Wednesday 5 October 2011

Backsplash Tile Ideeën

Backsplash is de keuken interieur, dat zich uitstrekt boven het aanrecht en werkblad in de keuken en beschermt de muren van de keuken van de gemorste vloeistof. Deze Backsplashes zijn er in verschillende soorten en kleuren. Met zo vele beschikbare opties, kan kiezen voor de keuken backsplash moeilijk, als je niet weet van de voors en tegens van elk backsplash. U kunt kiezen uit de keuken backsplash zodanig dat, het is zowel functioneel en mooi. Graniet, tegels, marmer, enz. zijn enkele van de ideeën voor de keuken backsplash. Tegels zijn altijd de populaire keuze voor Backsplashes, want zij zijn veelzijdig en ze komen in tal van structuren en mooie kleuren. Laat het ons weten, enkele van de elegante backsplash tegel ideeën.
Backsplash Tile Ideeën voor Keuken
Keramische tegels Backsplash; maakt niet uit waar deze tegels zijn geïnstalleerd, kan de vloer worden, de badkamer muren of de keuken backsplash, zijn keramische tegels bekend om hun flexibiliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer minder onderhoud vergen. De reden voor de populariteit van keramische tegels is dat ze komen in grote verscheidenheid van patronen en kleuren. Backsplash keramische tegels zijn krasbestendigheid en zijn zeer eenvoudig te reinigen. U kunt kiezen het patroon en de kleur van keramische tegels zodanig dat ze passen bij de kleuren van de muren, keuken werkbladen en andere inrichting van de keuken. Deze tegels zijn heel economisch en kan worden geïnstalleerd zonder professionele hulp.
Glazen tegel Backsplash; Als je wilt gaan voor een aantal unieke soort backsplash voor uw keuken, moet u overwegen glazen tegels. Deze glazen tegels geven verfijnde en prachtige verschijning aan de keuken interieur. Bovendien, ze komen in verschillende vormen en maten met veel levendige kleuren. Met innovatieve ideeën, kunnen deze glazen tegels worden geplaatst tot op zekere artistieke keuken backsplash maken. Deze tegels zijn niet poreus van aard en zijn vlekbestendig. Aangezien zij reflecteren het licht in de keuken, ze helpen in het geven van een aantal sprankelende effect naar de keuken. De reflectie van licht maakt ook de keuken ruimte helderder en groter. Glazen tegels kan een beetje duurder zijn dan andere type backsplash tegels.
Steen tegel Backsplash; Wanneer u hebben stenen aanrecht en vloeren, dan moet u denken aan het leggen van natuurstenen tegels backsplash in uw keuken. Verschillende soorten stenen tegels zijn beschikbaar waaronder, marmer, oude rock of kalksteen tegels. Deze tegels helpen om een ​​natuurlijke look in de keuken te geven. Zorg ervoor dat deze stenen tegels zijn geïnstalleerd op een zodanige manier, zij, die de uitstraling van de keuken te vergroten door het mengen goed met andere elementen van de keuken interieur.
Travertin tegels Backsplash; installeren travertijn backsplash tegel is een meer populaire optie voor keuken backsplash. Deze tegels zijn opgebouwd uit de travertijn deposito's van bepaalde mineralen, die zijn aangetroffen in rivieren en natuurlijke bronnen. De beschikbare kleuren in travertin tegels zijn meestal tinten van wit en aardetinten zoals koraal rood. Niet alleen voor de keuken backsplash, maar travertijn werd gebruikt voor verschillende doeleinden zoals de bouw patio's, werkbladen, open haard omringt, etc. Travertijn tegels zijn er in verschillende patronen en texturen, die, geborsteld, getrommeld, gepolijst, mat omvatten, enz. Elk van dit patroon is een unieke afwerking effecten. Deze tegels zijn poreus van aard en dus, ze absorberen vloeistof binnen no-time. Bovendien zijn deze tegels zijn gevoelig voor vlekken en vuil, dus u moet speciale voorzorgsmaatregelen te nemen voor hun onderhoud. Ze zijn niet krasvast en kunnen krijgen uitgehold als gevolg van bepaalde chemicaliën. Dus, moet u bepaalde richtlijnen te volgen, terwijl het gebruik van deze tegels voor backsplash.
Roestvrij stalen dakpannen Backsplash; RVS backsplash tegels zijn enkele van de tegels, die helpen om een ​​moderne uitstraling aan de keuken te geven. Andere dan tegels roestvrij staal Backsplashes komen in de vorm van platen ook. Het belangrijkste voordeel van stalen dakpannen backsplash is, dat ze samengaan met bijna alle soorten werkbladen en andere keuken interieur. Duurzaamheid, gemakkelijk te reinigen en hittebestendig zijn nog enkele aantrekkelijke kenmerken van deze Backsplashes. Deze tegels kunnen ook gemengd worden met andere soorten tegels zoals glas tegels of stenen tegels. Merk ook op dat deze tegels kunnen krassen, zij kunnen reageren met een aantal chemische stoffen en vies, en ze zijn ook heel duur.
Lees meer over:; Backsplash tegel ontwerpen; Het ontwerpen van een tegel Backsplash; Keuken Backsplash Ideeën; Dus, deze werden enkele suggesties over backsplash tegel ideeen. Ik hoop, is het artikel je geholpen heeft om de voors en tegens van elk van de tegels, die gebruikt kunnen worden voor de keuken backsplash weten.

No comments:

Post a Comment