. De kosten zullen ook variëren naargelang de aard van de nep-extensions u koopt. If u wilt een goedkope fake hair extensions, dat zoekt great zo goed, dan is-clip ins is het antwoord. Gebruiksgemak en het onderhoud, deze zijn veel te gaan voor. Lees meer over kunsthaar integraties.
Als u zich zorgen of de nep-extensions eruit zou zien of niet natuurlijk, dan alleen maak je geen zorgen. Nieuwste technologieën ervoor zorgen dat deze goed gaat met uw eigen haar en geven een geweldige look. Dus, als u het verkrijgen van de nep-extensions voor je haar?

No comments:

Post a Comment