Monday 3 October 2011

Hoe iemand Cheer Up

De menselijke natuur is altijd een manier gevonden voor ons om voor het slechtste look in bijna elke situatie. Als gevolg van deze, iedereen weet hoe het voelt om laag op het vertrouwen op en neer in de stortplaatsen. Wordt eens in de zoveel tijd depressief is niet ongewoon, en er zijn vele redenen dat dit kom maar op. Op momenten als deze, is het vrienden en familie leden die het nemen van de enorme taak van de juichende je iemand met de hulp van de bevordering van positief denken. Niemand weet echt hoe je iemand op te vrolijken, en veel mensen eigenlijk de neiging hebben om dingen te maken slechter met hersenloze opmerkingen. Maar bijna elke persoon heeft een streep in hen dat hen in staat stelt om te luisteren naar een ander de klachten, en proberen om hun geesten te verlichten. Hier zijn een paar nuttige adviezen over hoe om te vrolijken iemand.
Luisteren; Weten hoe iemand tot die depressief is te vrolijken, komt voort uit de eenvoudige kunst van het luisteren. Als je probeert op te vrolijken is iemand die gevoel laag is, moet u opzij plaatst u uw problemen voor een tijdje en simpelweg te luisteren naar wat hij of zij te zeggen heeft om zich te concentreren. Iedereen houdt van een uitlaatklep voor hun problemen en het hebben van iemand om mee te praten is de eerste stap in gejuich van iemand. Het beste is niet te veroordelend en eigenwijs soms, en dit kon niet meer van toepassing dan in een dergelijke situatie, waarin je probeert om erachter te komen hoe iemand op te vrolijken. Denk aan de momenten waarop je had een slechte dag en had niemand om mee te praten, en hoe verschillende dingen kunnen zijn geweest als je had. Leren een aantal effectieve luistervaardigheden kan u helpen om iemand zich beter voelt. Immers, juichende mensen en er zijn voor hen is wat vriendschap is alles over.
Inleven, het volgende ding om in gedachten te houden als je opgevrolijkt iemand om te proberen en hoe ze zich voelen begrijpen. Laat hen niet het gevoel dat je medelijden met hen, want dit kan alleen maar verergeren zaken. Je moet ze laten zien dat je echt begrijpen hoe ze zich voelen op het moment, en hen duidelijk dat de dingen erger had kunnen zijn te maken, maar zijn ze niet. Laat ze zien de dingen die ze nodig hebben om dankbaar voor te plaats, en al snel zul je een merkbare verbetering in hun houding te zien. Het beheren van relaties is iets dat alleen ontwikkelt met de tijd en door de praktijk.
Hoge Spirits; Hier ander alternatief voor u, maar een die moet worden behandeld met voorzichtigheid. Alcohol, ondanks de vele schadelijke gevolgen en lange termijn slopende eigenschappen, heeft een uitstekende neiging om op te vrolijken iemand. Bijna iedereen kan zetten hun problemen op een laag pitje na de consumptie van deze bedwelmend middel, zij het alleen voor een tijdje. Wees echter gewaarschuwd, dat soms alcohol kan het exacte tegenovergestelde effect als goed. Wetende hoe iemand vrolijken met alcohol is een gespecialiseerde wetenschap, dat vereist diepgaande kennis van betrokkene, samen met kennis van wat alcohol ze liever en wanneer te stoppen. Niet weten wanneer te stoppen kan leiden tot een ernstig geval van alcoholisme al, dus oppassen.
Get Away, Dit is een populair ding om te doen, vooral als je je afvraagt ​​hoe je op te vrolijken iemand na een break-up. Neem ze met u mee en wegkomen voor een tijdje. Ga naar een leuke plek om eten, of ga naar een plaats waar er veel mensen, of ga buiten de stad voor een tijdje. Het krijgen van een verandering van omgeving is een perfecte manier om iemands geesten te verhogen, in plaats van de vergadering in een gesloten kamer en zwelgen in zelfmedelijden. Als er een bepaalde plaats die de persoon dol op, of als er iets specifieks dat hij / zij graag doen, het laten gebeuren. Lezen over sommige wegen reis ideeën of ideeën voor een vakantie kan ook van nut zijn voor jou.
Emoticons, Als je toevallig met online chatten met iemand die het gevoel laag is, dingen die een beetje harder. Het is ongetwijfeld een beetje moeilijk weten hoe iemand up online vrolijken, zoals u fysiek niet kan worden dicht bij dat persoon. In tijden als deze, moet je volledig gebruik maken van de kracht die de breedband internet u gegeven heeft te maken. Stuur deze persoon een spervuur ​​van leuke emoticons, stuur ze grappige plaatjes, video's, links naar verschillende dingen, of gewoon schrijven ze een e-mail of stuur ze 'Cheer up!' kaarten ze te herinneren aan over hoe groot u denkt dat ze zijn. Het succes van deze methode kan niet worden gewaarborgd, maar in een dergelijke situatie, is het waarschijnlijk het beste dat je kunt doen. Neem een ​​kijkje op enkele coole dingen online die je misschien kunnen helpen bij het juichen iemand je te doen.
Altijd onthouden dat hoe iemand op te vrolijken na een slechte dag is geen gemakkelijke opdracht, maar indien goed uitgevoerd, kan wonderen doen. Er zijn een aantal kleine dingen die kunnen nu en dan worden gedaan om iemand glimlach opnieuw maken en hen vergeet al hun zorgen maken. Wetende het recht dingen te zeggen op het juiste moment is een geschenk dat niet iedereen heeft, maar eenmaal het is ontwikkeld, is het onwaarschijnlijk om ooit worden mislukte.

No comments:

Post a Comment