Saturday 15 October 2011

Fake Lip Ringen

Lip piercing is een van de heetste trends in de modewereld. Misschien heb je al veel hebben gedaan deze gezichts piercing en zou sterven aan een te hebben. Maar met de gretigheid om je lip piercing u misschien ook bang voor de piercing procedure. Dus, als denken dat dit is precies het geval is dan met jou waarom niet opteren voor de nep-lip ringen? Ja, je gewoon na te denken over een manier en er zijn een aantal alternatieven voor. De nep-ringen zijn verkrijgbaar in een enorme variëteit en voor de meeste piercings deze zijn een uitstekend alternatief. Laat het ons weten meer over de nep-lip ringen hoe ze en wat zijn de beschikbare ontwerpen.
How to Fake Lip Rings te maken?, Hier zijn enkele stappen om uw nep lipring klaar en je zou een valse lippen piercings zo goed. Lees meer over de verschillende soorten piercings.
Stap 1: Verkrijg een ambachtelijke zilverdraad, uit een ambachtelijke winkel. Kies een van de dikte hetzelfde als een lip ring.
Stap 2: Nu snij het in een grootte van een centimeter of minder als gewenst met behulp van een kniptang. Schuren met behulp van een heavy metal schuurpapier, zodat het einde niet scherp zijn en het is schoon.
Stap 3: zeer klein fancy magneten en lijm ze aan de uiteinden. Zorg ervoor dat u de beste lijm om ervoor te zorgen dat deze niet loskomen.
Stap 4: Buig nu het in een ronde vorm en zorg ervoor dat de magneten elkaar raken.
Stap 5: Nu voorzichtig verbreding van de ring om uit elkaar te halen de magneten en een eind buiten je lip en de andere in uw mond plaats. Amazing is wat je voelt misschien. Is het een mindere dan een echte lip piercing ring? Zeker niet!
U kunt ook een hoepel oorbel naar een nep-lip ring te krijgen. Afvraagt ​​hoe? Zijn eenvoudige. Gewoon verwijderen de clip van de oorbel, die u in het tegenoverliggende zijde om zo te vergrendelen. Nu, vermindering van de afstand tussen de twee open einden van deze oorbel by langzaam op, maak je geen invloed op de vorm. Plaats het op je lippen, zoals vermeld in stap 4 hierboven. Lees meer op het lichaam van sieraden.
Fake Lip Rings: beschikbare opties; Als je gaat winkelen voor een nep-lip ringen bent u zeker om in de war raken als gevolg van de enorme variëteit beschikbaar in deze. De ringen variëren in dikte, van zeer dunne ringen aan een dikke, kun je de ene om uw keuze past. Bovendien, de noppen aan de uiteinden die uw huid raakt zijn ook zo klein dat ze net niet zichtbaar. Dit maakt nep lip ringen die kijken echt, net zoals ze zijn doorboord in je lippen. U kunt kiezen voor de eenvoudige ringen, die net de ring draad. Andere mogelijkheid om kiezen fantasie ringen die wijd en ontwerpt ingrained. Wie houdt van de vette look kan kiezen voor een dergelijke dikke, ontwerper ringen. U kunt kiezen voor de ene in uw favoriete metaal, goud, zilver, etc. zilver blijft een van de meest populaire keuze in de piercing ring categorie. U kunt ook een bijpassende ring zijn ook in een metallic kleur aan uw outfits te verbeteren. Degenen met kralen in tussen kan ook worden gekozen. Bovendien, deze kralen zijn uitneembaar, zodat u kunt een eenvoudige ring dragen als gewenst. De kralen komen in een aantal kleuren. Een metalen kraal kan de beste keuze omdat het een perfecte blik op elke outfit. U kunt ook kiezen uit het formaat dat bij u past. Afgezien van de mode-accessoire winkels, koopt u nep lipringen ook online. Doen controleren haar kenmerken en grootte hebben alvorens het kopen van een.
Lees meer over lip piercing:; Lip Piercing Infectie; Lip Piercing kosten; Lip Piercing Care, met een aantal opties beschikbaar in de nep-lip piercing ringen wilt u net gelezen dit artikel en vergeet ze? Nah! Hmm ... dus ga uw favoriete stukje nep lipringen en zonder gaten of pijn, leg ze op en kijk modieuze.

No comments:

Post a Comment