Sunday 30 October 2011

Hoe een Money boom aanleggen

Geld kan een perfect cadeau voor vele gelegenheden worden. Hoewel het spaart u uit voor de lastige taak van het winkelen voor het perfecte cadeau, kan de ontvanger koopt iets van zijn / haar keuze, met het geld. Afgezien van dat, is het geld een perfecte voor sommige speciale gelegenheden, zoals bruiloften, pensionering partijen, babyborrels, bruids douches, etc. Echter, sommige mensen voelen zich ongemakkelijk om rekeningen of een vinkje zetten bij een envelop en geef het als een geschenk. Dus, het is altijd beter om cadeau geld op een creatieve manier. Anders te, creatieve gaven de voorkeur verdienen boven vlakte zijn. Er zijn talrijke giftideeën aan gift geld creatief. Het maken van een Money Tree is een onder hen. Dit artikel kan u helpen met enkele tips en richtsnoeren met betrekking hoe een geld boom maken en ideeën voor maken van geld boom. Lees meer over creatieve manieren om geld te geven als cadeau.
Money Tree Gift
Ook al weten we dat geld niet aan de bomen groeit, zijn we vrij om een ​​boom in bloei met wissels voorstellen. Met het oog op een geld boom te maken, alles wat je hoeft te doen is het implementeren van uw verbeelding. Met andere woorden, je moet een plant versierd met geld en andere accessoires te maken. Hoe een bruiloft geld boom make is een gemeenschappelijke query, als bruiloft is een van vele gelegenheden, waar je bent waarschijnlijk een geld boom vinden hetzij als een bruiloft middelpunt of als een geschenk. Maar, geld bomen zijn even goed voor babydouches, bruids douche, housewarming party, afstuderen open huis, pensionering party, mijlpaal verjaardag, mijlpaal verjaardag, bar of bat mitswa, enz. Als u hebben reeds gezien geld bomen, zal het makkelijker voor u begrijpen hoe een geld boom als een geschenk maken. Anders te kunnen de volgende tips helpen u in deze taak.
Hoe maak je een geld boom aanleggen
Zo ver als geld bomen betreft, uw fantasie is de grens. Een geld boom is de meest adorable manier om geschenk geld. Het is een boom of een symbolische boom versierd met geld en andere accessoires. Allereerst je beslissen, of u wilt een kunstmatige boom of een echte. Als u gaan voor de echte, kunt u kiezen voor een indoor plant of kamerplant (die kan worden gebruikt), of een tak van een echte boom (kan na gebruik worden weggegooid). In geval van kunstmatige bomen, kan je koopt een kunstmatig uit de markt. Dikke metalen draden kunnen worden gebruikt om een ​​structuur, dat een boomtak lijkt maken en vervolgens decoreren. Zodra u besluit het type en de grootte van de boom, het verzamelen van de ingrediënten, die kunnen variëren met de boom type. Natuurlijk, het belangrijkste ingrediënt is facturen van verschillende denominaties of een van uw keuze. Het versieren van accessoires kunnen worden geselecteerd per gelegenheid. Een geld boom voor een baby douche kan worden versierd met linten, kralen, kristallen, kleine speeltjes, ballen, kaarten, enz. In geval van geld boom voor een bruids douche, kunt u gebruik maken lintjes, hart-vormige snoepjes, bloemen, enz. Scroll naar beneden voor een aantal richtlijnen over hoe je een geldboom maken.
Kamerplant Money Tree: Aankoop een aantrekkelijke kamerplant en een decoratieve plant container. Voeg bodem naar de container en shift de plant om de container. U kunt gebruik maken steentjes of decoratieve stenen op de bodem in de pot te verhullen. Nu, vouw de facturen in accordeon (horizontaal) en bind het centrum van de notities met dunne draden. Spread de uiteinden van de facturen, in een fan-achtige manier en bevestig hen om de stengels van de plant met satijnen linten of pennen. Nu, versieren het plant met andere accessoires. U geld boom is klaar.
Plant Branch Money Tree: In dit geval heb je aan een boomtak, van de grootte van je keuze op te halen. Houden de tak in een pot en vul hem met bodem of anders gebruik een dikke plaaster mengsel aan de pot vullen. In het laatste geval, moet je het gat in de pot met tape te dekken. Verhullen de bodem of pleisterwerk met zijde mos of gras. Zodra het bijkantoor is voorzien in de pot, kun je versieren met wissels en andere stoffen. U kunt direct pin de rekeningen de steel of aantrekkelijk vouw ze en dan hechten aan de boom.
Kunstmatige Plant Money Tree: Kiest u voor kunstplanten, teneinde te maken een geld boom, allen u moet doen is te versieren de boom bij rekeningen en andere decoratieve voorwerpen. Echter, als u wilt dat de boom worden opgepot, krijgen een decoratieve verpakking en vul deze met enkele stenen en vervolgens zelfhardende klei op de top van de stenen. Laat het voor wat tijd en wanneer de klei droog, dan kunt u het verfraaien van de boom, met rekeningen en de materialen van uw keuze te starten.
Nu, je weet hoe je een geld boom als cadeau voor diverse gelegenheden te maken. U kunt versieren een geld boom als per uw creativiteit. U kunt de spray zilveren of gouden verf op de stengels of voeg wat glitter aan de bladeren. U kunt ook maken het geheel boomstructuur met draden of andere materialen en vervolgens decoreren. In plaats van potten kunt u kiezen voor houten ondergrond. Kortom uitgeven uw creativiteit en komen met de beste en unieke geld boom als een geschenk.

No comments:

Post a Comment