Saturday 8 October 2011

Stylt zonder verwarming

Mensen met krullend of golvend haar weten wat er nodig voor de dagelijkse styling en het behoud van hun haar. In dezelfde quest, moet de stijltangen en rechttrekken producten zijn ontdekt! Trouwens, doet die niet willen dat die rechte en zijdeachtig haar dat men kan krijgen door het uitgeven van mindere hoeveelheid tijd op haar? Straighten van haar is een van de meest populaire haarstyling methoden uitgevoerd vandaag. Er zijn twee manieren om het rechtzetten van de haren, een is tijdelijk haar ontkrullen en de andere is straighten van haar permanent. Volgens de methode, variëren de ontkrullen technieken.
One verheugend feit is dat krullend en golvend haar, diverse haarstyling technieken te vergemakkelijken, zonder hoeven ze een beproeving zijn. Maar met de bottom line is dat het merendeel van de ontkrullen technieken sterk verschillende schadelijke chemische stoffen en warmte of hete ijzers te gebruiken, kan haar beschadigd raken tot een grotere mate, zonder te worden opgemerkt. Vandaar dat degenen die verslaafde om haar ontkrullen en degenen die om haar recht voor een gelegenheid, is het een must om te leren hoe om haar recht zonder warmte, dat is een eenvoudige methode, mits met de juiste kennis over. Lees meer over ontkrullen krullend haar.
Hoe stylt zonder warmte; Er zijn verschillende manieren om haar recht als het gebruiken van stijltang, het gebruik van silicium crèmes en gels styling, föhnen van het haar, met behulp van haarrelaxers, enz. Er zijn diverse andere ontkrullen technieken zoals het gebruik van eiwit gebaseerde producten en hair neutraliserende formules ook. Maar nogmaals, al deze methoden steunen zwaar op chemische stoffen en warmte en ons voornaamste doel is leren hoe je haar steil, zonder warmte en chemische stoffen! Toch zijn er een paar natuurlijke technieken die gebruikt kunnen worden om haar recht zonder warmte en chemische stoffen, ook zonder dat er schadelijke effecten op de textuur en de gezondheid van het haar.
Sommige van deze natuurlijke methoden om haar recht zonder warmte zijn zeer effectief, vooral wanneer men graag om haar recht, net voor het moment en voor een speciale gelegenheid te zeggen voor een huwelijk of een prom night. De methoden ga ik hier vertellen, zijn zeer nuttig, in de bovengenoemde gevallen. Dit zijn een paar eenvoudige manieren om haar recht zonder warmte, sommigen van hen ook eisen shampoos en conditioners, maar zorg ervoor dat je hetzelfde gebruik en het beste dat past bij uw haar. Zonder tijd te verspillen meer tijd, laten we aan de slag met de tips voor het straighten van haar zonder warmte. Lees over hoe je krullend haar steil te maken.
Stylt zonder warmte: Methode # 1; Dit is een bekende techniek die wordt gebruikt voor het straighten van haar zonder warmte. Het is dezelfde techniek die ook wordt gebruikt voor het krullen van de haren! Verbaasd? Het is waar, de methode is hetzelfde, maar de uitvoering maakt het verschil. Check out de essentie en vervolgens de procedure om haar recht, zonder hitte of chemicaliën.
Essentials
Milde shampoo; Moisturizing en hidratatie leave-in conditioner, instelling lotion of haargel, 12 haar rollen in grootte 2 inch (plastic of magnetische of metalen gaas); Roller pinnen en einde papers; Kammen (middellange tand en wijde tanden); procedure; Bij deze methode gaan we aan de fundamentele rol patroon, dat is handig voor het rollen van de haren in losse krullen en haar dat zijn veel meer rechte aan te passen. Was het haar met de hydraterende en milde shampoo en spoel het haar. Verdeel het haar in zes delen en start de toepassing van de airconditioner. Daarvoor nemen op sectie van haar in handen en starten vanaf de tips in de richting van de wortels. Herhaal dezelfde procedure met alle overige haar divisies. Verzadigen het haar met de conditioner en ontrafelen ze met een grove kam. Bedek het haar met een droge, maar goede handdoek om het overtollige water uit het haar. Zorg ervoor dat het haar niet druipen van water en opnieuw verdeel ze in twee delen.
Nu, een vochtinbrengende leave-in conditioner uit tips om wortels van het haar. Weer kam het haar met de kam met brede tanden. Met behulp van het medium kam, maken het eerste gedeelte van het haar en breng de instelling gel om het haar. Leg het uiteinde papier op het einde van het haar en van de tips, van begin tot het haar rond de roller rollen. Zorg ervoor dat het haar glad te leggen op de rol oppervlak. Beveiligde de roller met behulp twee en meer roller pinnen. Herhaal dezelfde procedure voor alle haarplukken. Als je rolt het haar naar het gezicht, het biedt lengte. Als je roll het haar naar de bovenkant van het hoofd, biedt het lichaam. Als je rol ze naar de nek, het biedt stuiteren. Als het haar begint te krijgen gedroogde tijdens het proces van de toepassing van de rollen, dan nat met water, maar zorg ervoor dat ze niet druipen. Houd de rollen 's nachts of een hele dag. Na die, verwijdert u de rollen en zie het resultaat! Lees on kapsel stijlen en ideeën.
Stylt zonder warmte: Methode # 2; Ze wast haar haren met een goede kwaliteit haar zuiverende shampoo, grondig. Vervolgens toepassen van een kwaliteit haar verlossing oplossing. Hair verlossing oplossing is een bekende haarproduct dat het haar met eiwit, dat zowel versterkt als de omstandigheden het haar behandelt. Laat het op het haar voor ongeveer 20 minuten en prep het haar goed en zorg ervoor dat het 100% droog. Nu is het tijd om het haar activator, voor die, volledig te verzadigen het haar met de activator toe te passen. One voorzorg moet nemen is om het haar vochtig houden, de hele tijd, tijdens de toepassing van de activator.
Indien zij droge, zult u helemaal opnieuw opnieuw. U kunt laat het haar droog en slijtage de manier u willen ze zijn. Deze methode is eenvoudig voor degenen die bereid zijn om de steiltang te gebruiken. Zorg ervoor dat u het uitvoeren van deze methode en ga dan naar de kapper, op deze manier kunt u zowel geld als de gezondheid van je haar te redden. Lees over hoe om haar recht zonder een stijltang ook.
Lees verder:; Rechtmaken haarpunten; Vast stylt; Rechttrekken golvend haar, het gebruik van stijltangen die niet beschadigd haar en een paar goede kwaliteit haar ontkrullen shampoos zijn ook een aantal effectieve manieren om haar recht. Terwijl permanent stylt, is er een intensief gebruik van chemische stoffen en warmte. Straightening je haar met stijltang, is goed voor slechts eenmaal in een tijdje. Overmatig gebruik van warmte zal zeker het haar beschadigen op lange termijn. Behulp van de beste haarverzorgingsproducten en het behoud van de gezondheid van het haar door het hebben van een evenwichtige voeding en vitaminen is ook een must. Lees meer over haarverzorging.
Hier Ik concludeer dit artikel over 'haar steil zonder warmte'. Er zijn niet veel methoden die ervoor zorgen dat hoe haar steil, zonder hitte en chemicaliën. Het laatste wat is, nooit stylt zonder ze te wassen. Ik hoop dat het artikel nuttig was voor je. Mooi blijven!

No comments:

Post a Comment