Saturday 22 October 2011

Glycerine Zeep Recepten

Glycerine is een kleurloos, reukloze, dikke vloeistof dat zoete is in smaak en wordt meestal gebruikt in farmaceutische producten. Het verzacht de huid, zoals het trekt vocht. Is het een goed oplosmiddel, en lost op in water en alcohol. Echter, glycerine niet oplosbaar in olie. Een van haar meest voorkomende toepassingen is in zelfgemaakte zeep maken. Dus, laten's know enkele makkelijk te-make glycerine zeep recepten.
Glycerine Zeep maken Recepten
Lavendel Glycerine Zeep Recept
U moet, 1 glycerine zeepbasis, 7 tot 10 druppels lavendel essentiële olijfolie; lavendel bloemen; Paars kleurstof, dubbel stoomketel, de mallen; ontsmettingsalcohol verstuiven; petroleum gel; Methode
Smelt 1 kop van glycerine in een dubbele ketel op een zeer laag vuur. Giet een kop gedestilleerd water of niet-gechloreerd water in een kom en verwarm boven een vlam. Als het water begint te koken, voeg lavendel bloemen aan. Laat de bloemen kook voor 2 minuten, verwijder vervolgens uit het water en voeg aan de gesmolten glycerine. Nu, voeg de essentiële olie van lavendel en paars kleurstof. Roer dit mengsel op een laag pitje, totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Toepassing aardolie gel om de mallen, en giet het mengsel erin. Vul nu de vormen met dit mengsel en spuit alcohol op. Laat het afkoelen voor ongeveer 3 uur. Nadat het mengsel volledig afgekoeld, zal de soaps pop uit.
Bijenwas Glycerine Zeep Recept
U moet, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel bijenwas, 1 kop glycerine; Methode
Smelt glycerine in een dubbele ketel en voeg vervolgens bijenwas. Blijf op laag vuur. Roer de ingrediënten langzaam, tot beide goed vermengd zijn. Voeg honing aan dit mengsel en roer goed. Nu, giet het mengsel in de vormpjes en laat het afkoelen voor 3 uur. Nadat het is verhard, laat het uit de mallen.
U kunt ook een huisgemaakte vloeibare glycerine zeep handwas op uw bassin. Het is niet alleen gemakkelijk te maken, maar goedkoop alsmede!
Liquid Glycerine Zeep Recept
U zult nodig hebben; 2 kopjes geraspte zeep; halve liter water, 3 eetlepels glycerine; Methode
Smelt 2 kopjes geraspte zeep bar in een bain-marie. Verwarm het op een laag pitje, en blijf roeren tot het smelt gelijkmatig. Voeg ½ liter water aan. Terwijl het toevoegen van water, blijf roeren de gesmolten zeep. U kunt ook 1 gallon water, als je wilt dat de vloeibare zeep minder dik. Dan giet de glycerine in dit hete mengsel en roer, tot de drie ingrediënten mix erg goed. Nu, opslaan deze vloeistof in een pot en strak bedekken. Met deze, je vloeibare glycerine zeep is klaar!
Rose Glycerine Zeep Recept
U nodig, 1 glycerine zeepbasis; rozenblaadjes; 4 tot 5 druppels steeg essentiële olie; 5 tot 6 druppels rode of roze levensmiddelen kleur; steeg-vormige mallen (facultatief); ontsmettingsalcohol spray; aardolie gel; Methode
Smelt 1 glycerine zeep bar in een dubbele ketel op een lage vlam. Terwijl de glycerine bar aan het smelten is aan de ene kant water koken met de rozenblaadjes in een kom gedurende 10 à 15 minuten duren. Nadat ze worden gekookt genoeg is, halen ze uit en houd ze apart op een tissue, zodat het water uit de bloemblaadjes wordt geabsorbeerd. Voeg de essentiële rozenolie, rood of roze kleurstof, en de rozenblaadjes om de gesmolten glycerine en continu roer, totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Toepassing aardolie gel aan de roos-vormige mallen. Nu giet het mengsel in de roos-vormige mallen en laat het voor een minuut of 2, zodat de bellen omhoog. Spray ontsmettingsalcohol over elke zeep mengsel en laat het volledig drogen voor 2 tot 4 uur. Laat de zeep uit de mallen. Lees meer over zeep maken van mallen.
These recepten voor glycerine zeep, kan worden gebruikt om prachtige geschenken te maken voor je vrienden. Voeg een persoonlijk tintje aan uw gift, door koppelverkoop ze met linten, of houd ze in versierde dozen. Aan gift wrap, neem 1 of 2 glycerine zeep, wikkel ze in een zelfgemaakte wrapper en plak er een etiket met de naam van de zeep en de ingrediënten die het bevat. Hopelijk deze glycerine zeep recepten zullen enthousiast u genoeg, om glycerine zeep te maken thuis.

No comments:

Post a Comment