Sunday 16 October 2011

Muffe geur

Een muffe geur uit kleding die weg geweest, verpakt vanuit een auto die niet is gebruikt voor een tijdje en uit de kelder zijn gemeenschappelijke gebeurtenissen. Als de geur is een invasie van uw huis of kelder, te weten dat naar alle waarschijnlijkheid, het wordt veroorzaakt door schimmels en algen. Matrijzen die ervoor zorgen dat schimmels gedijen in een vochtige, warme, slecht verlichte gebieden, met name waar de lucht niet wordt verspreid. Ze groeien gewoonlijk op gordijnen, tapijten en douchegordijnen, katoen, linnen, zijde, leer en wol. Naast het veroorzaken van een muffe geur in huis, schimmels en meeldauw veroorzaken schade door verkleuring stoffen en af ​​en toe eten in hen. Ze kunnen ook allergieën veroorzaken. De beste manier om schimmel te voorkomen is door het bijhouden van het schoonmaken van kleren, en kamers goed geventileerde en droge.
Het wegwerken van muffe geuren
Van het Huis; wegwerken muffe geur is een belangrijke stap om verder te ontmoedigen schimmelgroei. Een manier om te gaan over het is om te zorgen dat de omgeving wordt gedroogd en geventileerd. Te verwijderen muffe geur van de kelder, moet men strooi chloorkalk (algemeen bekend als bleekpoeder of chloride van kalk) over de vloer. Wanneer u de muffe geur disappearing, dan veeg het poeder van de vloer te vinden. Muffe geur verwijdering van cement en tegels kan worden gedaan door schrobben alle getroffen oppervlakken met een zeer verdunde oplossing van natriumhypochloriet. Als alternatief kunt u gebruiken verdund bleekwater. Vergeet niet om de chemische stof te verdunnen wordt gebruikt, zodat je niet de oppervlakken beschadigen. Een goede samenhang is een halve tot een kopje bleekmiddel voor huishoudelijk gebruik om een ​​liter water. Zodra u klaar bent met het schrobben, wassen met schoon water, en veeg zo droog. Zorg dat het gebied goed wordt geventileerd tot het droogt goed. Je andere opties voor het reinigen en ontsmetten badkamer muren is spuitbussen. Lees meer over schimmels sanering in woningen.
From doek om muffe geur verwijderen uit kleding, draperie or linnen, laat ze in een oplossing van water en azijn gedurende 30 minuten. Je moet 1 kopje witte azijn gebruiken voor normale belasting in uw wasmachine. Vervolgens voert u een regelmatige wasbeurt met behulp van een vloeistof, geurende wasverzachter. Als u niet te bereiken resultaten van de eerste keer, doe het nogmaals.
From apparaten; Musty odor verwijderen van toestellen (koelkasten, ovens, etc) die niet zijn gebruikt voor een tijdje kan gedaan worden door het maken van een pasta van zuiveringszout en water, en dan verspreidt het inside deze toestellen. , Neem dan vellen oude krant, verfrommel hen, en vul de ruimtes in het apparaat met hen. Laat het op deze manier voor 24 uur of meer, verwijder dan de kranten, en, indien mogelijk, spoelen met gecoate oppervlakken met water. Als u dit niet, veeg ze schoon met een vochtige doek, en droog. Verdwijnt de geur is een invasie van de koelkast die u gebruikt, alleen de plaatsen een open vak van zuiveringszout in de rug, en daar laat het een paar dagen om zijn magische werk.
Een andere suggestie om muffe geur verwijderen uit ruimtes is plaats te krijgen (mesh) zakken van gemalen vulkanisch gesteente en plaats ze op het probleem gebied volgens de instructies die ze verzinnen. Voor de beste resultaten, de positie van de tassen op verschillende niveaus in de kamer. Voor kamers en kasten, zijn er een aantal producten beschikbaar die kan werken. Je zou kunnen proberen een spray producten zoals Oust, of een plaats een container van vochtige Rid in de kast. Hoewel deze suggesties moet uw probleem op te lossen, als je merkt dat significante groei van schimmels overal in het huis, moet je het hebben verzorgd door professionals, want het kan giftig zijn.

No comments:

Post a Comment