Sunday 30 October 2011

Bloedvlekken

Uw kleding zou kunnen krijgen met bloed bevlekt te wijten aan verschillende redenen. Het wegwerken van bloed vlekken op elke stof wordt echt moeilijk. Dit kan ook zorgen dat u weg te houden van uw favoriete bed-sheet of opzij outfit. Als u zich afvraagt, hoe kan ik bloed vlekken te verwijderen uit kleding of hoe je bloedvlekken uit stof te verwijderen, dan is hier de oplossing. Hier zijn een paar eenvoudige manieren voor volledige bloedsporen te verwijderen.
How to Get Rid van bloedvlekken, Hier zijn de manieren van het verwijderen van bloed vlekken uit kleding, maar je moet eerst controleren of het is een 'droog-clean only' kledingstuk of een 'normale wash' kledingstuk. In geval van 'chemisch reinigen alleen' stof die u moet elke experimenteren. Net blot het bloed met een papieren handdoek zo spoedig mogelijk. Proberen te houden door te dringen in het weefsel. Om te bevestigen, lees de instructies geschreven op het label. Nu zonder enige vorm van behandeling over, binnenkort naar de stomerij. Voor elke soort stof eerste DAB-up het bloed met behulp van een papieren handdoek of katoenen doek. Na dit, als het niet een 'droog-clean only' stof, houd hem onder stromend koud water en dan ga je gang met een van deze tips over het verwijderen van vlekken.
Wasmiddel: Neem een ​​afwasmiddel op een spons en dep op de vlek. Dit zal helpen de vlek van een permanent karakter krijgt dan de stof. Nu kunt u wassen in een wasmachine door toevoeging van een sterke stof afwasmiddel in het water. Zorg ervoor dat je het uit de lucht drogen. De machine droger kan worden hersteld door de vlek te wijten aan warmte. Hoewel een lichte vlek zou worden overgelaten over de stof, zorg ervoor dat u deze stap.
Waterstofperoxide: Waterstofperoxide is het beste voor verwijderen van bloed vlekken uit kleding. Vul een grote kom met waterstofperoxide oplossing. Nu zet de gekleurde stof er in deze pot zo volledig bedekken. Houd het inweken gedurende ongeveer een half uur voor een sterke vlek en 15 minuten voor milde vlek. Verwijder het en je zult zien dat het bloed vlek verdwijnen. Was het in koud water zonder afwasmiddel. Lees meer over vlekken te verwijderen van kleding.
Ammoniak: Neem een ​​grote kom en vul deze met een mengsel van water en ammoniak. Neem zowel de vloeistoffen in gelijke hoeveelheid. Genieten van de gekleurde gebied in deze schaal voor ongeveer 20 minuten. Nu verwijderen en toepassen van een natte wasmiddel met een spons. Als de vlek is sterk, wrijven met een droge handdoek. Nu net was het zoals gebruikelijk in de machine. Vergeet niet aan de lucht drogen. Vergeet niet, niet om ammoniak te gebruiken op zijde en wol stof.
Shampoo: Wil je weten over de procedure van het verwijderen van bloedvlekken uit katoen beddengoed? Hier is het. Neem het beddengoed in uw balkon of badkamer, of een plaats waar het water uit het strooisel tijdens het reinigen zal prima. Neem een ​​shampoo en toe te passen op de gekleurde gebied, zorg ervoor dat het geheel zich uit over de vlek. Neem nu een scrubber en scrub het gebied grondig. Als de vlekken nog steeds wordt weergegeven U laat de shampoo dringen in gekleurde gebied 's nachts. Nu, was het beddengoed op de gebruikelijke wijze.
Club Soda of zuiveringszout; U kunt elk een van de club soda of zuiveringszout voor het wegwerken van de bloedsporen. Toepassing sodawater rechtstreeks op de vlek. Zodra u de bubbels, scrub het gebied en was het zoals gebruikelijk. Voor het gebruik van bakpoeder Meng een deel van het met twee delen water in een kommetje en breng dit over de vlek. Wrijf het gebied met een vochtige spons. Lees meer over het verwijderen van vlekken uit kleding.
De hiervoor genoemde manieren zal je zeker helpen zich te ontdoen van bloedvlekken en onderhouden van de schoonheid van uw stof. Vergeet niet om de bloedvlekken weg te houden van warmte, dus het gebruik van een droger of warm water is een strikte nee nee.

No comments:

Post a Comment