Friday 28 October 2011

Wat te doen op Oud en Nieuw is

Geïmpregneerd met de hoop van een vreugdevolle komende jaar, New Year's Eva's zijn allemaal over en uitbundig gevierd jubilations als de oude vertrekt en de roman komt. Of u fête discreet or vrolijk, vieren je wil. Echter, als partijen en weelderige New Years Eve gebeurtenissen zijn niet jouw kopje thee en je bent op zoek naar wat leuke dingen te doen op New Year's Eve, vóór het aanbreken van het nieuwe jaar dag waarop u schreeuwen Feliz Ano Neuvo, check out de volgende lijst om enkele van de beste dingen te ontdekken te doen op New Year's Eve.
Wat te doen op oudejaarsavond met kinderen
Met menigten massaal zowel het Disneyland in Californië en het Walt Disney World in Florida, het bezoeken van deze plaatsen op New Year's Eve kan heel omslachtig, niet voor een overvolle zaak te noemen. Maar dat betekent niet dat je niet kunt leuke dingen doen met je kinderen. Hier zijn een paar dingen om op New Year's Eve te doen met kinderen die maak ze naar bed gaan met een glimlach op hun gezichten, en toen ze de ouders raken ze te kunnen gelukkig hertelling dingen die we op New Year's Eve deden om hun eigen kinderen.
Kijk Nieuwjaar films, de beste ding over films is dat ze kunnen toevoegen aan die feestelijke quotiënt aan een ceremonie in de wereld. Dus je kunt altijd koken van heerlijke cheddar kaas popcorn, verzinnen een warme chocolademelk en druk op de bank met uw kinderen met een warm dekbed in te halen op een aantal van deze films. ; Na de Thin Man (1936); Herhaal Performance (1947), La Bonne Annee (1973); Rudolph's Shiny New Year (1975); New Year's Day (1989); Natuurlijk zal elke Disney animatie film doen ook prima, matching tot de vreugde van de avond.
Nieuwjaar Tradities Marathon; Je kunt eigenlijk verzamelen uw kinderen en sommige van hun vrienden en vragen elk van hen te leren ten minste een nieuwe jarige traditie waargenomen in verschillende landen en de betekenis van elk van hen vlak voor oudejaarsavond. En dan maar zorgen voor een klein, gezellig samenzijn voor kinderen, vol met koekjes, snoepjes, kalkoen karbonades en een warme chocolademelk en vervolgens elk van hen vertellen wat ze een voor een geleerd. Niet alleen zullen de kinderen zijn dol op het verhaal vertellen sessie, maar ze zullen leren over de gewoonten en overtuigingen van andere burgers van de wereld, steeds open minded wereldburgers zelf.
Bereid je voor op Jour des Étrennes; Nou Nieuwjaarsdag gaat gepaard met een heleboel gave te wisselen. De Franse, dus noem het Jour des Étrennes of een dagje uit te wisselen geschenken. Dus je kan eigenlijk gaan uw kinderen in de verpakking de geschenken creatief. In de tussentijd, om verveling te voorkomen, kunt u tegelijkertijd leren ze hoe je Gelukkig Nieuwjaar in diverse talen te zeggen. Bijvoorbeeld in het Italiaans is het Buon Capodanno of het is Feliz Ano Novo in het Portugees. Uw kind zal dan in staat zijn om zijn vrienden wens in verschillende talen en trots zijn kleine zelfstandigen.
Instoppen met een goed boek; Boeken zijn de beste vriend van iedereen, dus hier is wat je kunt doen met uw kind dit New Year's Eve. Tuck ze in met een warme deken, een nogal gezellige sfeer in deze koude met sneeuw beladen weer te maken en geef hen een mooi nieuw jaarthema verhaal boek om te lezen, en je kunt ook lezen met ze als je wilt. Sommige boeken dat je je kleine bundel van vreugde te krijgen zijn als volgt:; Gelukkig Nieuwjaar door Emery Bernhard; Nieuwjaarsdag door Dana Meachen Rau, Sam en de Lucky Money door Karen Chinn; Dumpling Soup van Jama Kim Rattigan; U kunt ook wijden ze naar mooie Enid Blyton or Joanne Kathleen Rowling boeken die gelijkelijk over hen in verrukking brengen in deze feestelijke sfeer.
Coole dingen te doen op oudejaarsavond's
Zelfs als een individu zonder kinderen, kun je alle bovenstaande dingen, zoals een inhaalslag op sommige Nieuw jaar films of lees de boeken die u heeft al de aandacht voor bepaalde tijd nu. Maar hieronder gegeven zijn enkele van de beste dingen te doen op New Year's Eve.
Verwen uzelf in het samenstellen van New Year resoluties; Nou, we moeten volgen douane, zouden we niet? Dus, hoe kun je niet komen met New Year's resoluties op New Year's Eve? Het opstellen van een lijst gewoon voor de lol als je moet! Immers, niemand zal hangen als je niet kunt vasthouden aan hen. Kom met grappige Nieuwjaar resoluties voor een goede lach. U kunt zelfs roepen een vriend en vraag haar om hetzelfde te doen, en dan lach je hoofd af naar elkaars belachelijke stellingen en doelen in het leven. Kom met dingen als Will pauzes nemen van 'breaks' naar mijn curriculum boeken touch of Opent boeken minstens een keer gedurende een studiejaar voor het schenken aan een junior of mijn hond aan zijn tandvlees uit te oefenen op haar. Het is echt leuk en verfrissend om goofy soms. Ouderschap en Nieuwjaar resoluties kunnen vrolijken uw kinderen als ze erachter komen wat je kunt verwachten van hun ouders in het komende jaar, zoals groeiende individuen.
Pollepel Tot de Exotic; Hier is uw kans om te wakkeren een exotische Nieuwjaar recept storm, als je familie moet natuurlijk niet te klagen over het hebben om te eten een nooit-eerder-gehoord-van delicatesse gezien het feit dat het New Year's Eve. Dus neem al deze gebruiksvoorwerpen die je hebt gekocht lange tijd terug om alle buitenaardse dishes meester, maar nooit echt deed, als gevolg van de aanhoudingen van uw familie over verbruikende uw très Exotique brouwsels. Probeer een Thaise gebakken rijst met ananas, of kan rozemarijn en Apple cornish duivin te zijn, of zelfs een Bengaalse pikante kip voorbereiding genoemd kosha mangsho indien u dat wenst. Dan brengen de boete China om het jaar laatste avondmaal een vrij stijlvolle en luxe-affaire voor uw gezin. Maken, en zie je gezin slokken het als het nieuwjaar, en zij zullen niet willen zien dat mokken verschijnen op je gezicht. Goed of slecht zij een maaltijd te goed herinneren!
Help de melancholie; Terwijl de rest van de wereld partijen hun hart weg, of thuis zitten en kijken naar de bal te laten vallen ceremonie in New York, kun je zorgen voor een warme glimlach en een hart van een minder bevoorrecht is dan je bent. Ga naar een bejaardentehuis, een weeshuis, of zelfs een huis voor verlaten dieren en iets doen voor hen. U zou kunnen nemen voor hen, enkele zelfgemaakte gerechten, een paar cadeautjes, versieren hun melancholieke omgeving met wat geluk afkomstige New Year's Eve decoraties, of gewoon zitten en wat tijd met hen. U kunt zelfs een stap vooruit en breng een verlaten dier, naar huis. Vergeet niet uw kleinste gebaar kan verlichten hun donkerste momenten voor het leven, dus ga je gang en help anderen dit New Year's Eve als de rest van de wereld zich aan hoogdravende indulgences helpen. Je kunt eigenlijk geeft hen hoop, als er niets anders, voor een helderder Nieuwjaarsdag, een betere morgen.
Dus, hier werden een paar manieren te fleuren uw New Year's Eve met liefde en het delen van de ronde doen. Gewoon genieten van deze dingen te doen op New Year's Eve en u zult dat warme gevoel in je hart te voelen, als een episode in de tijd eindigt, inluiden in gelukkiger tijdingen. Als Bing Crosby gezegd,
Hoe kan onze liefde fout gaan als; We beginnen het nieuwe jaar toch?

No comments:

Post a Comment