Tuesday 25 October 2011

Oregano Plant

Oregano - het woord roept een eigenaardig antwoord - lekker! Ik bedoel gewoon proberen en stel je lip smakken kip pizza zonder de typische oregano. Hard, is het niet? Dus overweegt de liefde meesten van ons hebben voor deze verrukkelijke oregano, ik weet zeker je niet zou gedachten lezen een beetje over oregano plant rechts,? Zodat presenteren dames en heren, een lage beneden op oregano plant!
Oregano Plant Information
Oregano Plant Identificatie; Deze plant is een inwoner van Europa, het Middellandse-Zeegebied en Centraal-Azië. Deze plant is in feite een overblijvend kruid. Het groeit t / m 20 tot 80 cm hoog en heeft bladeren die in lengte van 1 cm bereik tot 4 cm. Deze zijn echter misschien niet onderscheidend. Hoewel de paarse bloemen, in erectie spikes is wat mensen helpt identificeren. Er zijn oregano plantenrassen, al die verschillende smaken hebben.
Oregano plant gebruikt; Oregano heeft toepassingen die vooral kunnen worden onderverdeeld in 2 - culinaire en gezondheidszorg.
Culinaire toepassingen: Het is een bekend feit dat oregano kruid is een belangrijke bestanddeel van Turkse, Italiaanse, Griekse, Spaanse en de Dominicaanse keuken. Meestal is de bladeren die worden gebruikt voor koken. Maar de gedroogde vorm van oregano is veel meer aromatische en smaakvolle dan verse bladeren. Pizza is wat de meeste van ons dit kruid met associëren. Als het gaat om smaak, oregano werkt in combinatie met warm en kruidig ​​voedsel.
Health gebruikt; oregano heeft een hoge graad van anti-oxidant activiteit, zoals zij heeft veel van fenolische zuren en flavonoïden. Naast deze, oregano heeft schijnbaar anti-microbiële activiteit als een tegenaanval om voedsel geboren micobes. Bladeren en bloei stengels van oregano zijn zeer krampstillend, antiseptische en kan fungeren als expectorantia en als tonic. Om deze reden indien oregano olie extracten oraal worden genomen, zij effectief zijn in behandelen influenza, koud, milde koorts, maagklachten, schimmelinfecties en zelfs menstruatiepijn. Het is ook een geweldige remedie tegen Methyl Resistente Staphylococcus Aureus (MRSA) geëmaneerd infecties.
Lees meer in; Voordelen van de Gezondheid van Oil of Oregano; Voordelen van oregano-olie; hoe om te groeien Oregano
Pointer # 1: De plaats of de positionering van oregano is belangrijk, dus beslissen waar oregano plant. De truc is om het te houden in een gebied waar sprake is van goede zonlicht. Het is een van die typische mediterrane kruiden. Zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is en je bent klaar.
Pointer # 2: Het volgende wat je hoeft te doen is om te beslissen of je het wilt groeien door zaden, stekken of divisies. Er zou een kans dat je misschien niet de exacte aard van de oregano krijg je wilt, omdat verschillende soorten van oregano kruisbestuiven zijn. In het geval u kiest voor de zaden, zorg ervoor dat je de zaden te dekken gewoon een beetje met de bodem. Dit zal hen blootstellen aan licht en zij zullen ontkiemen.
Pointer # 3: Zodra je besluit wat te gebruiken om te groeien oregano, plant it. De oogst van het gewas gedurende de midden voorjaar. Voor een goede oregano het verzorgen van planten, in de winter, mulch de oregano plant met behulp van gras of stro ter bescherming tegen temperaturen onder het vriespunt. Kom vroege voorjaar en verwijder de mulch.
Aanwijzer # 4: Terwijl oogsten, afgesneden 6 inches bovenin van de stengel gevolgd door verwijdering van de bladeren. Was ze grondig en roll de bladeren in een kleine bal. Vervolgens chop de bladeren behulp een kleine cleaver en voila - u bent klaar om verse oregano toevoegen aan uw maaltijd. Een zeer belangrijk ding om hier onthouden is het timing voor picking de bladeren. Pluk de blaadjes net na de dauw is opgedroogd in de ochtend. Wat gebeurt dat als de zon warmer, de bladeren uitdrogen en verliezen hun olie, resulterend in aromaverlies en smaak.
Afgezien uit dit alles, de beste deel over oregano plant is dat zij normaliter is ziektebestendige. However oregano plantenziekten kan niet worden uitgesloten als ongedierte zoals spint en bladluizen moeite de plant.
Over het algemeen is het geweldig om oregano plant in uw achtertuin of moestuin of zelfs als u gewoon een leuke luchtige en goed verlichte balkon. Bovendien zou je niet nodig om meer toppings of kruiderijen vragen uit de pizzabezorger als u oregano handige in uw keuken. Wat zeggen? Bent u helemaal klaar dan, om Spice up your keuken?!

No comments:

Post a Comment