Sunday 23 October 2011

Conditioner voor beschadigd haar

Beschadigd haar is het een, die is gebarsten, gechipt en opgeruwd uit. Dit is de reden waarom, beschadigd haar vraagt ​​om een ​​conditioner, meer dan enig ander type van haar. De droge en breekbaar haar, is moeilijk te beheren en een nachtmerrie om mee te leven. Vaak dat mensen met droog haar klagen over de vervelende haarverzorging die zij nodig hebben om te doen, maar ze niet aan de onderliggende redenen te begrijpen. Veelvuldig gebruik van haarkleur, permanenten, hitte, chemische stoffen en blootstelling aan teveel zonlicht, vervuiling en stof, neemt een tol op het haar. Conditioner voor beschadigd haar, herstelt het haar streng en herstelt de gezondheid. Houd er echter rekening mee dat beschadigd haar zorg kost veel tijd, inspanning en geduld.
Beschadigd haar conditioner
Ei Conditioner; Egg is een rijke bron van eiwitten, dat is wat maakt het de beste conditioner voor beschadigd haar, zoals haar is er niets, maar eiwit. Dus in plaats van uit te gaan en het kopen van dure haarverzorgingsproducten, neem dan gewoon 2 eieren en breek ze in een kom, het scheiden van de dooier van het eiwit en klop het eigeel, totdat het wordt, lichtgeel en schuimig. Voeg 2 eetlepels olijfolie aan hen en weer sloegen ze, om goed te mengen. Breng het mengsel op de haar en laat het voor 20 minuten, totdat het uitdroogt. Zodra het droog is, spoel het af met warm water en een milde shampoo, en tijdens het drogen je haar, net droog deppen hen, zoals wrijven de haren met een handdoek, breekt ze verder, waardoor onherstelbare schade. U kunt deze mix met baby olie ook. Lees meer over conditioner voor droog haar.
Avocado en kokosmelk; Deze fruitige zelfgemaakte conditioner voor beschadigd haar is de beste diepe conditioner voor beschadigd haar. Om deze conditioner, moet u 1 avocado en een kwart kopje kokosmelk. Pureer de advocado goed in een kom, totdat alle klontjes worden geëgaliseerd. Voeg de kokosmelk en meng de twee, totdat zij dik geworden, als een shampoo. Nu, was je haar, zoals je gewoonlijk doen. Zodra u klaar bent met wassen, kam deze zelfgemaakte conditioner, door je natte haar. Laat ze weken in 15-20 minuten en dan afspoelen met uw gewone shampoo. Deze conditioner voor beschadigd haar hydrateert de strengen en vult de haarwortel met voedingsstoffen. Lees meer over zelfgemaakte conditioner.
Mayonaise Conditioner; Dit is de beste diepe conditioner voor beschadigd haar herstellen, en dat is waarom het een bekend om hun gebruik conditioner voor beschadigd haar. Om dit conditioner voor beschadigd zwart haar, koop een jar van echte mayonaise, die niet is een salade dressing. U kunt zelfs mayonaise thuis. Wash uw haar, zoals u normaal doen, maar plaats van conditionering uw haar, neem half kopje mayonaise en kam het via uw natte haren. Laat het gedurende 15-20 minuten, tot ze doorweekt door de wortels en hydrateert de beschadigde droog haar. Was het af als je normaal doet, met warm water. Als u niet graag de geur van mayonaise in je haar, was dit dan met een heeeeel klein beetje shampoo. Lees meer over haarconditioners thuis gemaakt.
Fenegriekzaden; zaden van de fenegriek worden gebruikt als een conditioner voor beschadigd haar, sinds de oude tijden. Neem een ​​handvol van fenegriek zaadjes en laat ze in 2 kopjes water, 's nachts. Door 's ochtends, dan zouden ze een beetje pluizig. Maal ze in een mixer, met behulp van hetzelfde water, in een fijne pasta. Breng dit aan op uw haar, voordat ze gaan wassen, en laat het op gedurende 15-20 minuten. Wash it off, met een milde shampoo en conditie hen met uw regelmatige conditioner. Dit is de enige conditioner, die u kunt toepassen voor het wassen je haar, maar geloof me het werkt briljant en verbetert elk recept vermeld. Probeert u het zelf eens.
Lees meer over:; haarmaskers voor droog beschadigd haar, Hair Mask voor beschadigd haar, beschadigd haar zijn het gevolg van een gebrek aan aandacht naar je haar. Bedek je haar elke keer stapt u uit, zodat het beschermd tegen wrijving, stof, vervuiling en andere externe factoren. De beste conditioner voor beschadigd haar is een eiwit rijke voeding. Prachtig lang haar is een weerspiegeling van uw toewijding en inzet ten opzichte van hen. Dus in plaats van de uitgaven, religieus, op het ineffectieve haarproducten, gewoon een beetje thuis haarverzorging en zie het verschil in no time!

No comments:

Post a Comment