Saturday 15 October 2011

Huwelijk Problemen en Oplossingen

Wilt u de meeste problemen te voorkomen het huwelijk, stel jezelf dan de vraag Ben ik klaar voor het huwelijk? voordat u uw geloften. Velen van ons haasten naar de instelling, alleen maar omdat we vinden dat we lopen langs de juiste leeftijd voor het huwelijk, terwijl anderen committeren aan de relatie omdat al hun vrienden doen hetzelfde! De beste manier naar de echtelijke staat problemen te voorkomen is het aangaan van de instelling alleen als je voelt dat je je soulmate gevonden en staan ​​klaar om de verantwoordelijkheden en verplichtingen die daarbij horen te vervullen. Ondanks deze maatregel, koppels gaan door een aantal van de relatie problemen. Enkele veel voorkomende problemen en oplossingen huwelijk aan te pakken worden besproken in de volgende regels van dit artikel. Hier zijn een aantal meer pre huwelijk vragen.
Huwelijk Problemen: Tekens
Zodra we getrouwd zijn wordt ons verteld dat de echtgenoot is een vriend voor het leven. Echter, voel je je eenzaam ondanks getrouwd al een paar jaar nu? Is het dat wanneer je moet praten, uw echtgenoot is niet de eerste die veren om je geest? Heeft u en uw echtgenoot voel de drang om los te gaan op vakantie? Indien het antwoord op al deze vragen 'ja' is, dan moet je zeker weet waar je bent post! Het is niet dat het huwelijk is een zegen de hele tijd. Kleine relatie problemen gewoon blijven opduiken zo nu en dan. Echter grote problemen beginnen meestal als onbeduidende degenen die niet als erkend en gecorrigeerd op tijd, kan ernstig genoeg om de finale te blazen deal tot een relatie. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke huwelijks problemen en de manieren om te gaan met hen.
Huwelijk Problemen en Oplossingen
Geld, En jij dacht dat het huwelijk was alles over de liefde. Gevoelens en respect voor de ander zijn zeker de belangrijkste aspecten van een relatie, zij het huwelijk of vriendschap. Maar laten we realistisch zijn. Geld speelt een grote rol in de wereld van vandaag. Terwijl sommige geloven in de uitgaven aan elke wens te vervullen, sommigen van ons meer comfortabel met de gedachte dat we genoeg hebben gespaard voor de toekomst. De beste oplossing van dit probleem is om over dit aspect praten in detail voor het plegen van het huwelijk en duidelijk te zijn over de vraag of u en uw partner in staat zal zijn om te werken rond de kwestie. Het helpt ook voor aanstaande bruidsparen om de financiële verantwoordelijkheden die elke schouder zou na trouwen want dit is een andere vraag met betrekking tot geld dat bitterheid tussen paren kunnen bespreken. Dit zijn enkele van de gemeenschappelijke, zeer duidelijk het huwelijk problemen. Echter, soms is geld niet de oorzaak van breuk in een relatie, maar het medium dat andere diepere problemen geeft. Bijvoorbeeld, in veel gevallen financiële problemen zijn afgestemd op andere veel dieper problemen zoals machtsstrijd en verschillen in waarden. Vindt u nuttige informatie over relaties vragen te stellen vóór het huwelijk.
In-wetten; Ja, 'in-wetten' is de onvermijdelijke en de meest moeilijke feit van het huwelijk. Het probleem ligt weer in het feit dat onze waarden en overtuigingen van elkaar verschillen en meer divers de achtergrond van elke partner, des te groter zijn de aanpassing kwesties. Deze problemen worden ernstiger in het geval van in-wetten, omdat van de generatiekloof. The tweede reden van Rift met de schoonfamilie is het feit dat de meesten van ons hetzelfde niveau van begrip gebrek aan ervaring met onze in-wetten die we hebben met onze partner. Deze verdere maakt bijsturing met hen moeilijker. De beste oplossing voor dit huwelijk probleem is klaar om te luisteren, vergeten en vergeven. Uw echtgenoot veranderingen zich tot op zekere hoogte, maar hij kan zeker niet beschikken over een nieuwe reeks van de ouders! Echter, als u wilt behouden de schoonfamilie probleem op afstand, dan is het beste dat je kunt doen is beginnen te werken op het vanaf het begin. Pleeg geen meer dan je kunt leveren. Ga niet overboord proberen om uw in-wetten maken. Waar mogelijk, communiceren ze in een stevig maar toch beleefde manier over je grenzen. Iedere ouder weet dat de dingen niet hetzelfde met hun kinderen als ze eenmaal getrouwd en de meeste zijn open voor deze veranderingen. Echter, het is u die kunt ze voorkomen dat kwalijk de veranderingen. Het hangt allemaal af van hoe je de boodschap overbrengen. Maar voordat aan alle hiervoor een belangrijk huwelijk advies voor mannen en vrouwen is gelijk dat zij de grenzen bepalen naar welke zij zouden hun ouders inmenging in hun leven toelaten. En voor alles wat je lief en bezorgd mannen (die zijn zonen op hetzelfde tijdstip), hier is een aantal nuttige adviezen huwelijk voor mannen.
Kinderen; met de geneugten van een kind komt een andere mogelijke oorzaak voor breuk in het huwelijk. Velen denken dat het huwelijk problemen tijdens de zwangerschap is al de moeite die verwijzen naar een kind. Echter, huwelijks problemen nadat de baby is een situatie die veel nieuwe grips en nietsvermoedende ouders. Kinderen in het gezin betekent extra verantwoordelijkheden, emotioneel als financieel. Als een familie zich uitbreidt, ziet veranderingen in de rollen van de koppels. Ze hebben minder tijd om samen door te brengen en meer zorgen, als het nemen van kinderen naar de dokter, plukken ze van school en het bijwonen van hun games van voetbal, te behandelen. De beste oplossing hiervoor is om zeker te zijn over wanneer men wil kinderen hebben. Het is van belang dat zowel ouders als ze klaar plan voor een baby.
Klusjes van de familie; De huwelijksreis duurt meestal een paar maanden en dan is er het feit van de verdeling van de verantwoordelijkheden van de eigen familie. En er is altijd de mogelijkheid om de dingen niet gaan zoals je want er is nu nauwelijks nog iets rond het huis, dat is persoonlijk. Het betalen van rekeningen, de was doen ... schamele klusjes ze klinken, nietwaar? Als dit is hoe je verder over deze baan voelt in uw huwelijksleven, dan gefeliciteerd! U bent een van die gelukkigen, want geloof me, het is klein karweitjes die een tol op vele paren. Éen van de tips voor een gezonde huwelijk dat u zou helpen om te gaan met dit huwelijk probleem is om klaar te verdelen de verantwoordelijkheden op gelijke voet met uw echtgenoot. Je nodig ook flexibel te zijn in het doen wat uw echtgenoot had moeten doen, maar kon niet om wat voor reden - maar ernstige of onbeduidende die kunnen worden.
Onvervulde emotionele behoeften; Nou, dit komt als het laatste punt, want ik bewaar het beste voor het laatste. Terwijl waarin het huwelijk probleem tekens in de vorige paragraaf wat ik eigenlijk over was emotioneel behoeften niet wordt voldaan. Geld, in-wetten, kinderen en dagelijkse verantwoordelijkheden zijn allemaal verschillende aspecten van het huwelijk. Echter, zij kwamen in beeld omdat twee personen zich verbinden tot liefde en zorg te dragen voor elkaar. Indien zij niet aan deze belofte te vervullen, dan is de hele instelling zal instorten. Net als de problemen ernstig zijn als paren niet om emotioneel te verbinden, met een sterke emotionele band elk probleem van het huwelijksleven kunnen worden behandeld. Vertrouwen en communicatie zijn cruciaal voor koppels om elkaar te begrijpen en zodra ze dat doen kunnen ze een oplossing voor welke uitdaging het leven gooit hun weg te vinden.
Meer informatie over:; succesvol huwelijk Tips: Verhouding Advies; huwelijken kunnen worden gemaakt in de hemel, maar we hebben te maken hier te werken, op aarde. Elke paar gezichten huwelijk problemen en oplossingen zijn iets dat gemakkelijk kan worden gevonden als ze liefde en vertrouwen elkaar.

No comments:

Post a Comment