Wednesday 12 October 2011

Rechtzetten haar met föhn

Mensen echt hard streven om hun haar te beurt krullend, maar degenen die hoogbegaafd zijn met het, willen hun haar recht! Nou, nu zouden we het debat niet op welk type is beter, want het is een kwestie van individuele perceptie! Zij het een straight of een krullend kapsel moet goed uitzien en moet uw persoonlijkheid pak. Dat is de meest basale criteria! Zoals ik al eerder zei, veel mensen proberen om hun haren rechtop en kijk uit voor verschillende alternatieven voor hetzelfde. Een van de beste opties is die van een föhn. Maar wat is een föhn? Eenvoudige, het is gewoon een elektrische föhn, meest gebruikt voor styling haar. Nu, je je misschien af, hoe het haar recht te buigen met föhn? Nou, zo simpel is zo goed! Je hoeft alleen maar de onderstaande stappen in het rechtmaken van haar met föhn volgen ... Lees meer over haarverzorging en haar stijltangen.
Hoe kan ik haar steil met een föhn?
Straightening haar met föhn is geen big deal! Volg de richtlijnen hieronder en u in staat zou zijn om deze taak tot een goed te doen. ; Wash'em Up: Voordat beginnend met de werkelijke procedure haar steil met blow droger, shampoo, conditie en goed wassen uw haar!. Vergeet niet om je haar helemaal droog met een handdoek, alvorens te onderwerpen aan de föhn. ; Bescherm je haar: Uw haar misschien te wijten aan continue föhnen beschadigd raken!. Om te voorkomen dat een dergelijke situatie van toepassing, een haar beschermer of een warmte-protector om je haar en besteden bijzondere aandacht naar de uiteinden. Dit zou ook voorkomen dat gespleten haarpunten en je kon de taak efficiënt te doen en zo gemakkelijk. ; Te beginnen met: Breng wat kwartaal middelgrote klodder aan uw haar en masseer daarna verspreid het gelijkmatig over het oppervlak!. Zodra dit is gedaan, kam je haar met uw vingers tegelijk en föhnen ze op een laag föhn temperatuur. !; Deel je haar: Nu, bij het verwijderen van het overtollige water uit je haar, kunt u op weg naar je haar gedeeltelijk aan de achterzijde en aan beide zijden. Dit zou nog zorgen voor het föhnen op elk en elk deel van het haar. , Ronde borstel Stap: Neem een ​​goede kwaliteit en dikke ronde borstel. Trek je haren uit je hoofd en strek ze zoveel mogelijk met het penseel. Blijven föhnen tegelijk. Maar wees zacht en ook niet veel rek je haar, als ze zouden kunnen breken. Expose de föhn de onderste deel van uw haren en vervolgens langzaam verplaatsen naar de bovenste deel. !; Doorgaan: Zodra je voldoende opgedroogd enerzijds, bewegen op te drogen het rechttrekken van de volgende. Herhaal deze procedure met andere delen van het haar. Lees meer over haarverzorgingsproducten. ; Straightening Haar met föhn: Tips
Straightening haar met een föhn is een hele gemakkelijke taak en is vooral gezond verstand! Maar, hier zijn enkele belangrijke tips, terwijl steil haar met föhn, om de taak te vergemakkelijken en doe het beter. ; Zorgen voor een gelijkmatige en voldoende droging. Noch over de droge, noch onder droge enig deel van het haar. ; Altijd punt van de droger naar de root van je haar. Dit zou voorkomen frizzies. ; Voor veilig en effectief föhn, set de föhn temperatuur zoals vermeld op het apparaat. ; Bij het nastreven van het rechttrekken van de haar met föhn, niet overstretch hen. Dit kan leiden tot haarbreuk. Lees meer over kapsel stijlen en ideeën. ; Leer meer op,; Hoe Dry Hair Straight Blow; Rechtmaken haarpunten; Dus hoe om haar straightenen met blow droger? Ik weet zeker dat met de hierboven genoemde procedure in de plaats, je nu zou zijn in een meer comfortabele positie om geconfronteerd te worden met deze vraag. Volg de gegeven procedure en ook houden aan de hierboven genoemde tips, zou dit u helpen bij het verkrijgen van de gewenste resultaten en dat ook in een veilige, gezonde en effectieve manier. All the best!

No comments:

Post a Comment