Tuesday 18 October 2011

Koi kokertatoegeringen

Japanse tattoos zijn altijd een populaire keuze omdat je kunt kiezen draken, yin yang, Shinto godheden, Boeddha, de natuur, bloemen en zelfs dieren. Een bekend dier symbool is de Japanse koi tattoo. Koi of Nishikigoi, is een Japans woord, dat brokaten karper betekent. Deze vissen worden op grote schaal gebruikt om de buitenlucht vijvers en waterpartijen te versieren. Ook bekend als het Japanse karpers, traditionele koi kokertatoegeringen zijn populair omdat het symboliseert moed, voorspoed en kracht. Koi kokertatoegeringen komen in verschillende kleuren, omdat Koi vissen zelf heeft levendige kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. Afhankelijk van je smaak en genegenheid, kunt u kiezen Japanse Koi kokertatoegeringen.
Japanse Koi Sleeve Tattoo; De mythologie van koi dateert uit China en is meer dan 2.000 jaar oud. Sinds honderden jaren zijn Koi vissen gehouden als huisdieren voor geluk en voorspoed. Hoewel koi vis uit China kwamen, hebben de Japanners gemaakt van het symbool bekend over de hele wereld. Volgens hun cultuur, als koi vis is gevangen en op de snijplank te worden gehakt, zal het nog liggen en wachten tot het mes snijdt in stukjes. It zou onverstoorbaar en staren blijven in het aangezicht van de dood. Dit kenmerk is een kwaliteit in verband met moed een samurai krijger, sterkte, kracht en energie.
Westerse cultuur heeft opgepikt Koi tatoeages voor de diverse vormen en patronen. Voornamelijk koi tattoos heb een belangrijke plaats niet hebben voor zijn getatoeëerd, maar meerderheid van de mensen krijgen ze op hun mouwen. Andere lichaamsdelen kan op de borst, schouder, benen, armen, ribben, en terug. Koi kokertatoegeringen komen in levendige kleuren wit, zwart, geel, rood, blauw en crème. Deze tatoeages zijn geïnkt met details en gebruik maken van dynamische kleurencombinaties. Mouwen zijn van een gemeenschappelijke locatie voor Koi tattoo ontwerpen, want het geeft voldoende ruimte om de tatoeage buitengewoon. De tatoeage kan een water achtergrond, om de koi zwemmen tegen de sterke stroming te laten zien. Dus denk goed na over het ontwerp en de kleuren van je tattoo voordat je gaat vooruit en je krijgt een.
Voor meer informatie over koi vis tatoeages, ga naar:; Koi Fish Tattoo voor Meisjes; Koi Fish Tattoo voor vrouwen; What Do Koi kokertatoegeringen Mean?; Koi kokertatoegeringen geïnkt om te zwemmen stroomopwaarts betekent meestal dat je al hebt overwonnen moeilijkheden en hindernissen in het leven. In tegenstelling tot upstream, downstream betekent dat je nog steeds vecht tegen het leven en proberen om alle ontberingen te overwinnen, zonder op te geven. Volgens de traditionele Japanse tattoo kunst, de richting waarin de vis zwemt en haar achtergrond, gezamenlijk projecten de betekenis achter de tattoo. Gewoon om je een heads-up, don't get een koi tattoo welk gezicht de richting van je rug. Als je ooit hebt gezien koi kokertatoegeringen, het zal altijd het gezicht van de voorkant. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze praktijk. Het belangrijkste is dat de tattoo iets voor je betekent, en het echt niet uit hoe anderen kan het interpreteren. Lees meer over Koi tatoeages en hun betekenis.
Boeddhistische geloof: Koi vertegenwoordigt moed in het Boeddhisme. Volgens hun overtuiging, de mens 'zwemmen' door de 'oceaan van het lijden', zonder angst, net als een vis zwemt door het water.
Japanse Legenda: een oude Japanse legende luidt, wanneer een koi bereikt een punt genaamd Dragon Gate aan de Gele Rivier, en het succes klimt de watervallen, de koi verandert in een draak. Volgens deze legende, koi tatoeages zijn een symbool van ambitie en vooruitgang.
Er zijn ongeveer 22 verschillende soorten koi vis, en je kunt je kiezen op welke vis en kleur (en) te kiezen voor uw koi kokertatoegeringen nemen. Meerderheid van de koi kokertatoegeringen komen in fantastische kleuren en een adembenemend patronen. Maar er zijn veel koi tatoeages gekunstelde met zwarte inkt en tribale tatoeages. Keuzes variëren als per de kosten van de koi tatoeages en persoonlijke smaak. Vervoer gekleurde koi kokertatoegeringen duurder kunnen zijn dan de traditionele zwarte inkt tatoeages echter gekleurde tatoeage ziet er absoluut sensationeel op de huid. Dus maak je je geest dienovereenkomstig en enige tijd duren bij de afronding van het ontwerp, de positionering en kleuren. Tattoos uitgegroeid tot een stil gebed voor degenen die nemen het ontwerp van hun persoonlijke leven. De ideologie achter het krijgen van koi kokertatoegeringen is om aan te tonen de wereld wie u bent en wat je hebt bereikt in het leven.

No comments:

Post a Comment