Saturday 1 October 2011

Ant Remedies

Mieren zijn degenen kleine zes legged insecten dat u zojuist hebt niet lijken te buiten te houden van uw huis. Ze lijken te kunnen naar het huis gaan van de kleinste spleet of opening. Wat erger is dat als je afdichting deze openingen, ze nog zouden alternatieve routes vinden naar uw huis. Degenen die worden geplaagd met dit probleem zijn voortdurend op zoek naar mieren remedies. Van chemicaliën tot natuurlijke remedies voor mieren, zijn er vele opties. Laten we eens een kijkje bij enkele van de mier controle home remedies voor de verschillende soorten mieren te doden.
Natuurlijke Ant Remedies
Mieren komen in onze huizen op zoek naar voedsel en onderdak. Van menselijk voedsel aan die van onze katten, deze insecten lijken elke maaltijd deelnemen. Hoewel hun rol in de natuur belangrijk is (ze helpen bij nutriënten fietsen en dienen als voedsel voor andere wezens zoals spechten en beren), ze absoluut ongewenste gasten in onze huizen. Hier zijn enkele antwoorden voor degenen die willen weten hoe te ontdoen van mieren:
Krijt of baby-poeder: Krijt of babypoeder effectief als een eenvoudig huis remedie om mieren te doden. Talkpoeder dat aanwezig is in zowel krijt en baby poeder afstoot mieren. Strooi een van deze twee in de omgeving of teken een lijn over de ruimte die ze lijken regelmatig binnen te vallen.
Lemon Juice: Dit is een van de gemakkelijkste en toch effectieve natuurlijke remedies voor mieren. Just knijp wat verse citroen in de scheuren en gaten waar mieren lijken te komen. Als alternatief kunt u ook een lijn trekken over de vensterbank of de deur waardoor ze je huis doorzoeken.
Azijn: Azijn is een populaire keuze voor tuinders die willen om hun planten bedden vrij van onkruid. Een ander gebruik van deze vloeistof is dat het een van de goede ant-controle remedies. Net spray wat azijn door een fles met een smalle tuit en binnen een paar minuten, zou je dat gebied vrij van mieren. Mieren zijn afgestoten door de geur van azijn en deze vloeistof verwijdert ook spoor van hun scent paden die ze gebruiken om bewegen.
Koffiedik: Strooi koffiedik gebruikt over het gebied dat u wilt mier vrij zijn. Mieren niet bevalt de geur van koffiedik en wegblijven uit het gebied waar ze zijn besprenkeld. Wat nog beter met koffie reden is dat het een van de mier corrigerende maatregelen die ook houdt katten uit je huis.
Kokend Water: Ja, het dat simpel. Giet wat kokende water over het gebied in het huis, dat is geteisterd door mieren. Dit doodt de mieren en maakt ook de ruimte die vrij is van hun geur die de waarschijnlijkheid van de overlevende ants terug te keren naar de plek vermindert. Als deze mieren zijn invasie uw tuin, op slechts giet er een ketel kokend water over de mier heuvels om zich te ontdoen van deze vervelende insecten. Lees meer over krijgt rijden van mieren in groentetuin.
Specerijen: Keuken is een van de meest voorkomende plekken in het huis dat mier activiteit heeft en ironisch genoeg, de oplossing voor dit probleem is ook daar! Pak gewoon wat kruiden, zij het knoflook, kruidnagel, kaneel, zwarte peper of cayennepeper bladeren indien u uw handen op in de keukenkast. Plaats ze gewoon in de omgeving van mier activiteit en zie deze wezens verdwijnen uit uw huis.
Zout: Zout lijkt op te treden als een borderline voor mieren die ze niet oversteken. Maak een vloeiende lijn van het zout over de drempel van uw huis en de bescherming van uw verblijfplaats WORDT binnengevallen door deze vervelende beestjes.
Komkommer of Citrus Peels: Volgende keer, u een komkommer of citrusvruchten, niet gooi de peelings. Hier is een beter gebruik om hen te. Laat de schillen op het gebied van het huis waar mieren aanwezig zijn. Deze schillen remmen de groei van bepaalde soorten schimmel die de mieren voeden. Dus met deze schillen rond, mieren hebben een reden minder te uw huis binnenvallen.
Deze zijn slechts enkele van de mier remedies die niet alleen gemakkelijk maar ook niet giftig. Vandaar, ze zijn een goede optie om mieren thuis te kunnen bedienen.

No comments:

Post a Comment