Monday 10 October 2011

Engagement Fobische Mannen

De reden Ik begon dit artikel met dat bepaalde vraag, is dat vrouwen niet altijd kunnen het verschil tussen deze twee soorten mannen vertellen. Ja, ze zijn beide zeer soortgelijke, in de zin dat, zij weigeren committeren aan iemand in een relatie, maar op een manier misschien verbintenis fobische mannen zijn beter dan zogenaamde 'spelers'. Hoezo? Omdat, engagement fobische jongens zijn simpelweg bang om commit, terwijl voor een meer promiscue man, de doelstelling is doorlopen zoveel vrouwen als hij kan, voor sport. Het verschil is dat het gemakkelijker is om een ​​relatie hebben met de toezegging van fobische mensen dan een playboy. Engagement fobie bij mannen is een van de veel voorkomende relatie problemen, en dus, zo veel vrouwen op zoek zijn naar manieren om hun man te winnen.
Commitment fobisch gedrag
Nou, sinds er iets over dit artikel dat schijnbaar gevangen uw luim, is het vrij plausibel dat u uw guy love heel veel en wil hem te verbinden tot een lange termijn relatie. Uw relatie is waarschijnlijk erg goed gaat op het moment, met uitzondering van dit ene kleine glitch: het engagement. Het eerste wat je hoeft te doen is bepalen wat 'commitment' voor jou betekent. Verschillende mensen hebben een ander begrip en de verschillende niveaus van dit nogal riskant term 'engagement'. Maar wat wil je? Je wilt dat je man geen andere meisje voor de tijd die je zowel gaan zien? U wilt dat uw vent met u voor de voorzienbare toekomst? Je wilt huwelijk? Dus krijg je geest heel duidelijk, op uw eigen persoonlijke definitie van het woord 'engagement'.
Wat veroorzaakt engagement fobie bij mannen? Waarom hebben mannen uit de weg die 'waar is onze relatie gaat' gesprekken? Omdat mannen hen haten. Dit is niet een van het verklikkerlicht engagement fobische tekens, maar het is de constante zeurende over dit probleem die eenvoudigweg irriteert mannen. Dus, als je vent is deze vraag te vermijden, is hij niet inzet fobische. Hij is gewoon een man.
Wat zijn nu de toezegging fobische gedrag? Hier is een lijst van tekens van het engagement fobie. ; Te veel korte relaties. Hij breekt te vaak dan schijnbaar domme redenen. ; Een geheimzinnige natuur. De man houdt weer een paar dingen over zichzelf. ; Vaak veranderen van baan te kan een teken zijn dat hij niet bereid is om zijn hele leven te wijden aan een bijzondere carrière. ; Lage intimiteit. Een toezegging fobische persoon, kan in tegenstelling tot een Playboy een beetje voorzichtig met het naar bed gaan met u, omdat hij bang is om 'de volgende stap'. ; Trage besluitvorming. Engagement fobische mannen algemeen nadenken meer over de implicaties van wat borden ze geven u met elke stap zij treffen. ; Ander zeer gemeenschappelijke teken van verbintenis fobie is dat de kerel vaak een minderwaardigheidscomplex complex heeft en conflicterende gedachten over meeste dingen. ; Losse relatie met vrienden en familie. Engagement fobie bestaat overal, niet alleen in zijn relatie met u, maar ook met zijn andere relaties. ; En als laatste maar niet de minste, promiscuïteit is ook een groot teken van het engagement fobische playboy! ; Commitment Fobische Mannen - Wat te doen?
Nou, engagement fobische of niet, je wilt uw relatie met deze persoon voortzetten. Ja, wat doe je dit?
Het eerste ding u hoeft te doen is te verdiepen in de oorzaak van zijn inzet fobie. De oorzaken zeer beperkt. Hij is waarschijnlijk door een relatie die slecht is mislukt, of hij veel gezien van mislukte relaties. Gescheiden ouders Ook kan een oorzaak van verbintenis fobie, als de enige huwelijk hij had waargenomen beste eindigde zodat zuur. Een andere reden voor inzet fobie in mannen is gewoon besluiteloosheid en een onvermogen om erachter te komen wat zij willen.
Ja, kunt u wat doen met je vriendje die toezegging fobische? Relaties zoals deze zijn erg moeilijk, maar het is niet onmogelijk om van gedachten veranderen. Duurt het een beetje inspanning aan beide zijden, maar u, de pro-verbintenis persoon in de relatie moeten het initiëren. U ervoor zorgen dat u niet je vriendje druk naar het verkrijgen in een 'serieuze relatie'. Je hebt ook te zorgen dat hij voelt veilige aan besluitvorming zodat hij voelt zelfverzekerd en beveiligde met zichzelf. Een belangrijke relatie advies voor u is om niet aanhankelijk met de persoon en jezelf niet te betrekken in deze relatie te veel niet. Ook jij moet een leven onafhankelijk is van de verbintenis fobische man. Omdat u misschien niet in staat om te winnen dan zijn inzet fobie en er is grote kans op een relatie verbreken.
Als u niet in staat om het bovenstaande te doen, blijf dan weg van degenen die display van de bovenstaande tekenen! Voor meer informatie over de angst voor inzet en wat te doen met de toezegging van fobische mensen, lees:; bindingsangst in de relaties; bindingsangst bij vrouwen; bindingsangst tekenen; bindingsangst bij mannen; Commitment Phobia tekenen; Dus, dit was alles over de betrokkenheid van fobische mannen. Laat me alleen zeggen dat het bindingsangst is een zeer harde ding om winnen en dus, ik ben niet ga krijgen uw hoop te hoog. De beste relatie advies dat ik u kan geven is om verder te gaan met je leven, onafhankelijk van de man. En ja, houd sommige opties open, net geval dat!

No comments:

Post a Comment