Thursday 27 October 2011

Vochtinbrengende Gezichtsmasker

Volgens de deskundigen, waardoor je huid gehydrateerd is de beste manier gezond te houden en zacht voor een lange periode van tijd. Dit heeft de weg gebaand voor de invoering van verschillende soorten vochtinbrengende crèmes door fabrikanten die hun product als de best vordering tot het bijhouden van de huid zacht en soepel. Bovendien vindt men diverse schoonheidsbehandelingen pakketten op kuuroorden en salons die helpt bij de huid hydrateren en beschermen van de huid problemen. Echter, sommige van deze producten gemaakt van chemicaliën die niet goed kan zijn voor de huid, op de lange termijn. Bovendien, deze producten en schoonheidsbehandelingen daadwerkelijk zijn vrij duur en kopen ze regelmatig niet mogelijk elke keer weer. Hier, zelfgemaakte hydraterende gezichtsmaskers gekomen om onze redding.
Het voordeel van het maken van hydraterende masker thuis is dat zij allen zijn gemaakt van natuurlijke producten en dus zal geen schade aanrichten aan de huid. Afgezien van deze, zijn ze veel goedkoper is dan de nominale crèmes en lotions die beschikbaar zijn in de markt. Laten we daarom een ​​kijkje nemen op de verschillende soorten maskers die men kan maken thuis te houden je huid gehydrateerd en gezond.
How to Make Vochtinbrengende Gezichtsmaskers
Voordat ik inga op de vochtinbrengende masker recepten, er is een belangrijk ding dat iedereen zou moeten weten. Hoewel deze maskers zijn gemaakt van natuurlijke producten en ingrediënten, sommige mensen vooral degenen die een gevoelige huid hebt kunnen allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Dus zorg ervoor dat uw huid niet slecht reageren op een van deze face maskers door middel van een patch te testen, voordat concrete toepassing van een gezichtsmasker. Hiermee wordt voorkomen dat uw gezicht huid van elke vorm van schade of allergische reactie. Dus, hier zijn enkele van de manieren om hydraterende gezichtsmaskers thuis. Lees ook zelfgemaakte gezichtsbehandelingen.
Vochtinbrengende Face Mask # 01
Ingredients; 3 teaspoons oatmeal; 2 eetlepels yogurt plain; 3 teaspoons honing; voorbereiding; Cook de havermout according aan de aanwijzingen in given the package and then, laat het afkoelen. Als de havermout geheel is afgekoeld, voeg honing en yoghurt aan. Meng goed en laat het staan ​​voor een half uur of zo. Dit helpt de havermout te verzachten en het mengsel tot een gladde pasta worden. Van toepassing de pasta op je gezicht en afspoelen met koud water na 20 - 30 minuten.
Vochtinbrengende Gezichtscrème Mask # 02; Ingrediënten: 1 banaan, rijpe, 4 - 5 soeplepels amandelen; Mineraal water, 3 theelepels honing; voorbereiding; In een mengkom, neemt u de rijpe banaan en volledig pureer het. Zet in amandelen en honing in de kom en roer om deeg te maken. U kunt mineraal water om de pasta om de perfecte consistentie te krijgen. Je gezicht afspoelen en vervolgens van toepassing, deze banaan plakken op. Plaats komkommerschijfjes op uw ogen en rustig liggen van 20 - 25 minuten. Na deze, je gezicht wassen met lauw water en dep droog. U kunt ook gemalen haver in plaats van amandelen om dit masker te maken. Lees meer over hoe gezichtsmaskers te maken thuis.
Vochtinbrengende Face Mask # 03
Ingrediënten; een eidooier, 3 theelepels karnemelk of yoghurt; ¼ kop gekookte havermout, 1 / 8 kopje rozenblaadjes poeder; voorbereiding; havermout Neem gekookt in een mengkom en giet karnemelk of yoghurt in. Meng goed en dan, voeg de eidooier in. Meng alle ingrediënten door elkaar door toevoeging van honing in het mengsel en breng het op je gezicht. Dit hydraterende masker doet wonderen voor de droge huid. Meer weten over gezichtsmasker recepten.
Vochtinbrengende Face Mask # 04
Ingrediënten: 2 theelepels limoensap, 2 theelepels water; 4 eetlepels klei; 2 druppels jojoba-olie, 2 theelepels honing; Bereiding: neemt klei in een kom en te combineren door het gieten van water in. Voeg citroensap, honing en jojoba-olie in de klei mengsel en roer tot een gladde pasta gevormd. Breng deze pasta op je gezicht en laat het verblijf voor vijftien minuten. Was je gezicht met koud water.
Vochtinbrengende Face Mask # 05
Ingrediënten; halve komkommer, 1 theelepel yoghurt; voorbereiding; Dit is de meest eenvoudigste hidratatie gezicht masker dat is niet alleen makkelijk te maken, maar ook zeer effectief. Meng de komkommer en yoghurt in een elektrische mixer en wanneer deze verandert in een gladde pasta, verspreid het op je hele gezicht. Na ongeveer 20 minuten, je gezicht wassen met koud water en dep het droog. Meer lezen op Make gezichtsmaskers.
U kunt hier meer over weten:; Facial Huidverzorging; Skin Care, natuurlijke Face Wash; Dit zijn enkele van de hydraterende gezichtsmaskers die je zelf kunt maken. Voordat u een aanvraag van een van deze maskers, zorg ervoor dat je je gezicht grondig te wassen met een goede hidratatie gezicht wassen of reinigingsmiddel. Dit is belangrijk omdat deze maskers kan niet effectief op de huid die vuil op het heeft. Naast from afschilferings uw huid, het blootstellen van je huid om stoom zal ook geweldig zijn. Nadat je dit van toepassing, een van deze hydraterende gezichtsmaskers en genieten van een zachte en jonge huid.

No comments:

Post a Comment