Wednesday 19 October 2011

Glow in the Dark Contactlenzen

Tijdens het dragen van contactlenzen zijn een trend dat de meeste jonge fashionista's volgen, hier is hoe je kunt hetzelfde te doen en toch opvallen. Ja, als u zeker weet dat contactlenzen niets nieuws te bieden dan gewoon vasthouden aan hebt staan. Lees dit artikel om te weten over de coolste optie in de wereld van contactlenzen, de gloed in het donker contactlenzen. Een uniek modeaccessoire voor deze club night of een one toe te voegen aan de Halloween leuk. Draag de extravagante glow in the dark contactlenzen en krijg gemerkt van mijl afstand. Hier is veel meer over deze bijzondere effect contactlenzen.
Wat zijn Glow in the Dark contactlenzen?; Dit zijn de laatste stukjes van de mode accessoire. Hoewel contactlenzen zijn nu een gemeenschappelijke eye slijtage, verkrijgbaar in een aantal kleuren en soorten, deze zijn de laatste onder hen. Zoals de naam suggereert deze contactlenzen gloed in het donker. Hun oppervlak is bedekt met een speciaal luminescerende stof, waardoor ze oplichten in het donker maakt. Vergeet niet, zij niet zullen gloed in volledige duisternis, club black lights zijn het best voor deze. Ook, terwijl je ze te dragen onder lichte, zullen ze niet helemaal gloeien.
Glow in the Dark contactlenzen: Gebruikt; Voorheen gebruikt als speciaal effect contactlenzen, zijn deze nu algemeen gekozen voor om te kijken glamoureus. Jaar geleden Deze werden gebruikt in films, vooral horror films aan de special effects als theatraal contactlenzen creëren. Niet beperkt tot dat er nog meer, maar nu op grote schaal gebruikt in een aantal gelegenheden, en zelfs in geen gelegenheden door sommigen. U kunt een fancy dress wedstrijd terecht geraakt door het dragen van deze kleur contactlenzen die gloed in het donker. Deze kan zeker toevoegen aan de opwinding van de leuke Halloween partijen. Als je helemaal van het dragen van contactlenzen, kunt u ook altijd deze gebruiken om unieke, stijlvolle look.
Glow in the dark contactlenzen: Opties: Dit contactlenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt kiezen om je outfit wedstrijd of je look te markeren en ze dubbel zo gek gekleurde contactlenzen te maken. Helemaal wit zijn de meest gruwelijke terwijl u op dragen ze en staan ​​in een nachtclub. Uw ogen zullen worden "alle witte 'en kijk zeer angstaanjagend. Deze zijn ook verkrijgbaar in licht blauw en licht paarse kleuren. Vurige rood en oranje zijn meestal de kleuren die worden gebruikt tijdens Halloween partijen. Wat meer, deze zijn ook beschikbaar in awesome combinaties die je zou niet graag missen. Groene en bruine is een dergelijke combinatie, ideaal voor een feestavond. Geel en oranje combo is een andere optie die u misschien de liefde uit te proberen met een outfit van dezelfde combo. Pink zou een populaire keuze van vele meisjes.
Glow in the Dark contactlenzen: Care; Dus, terwijl u kiezen voor deze contactlenzen, enige voorzichtigheid moeten worden genomen. U kunt gemakkelijk deze op showroom enig contact lens ', online verkopers en nieuwheid winkels met of zonder recept. Maar, onthoud dat het noodzakelijk is om deze te krijgen onder begeleiding van een oogarts. Kies voor een perfecte glow in the dark contacten met voorschrijven, zodat je de juiste maat. Al zijn deze niet-correctief, kunt u ook krijgen ze in je juiste vermogen, met de hulp van een recept. Vergeet niet dat slecht passende lenzen kunnen problemen voor je ogen en schade ze te maken. Ook nooit delen ze als je uiteindelijk op insleep van infecties. Bewaar ze in een zaak naar behoren. Spoel ze met speciaal samengestelde oplossing voor het reinigen van deze lenzen. Niet draag ze terwijl u zwemmen of baden. Het wordt aanbevolen om regelmatig gebruik van deze lenzen te voorkomen.
Lees meer op funky contactlenzen:; Vampire contactlenzen; Gothic contactlenzen met speciale effecten; Door u nu misschien echt enthousiast te krijgen een van deze glow in the dark contactlenzen voor jezelf. Dus maak je een paar van deze funky eye slijtage en maak een fashion statement.

No comments:

Post a Comment