Monday 17 October 2011

Hair Bleken Ideeën

Ons haar is een natuurlijke accessoire dat kan worden gestyled, verfraaid en gekleurd. Het speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van onze functies. We allemaal streven naar een mooi, gezond glanzend lokken hebben en meestal kiezen voor haarkleuring ideeën. However, haar bleken is een concept dat is uitgegroeid tot een heel populaire modetrend. Wat Hair bleken doet is dat het zorgt ervoor dat de haren uitgegroeid tot een lichtere kleur dan de oorspronkelijke kleur. Hoewel gebaseerd op onze natuurlijke haarkleur, geblondeerd haar kleuren kunnen van een roestige oranje scala aan een lichtgele, de meeste mensen kiezen voor haar bleken te gaan voor die blonde look. Als je denkt aan het veranderen van je haarkleur en denken dat bleken kan de beste optie zijn, dan zijn hier een paar hair bleken ideeën die u kunnen helpen.
Hair Bleken; Hair Bleken is een chemisch proces voor het lichten van haarkleur. Hoewel het mogelijk is om haar bleken gedaan in een beautysalon en thuis te krijgen, is het zeer belangrijk om de juiste mengverhouding kennen als de gebruikte producten zijn hard en kan op lange termijn schade kan veroorzaken. Normaal gesproken, in een haar bleekproces, een oxidatiemiddel zoals waterstofperoxide in wisselwerking met een alkalizing agent om de buitenste lagen van de as te verhogen. Zodra de waterstofperoxide combineert met de alkaliserende agent, diffundeert in de cortex in het midden van de haarschacht, waar het breekt de melanine verantwoordelijk is voor de kleur en vervangt deze met wat verven agent is gebruikt. De nieuwe kleur blijft in de haarschacht voor zes tot twaalf weken tot en met de haargroei maakt een herhaling van de behandeling noodzakelijk is. Lees meer over hoe het bleken van je haar met waterstofperoxide.
De reden dat het haar bleken de voorkeur als het gaat om te gaan blonde of zelfs een lichtere tint is dat het haar bleken is de enige manier om donker haar te bereiken dat ultra light platina blond te verlichten. Als het gaat om chemische kleuren of permanente haarverf, ze hebben alleen de mogelijkheid om haar een paar tinten lichter en is onvoldoende als het gaat om gaande van donker naar licht. Naast die vaste haarkleur of kleurstof alleen heeft de mogelijkheid om haar dat niet chemisch is verwerkt verlichten. Bijvoorbeeld als je haar hebt dat is geverfd bruin of zwart, zal een blonde haarkleur heeft geen effect op je haar. Lees meer over het bleken van zwart haar.
Hair Bleken Ideeën, een van de belangrijk haar bleken ideeën als je haar is donkerder dan donkerblond, is dat je een blondkleuring gebruiken om een ​​meerderheid van pigment van je haar te verwijderen voordat bleken. Hiermee verwijdert u de rode of gevlekte donkere kleur. Deze fragmentarische kleuren kunnen worden problemen als je overslaan pre-verlichting stap. Na gebruik van de blondkleuring, kunt u de schaduw van de blonde u het beste bevalt of een andere schaduw. Also, haar deskundigen bevelen aan dat u begint met het bleken oplossing toe te passen op de achterkant van het hoofd waar het haar het meest waarschijnlijk is donkerder dus, waardoor het bleekmiddel om langer te werken in deze gebieden.
Andere trendy hair bleken ideeën is dat plaats van bleken uw gehele hoofd, highlighting kan een betere optie zijn. Er zijn drie verschillende haren bleken technieken voor het accentueren namelijk weven, snijden en lambrisering. Weven wordt bereikt door het weven van de punt van een kam in en uit je haar waardoor het oppakken van kleine delen te worden gebleekt. Slicing kan worden bereikt door de keuze van kleine stukjes van haar individueel. Lambrisering is een techniek waarbij panelen van haar worden geverfd in complementaire kleuren. Panelen haar kan verschillend worden parted 'om de verschillende kleuren te benadrukken in de panelen.
Hair Bleken Voorschriften; Als jij kiezen voor bleekwater uw haar thuis, is zeer belangrijk om de instructies zorgvuldig opvolgt of permanente schade kan optreden. Hoewel de meeste mensen verkiezen om haar bleken overlaten aan een professionele, kunt u het bereiken van een blonde of platina blonde kleur door thuis hair bleken met behulp van de juiste technieken, kwaliteit haarproducten en haar bleken instructies.
Dus, nu laten we leren hoe het bleken van haar blond. Voor te bereiden van het mengsel Lees de instructies geschreven op de kit. Op basis van de metingen op de kit, voeg de peroxide om het bleekmiddel een beetje op een moment, roeren en squishing de brokken uit. Zorg ervoor dat de consistentie van het mengsel is niet te vloeibaar en niet te dik. Voor de toepassing van het bleekmiddel op je haar, draag je plastic handschoenen en das een handdoek op je nek. Nu sectie uw haar met behulp van kleine klauw haarspeldjes. Voor het bleken van de haren, verwijdert u de clip van de ene sectie en gebruik de borstel die bij de kit om het bleekmiddel gelijkmatig verf op het haar. Clip de sectie zodra het wordt gedaan. Zodra alle onderdelen zijn bekleed, plaats een douche-cap over je haar en met behulp van een warme föhn, warm onder de douche cap. Dit zal helpen de haarverf te ontwikkelen sneller. Achterlaten op het bleekmiddel voor 20 minuten of zoals gespecificeerd in de instructies en dan afwassen. Na het spoelen uit de bleekwater, wast u uw haar met een milde shampoo, om alle sporen van de chemicaliën te verwijderen. Het bleken kan je haar droog, gebruik een goede kwaliteit conditioner om je haar te hydrateren. Net als bij elk ander chemisch proces, is het belangrijk om een ​​goede haarverzorging tijdens en na het bleken.
Dit waren wat haar bleken ideeën die u kunt gebruiken om dat blonde look die u altijd al wilde bereiken. Maar vergeet niet dat voordat u gaat bleken, moet u ervoor zorgen dat je haar niet chemisch dan verwerkt als gepermanent of permanent rechtgetrokken, omdat dit kan leiden tot haaruitval.

No comments:

Post a Comment