Sunday 9 October 2011

Gezichtsmasker voor Acne

Acne is een huidaandoening die leidt tot de vorming van puistjes kan bevatten, pus en variëren in grootte, afhankelijk van de ernst. Whiteheads, mee-eters, pus gevulde laesies, hobbels, puistjes en cysten zijn vormen van acne. Acne kan lastig zijn en de lelijke puistjes kan veel van uw tijd in beslag nemen. Een acne getroffen huid betekent geen make-up, doffe blik en gewoon dromen van het hebben van een stralende huid te krijgen gemerkt! Ja, je kan uren uit te proberen remedies en vele malen in de spiegel kijken en zich afvragen, is mijn huid ziet er beter uit vandaag of wanneer zal de acne verdwijnen? Dus als u een van degenen die acne aangetaste huid dan is dit artikel zal u helpen om een ​​duidelijke huid en dus een veel opluchting! Laat ons kijken naar enkele gezichtsmaskers voor acne die u zullen helpen hebben een huid je graag zou aanraken. Lees over de beste acne behandelingen.
Best Face Mask voor Acne
Gezichtsmasker voor Acne # 1; Hier is een van de beste zelfgemaakte gezichtsmaskers voor acne. Meng een 1 eetlepel havermout en 1 eetlepel yoghurt. Voeg nu een paar druppels citroensap aan. Breng deze pasta op je gezicht en laat gedurende 10-25 minuten. Afwassen met koud water. Dit is ook een geweldig masker voor acne littekens te verminderen. Gebruik deze tenminste driewerf een week voor acne controle.
Gezichtsmasker voor Acne # 2; Etherische oliën zullen u helpen te genezen van de acne probleem zeer effectief. U kunt elk een - lavendelolie, thee tree olie of olijfolie voor natuurlijke acne genezen. Voeg deze met havermout of sandelhoutpoeder tot een papje en over toepassen uw gezichtshuid gelijkmatig. Afwassen het gezichtsmasker na 20 minuten om een ​​betere uitziende huid hebben. Gebruik deze remedie regelmatig aan duidelijke acne.
Gezichtsmasker voor Acne # 3; sandelhout poeder kan wonderen doen voor een acne huid. Om een ​​gezichtsmasker voor een acne huid mix sandelhout poeder met een paar druppels rozenwater en een dikke pasta. Breng het gelijkmatig over je gezicht en laat het tot het droogt uit. Spoel af met water tot een helderder huid. Toe te passen ten minste tweemaal per week zal helpen acne te voorkomen.
Gezichtsmasker voor Acne # 4; U hebt een middelgrote appel en honing. Rasp de appel en voeg 4 el. honing aan. Nu verspreid het over je huid en laat het 20-30 minuten. Afspoelen met lauw water. U kunt appelmoes ook gebruiken voor betere toepassing. Dit is ook een van de beste zelfgemaakte acne maskers voor normale, droge en vette huid ook.
Gezichtsmasker voor Acne # 5; Dit is nother effectieve remedie voor acne. Uitzettijd 7 amandelen overnachting. Grind hen volgende ochtend met 3 eetl. van melk. Voeg 2 eetl. van sinaasappelsap en inhoud van 2 vitamine A capsules aan dit mengsel. Meng goed en breng het masker over je gezicht, niet van toepassing onder de ogen. Afwassen na 30 minuten om een ​​glimmende huid hebben. Behulp dit minstens tweemaal per week zal zeer nuttig om ontdoen van acne en hebben een prachtige huid.
Gezichtsmasker voor Acne # 6; Fuller's aarde is een klassiek ingrediënt om acne aangetaste huid behandelen. Hier is een geweldige acne behandeling voor vette huid. Neem 1 / 3 kopje van aarde fijne Fuller's poeder en 3tbsp. van verse aardappelsap aan. Meng goed, kunt u meer sap tot het vormt een goede pasta. Breng het over je gezicht en afspoelen na 30 minuten met lauw water.
Alle bovengenoemde snelle zelfgemaakte acne remedies zijn een natuurlijke manier om dit probleem op de huid te genezen. Zorg ervoor dat u uw gezicht met een lotion en breng het gezichtsmasker voor acne. Ook voltooien door het toepassen van een toner of antiseptische lotion na het reinigen van het masker. Houd uw gezicht schoon en maken deze gezichtsmaskers een deel van uw routine gezichtshuid zorg aan de textuur van uw huid verbeteren.

No comments:

Post a Comment