Monday 24 October 2011

Asbest Siding Repair

Asbest is een vezelachtige stof die werd gebruikt in de bouw van huizen vanwege de brandwerende eigenschappen. Hoewel het is uiteindelijk het huis in het geval als er brand uitbreekt, is het aan de andere kant, schadelijk als het zich mengt met de lucht en krijgt in de longen van een persoon. Asbest kan zeker zeer schadelijk zijn als we toevallig in de lucht dat bestaat uit deze stapel stof inademen. De schade veroorzaakt als gevolg van blootstelling aan asbest ernstig kunnen zijn, en kan zelfs leiden tot longkanker. Dit is de reden waarom je nodig hebt om overmatige zorg te dragen, terwijl de behandeling met asbest materialen en spooraansluitingen.
Vanwege het gezondheidsrisico van blootstelling aan asbest, de Environmental Protection Agency (EPA) is verboden het gebruik ervan in huizen gebouwd vandaag. Dus als u een eigen huis dat is gebouwd vóór het midden van de jaren 1970, je huis is het meest waarschijnlijk worden vervaardigd met behulp van asbesthoudende materialen. Een project dat gerelateerd is aan asbest gevelbeplating reparatie, verwijdering, of vervanging moet worden behandeld door een professioneel bureau.
Lees meer over:; blootstelling aan asbest en kanker; Asbest Effecten op de gezondheid; blootstelling aan asbest Grenzen; Asbest Verwijdering Siding
Het idee van verrichten het asbest opstelspoor verwijdering als een doe-het-zelf (DIY) taak is echter ontmoedigd. Maar als je serieus denkt aan het doen van de procedure zelf, moet u extra voorzorgsmaatregelen te nemen en enkele cruciale overwegingen in gedachten te houden. De eerste is om ervoor te zorgen als asbest gevelbeplating verwijderen of repareren is eigenlijk toegestaan ​​door de huiseigenaar. De regels en voorschriften van het verwijderen van asbest kunnen van staat tot staat of zelfs verschillen van stad tot stad. Als u niet houden aan de vastgestelde regels, kunt u gevraagd worden om een ​​boete te betalen.
Terwijl het nemen van de asbest gevelbeplating uit, moet u ervoor zorgen dat de deeltjes niet mengen met lucht. Dit kan worden gedaan met behulp een lichte nevel te maken de siding natte, zodat de mogelijkheid van de deeltjes vermenging met lucht is verminderd. Haal het zijspoor zonder veel beweging, en plaats deze op een plastic vel. Voordat u begint met het verwijderen proces, is het essentieel om beschermende kleding dat handschoenen, bril, en overalls omvat, slijtage en ook gebruik maken van een gasmasker. Lees meer over asbestverwijdering kosten.
Asbest Siding Reparatie en vervanging
In asbest opruimen repareren, als er kleine scheur in de gevelbeplating, kunt u een laag latex verf op. Als de zaak nog ernstiger is dan slechts kleine scheuren, is het beter als een professionele bewerkt. Als de scheuren zijn een beetje groter, dan kunt u epoxy gezet in de scheuren. Als de scheuren zijn erg groot, kunt u invullen in een mengsel van hydraulisch cement en water. Als er een probleem met de bevestigingen van de siding, moet u de armaturen te vervangen door meer duurzame materialen zoals roestvrij staal. U kunt zelfs overwegen gebruik van chemische of ademend kit ter voorkoming van de gevelbeplating from eroding en schilfering. Als u denkt van asbest siding reparatie, eerder dan reparatie, is het beter om de siding geheel vervangen met elke zonder asbest materiaal.
Lees meer op:; Asbest Siding Removal Cost; How To Asbest Siding Verwijder; Hoe Asbest Verwijder; Dit was slechts een korte uitleg over wat moeten worden gedaan wanneer het aankomt aan asbest siding reparatie of vervanging. Als u niet zeker over asbest siding reparatie, is het sterk gesuggereerd dat u de reparatie of vervanging klus geklaard van een professionele krijgen. In alle gevallen is het beter om professionele hulp als asbest verwijdering is ook een bron van zorg die moet worden gedacht aan. Je moet contact opnemen met uw lokale en staat milieu-instanties op de juiste plaats waar de asbesthoudende materialen kan worden gedumpt weten.

No comments:

Post a Comment