Tuesday 4 October 2011

Afgemeten Oorbellen

Wij mensen zijn geobsedeerd met versterking onze verschijning. Dit is niet alleen een recente trend, maar is er al sinds de tijden van de eerste vroege mens. Deze lichaamsdelen wijzigingen op het eerst werden een traditie die gebonden zijn een stam,, het is de overgaat in het volwassen leven betekende en ingeprent een gevoel van verbondenheid onder de stam. Zelfs tot op de dag, kan men onderscheid maken tussen verschillende stammen als gevolg van deze wijzigingen. Een stam in de bossen van Birma staat bekend om hun vrouwen langgerekte hals, de Mursi-stam in Ethiopië staat bekend om de schijf die ze in hun lippen, ook daar is dit een teken van schoonheid voor een vrouw. Hoe groter de schijf hoe mooier ze wordt beschouwd.
De nieuwste afgemeten oorbel fad wordt beïnvloed uit dergelijke tribale tradities. Van alle verschillende soorten piercings, persoonlijk denk ik, dit is een van de meest radicale stijlen van zelfexpressie.
Afgemeten Oorbellen voor Meisjes
Sieraden is gemeten in manometers, gemeten oorbellen worden gebruikt met het voornemen van stretching de oorlel. Er vele soorten afgemeten oorbellen beschikbaar, een kan alles uit organische afgemeten oorbellen, pick to rechte staaf afgemeten oorbellen tot spiraal geijkte oorbellen. Vrouwen in het algemeen gaan voor spiraal gemeten oorringen zoals bij Deze oorbellen de oren niet gestrekt in die mate. Bovendien kan men pick ladingen van artistieke gemeten spiraal oorbellen.
De juiste manier om de oorlel stretch is om een ​​afgemeten oorbel te kopen op basis van hoe breed je je oorlel vervolgens rekken, massage van de oren met wat olijfolie of iets dergelijks en steek de taps toelopende sieraden in het oor piercing willen. Taps toelopende sieraden helpt u om de piercing te verhogen tot de grootte die je wilt en dan kun je hiervan dragen de meter oorbellen. Het beste is om uw oren schatten wanneer je een warme douche te nemen als stoom maakt de huid soepeler. Voordat u probeert een spoorbreedte van uw oren jezelf, neem een ​​kijkje op hoe je je oren te meten.
Afgemeten Oorbellen voor Mannen
Dit afgemeten oorringsstijl is meer populair onder mannen. Het is algemeen ondersteund door mannen die willen breken met stereotype. Afgemeten oren is meer van een occulte volgende, waar de mensen ondersteunende hen zijn niet bang om de regels breken. Meten oren kost tijd dus moet er veel geduld, het beste type van de spoorbreedte oorringen om de oren spoorbreedte voor beginners zijn cilindrische oorhangers. Dit zijn buisachtige oorringen die de traditionele oorbel gedragen door Hawaiian mannen lijken. Moet u afvragen waarom Kan een persoon een grote piercing te passen in hun gauge sieraden, goed de reden is, dat de meeste piercers weigeren een groot stuk vlees van de oorlel verwijderen, zoals in casu krijgen, is het moeilijk krijgen de oorlel terug naar normale grootte. De standaard maat die de meeste piercers gebruik is 18 tot 20 gauge naalden. Het is het beste om een ​​professionele raadplegen voordat u probeert te peilen uw oren zelf.
These oor piercing tips nuttig zijn als je geïnteresseerd bent in je oren gemeten. ; Haal je oren doorboord door de traditionele methode, dat is met een naald. Oren doorboord deze methode sneller genezen, zodat u can beginnen met uw peilen veel eerder. ; Aanvankelijk Draag een normaal, maar fraai dikke oorring, tot het oor geneest volledig. ; Haal je hand op draadkaarsen en verhoging van de omvang geleidelijk elke maand tot je bij de gewenste breedte. ; Zodra u de juiste maat voor je piercing, kunt u de meter oorbellen. ; Dus dit was alles dat ik ongeveer ingeschat oorbellen weten. Ik bijna vergeten, de taps te gaan, in een keer. Dus, als u van plan bent om dit te doen, jezelf te zijn voorbereid op de pijn. Tot dan, zorg en onthoud een te grote piercing zou betekenen dat je niet kunt normale grootte weer sieraden te dragen.

No comments:

Post a Comment