Sunday 16 October 2011

Stug haar

Grof haar altijd lijkt te zijn all over the place. Zij komen in principe altijd buiten plaats, ongeacht wat je doet voor hen. Als u grof haar, ik ben er zeker van, het is een bad hair day voor u, elke dag! The kroezig en voortdurend op zoek naar dry haar, laat weinig ruimte voor haarverzorging, en voor u om te experimenteren met verschillende kapsels. Dus koppelverkoop ze is uw enige optie voor grof haar. Om uw probleem nog erger, grof haar droog aanvoelt, borstelige en ruw aan te raken, en ik liever niet zelfs beginnen op de haaruitval zorgen dat moet worden teistert jou! Vandaar dat, wanneer u uw grof haar open, het houdt je huid prikken, wat vaak leidt tot irritatie van de huid. Bovendien grof haar zijn vrij moeilijk te kweken en verzorgen. Dus hieronder zijn de verschillende grove haarverzorging te verhelpen opties.
Taking Care van grof haar
Kapsel, ik heb krullend droog, grof haar. Voor mij zijn lange lokken een droom geweest. Maar laat me je vertellen, dat is niet je haar knippen, is niet van plan om overal krijg je. Normaal gesproken zou de meeste mensen met grof haar eens, dat de uiteinden van de haarlokken, krijg verkleurd, krijgen gespleten haarpunten en voelen zeer ruw. Ze kunnen lang, maar ze zijn een oud bos haar, die niet gaan groeien in prachtige sluizen. Ja, je moet een knipbeurt krijgen en gaan voor een paar grof ontharen opties door zich te ontdoen van die eindigt of de laag van ruwe nutteloos haar, een frisse en een gezonde start te maken. Vandaar, zie een professionele kapper die je informeren over de verschillende stijlen kapsel en ideeën, zodat u een goed kapsel die u zal helpen een geleidelijke verbetering van grof haar textuur te krijgen.
Haren wassen; Grof haar is erg poreus. Dit betekent, dat het chemische stoffen, vocht en vuil absorbeert zeer snel. Vandaar, grof haar moet gewassen worden op een regelmatige basis. Tijdens het wassen grof haar, zorg ervoor dat je een milde shampoo en niet een harde men gebruik maken. Meestal, anti-roos shampoos zijn hard op haar. Ook tijdens het wassen je haren, vergeet dan niet om hen voorwaarde, waarvoor u een conditioner voor droog haar te gebruiken. Conditie van je haar, vooral de uiteinden, op een regelmatige basis en telkens als je je haar wast. Diepe conditioning, ten minste tweemaal per week, is verplicht voor dik grof haar. U vindt er ook haarverzorgingsproducten, zoals grof haar shampoo op de markt, die uw haar past. Voordat u gaat wassen je haar, zorg ervoor dat u ze grondig gekamd en verwijderde alle knopen, om klitten te voorkomen. Lees meer over hoe je je haar te wassen.
Föhn; Hoewel, krullend stug haar snel vocht opneemt en ze ook, gemakkelijk uitdrogen. Als u regelmatig gebruik van een föhn te blazen je haar droog is, kunt u vermijden. Haardrogers, gebruik onnodige warmte op je haar, die veel schade veroorzaken. We vaak, gebruik een haardroger voor het instellen van het haar in een bepaalde stijl, die immens verlies van vocht uit het haar oorzaken. Dus, als je grof haar textuur hebben, laat je haar natuurlijk drogen. Lees meer over haar hydraterende behandeling.
Grof Hair Care; Dik, stug haar, makkelijk breken en zijn meer vatbaar voor gespleten. Vandaar, voor de juiste beschadigd haar zorg, elke keer als je naar buiten, bedek je haar, vermijd de 'wind in' effect. De wind leidt tot wrijving van haarlokken, wat resulteert in onherstelbare schade aan je haar. Ook als je stug haar hebt, das je haar omhoog of beter nog, vlecht ze, tijdens het slapen, voor een goede haaruitval preventie.
Tips voor grof Hair Treatment
Olie je haar regelmatig; Drink veel water; Als je haar drogen, voorkomen dat er frequente wassen; Zorg ervoor dat u de juiste shampoo; Verwen uw haar, Deep conditionering is verplicht voor grof haar; Er zijn vele grove kapsels, speciaal ontworpen voor grof haar, die u kunt proberen. Echter, als je je haar wilt zijn gezond en mooi, ik stel voor, laat ze zo natuurlijk mogelijk. De kunstmatige producten doen niet goed voor je haar. Dus, hou van die sluizen en verwennen (pun intended) ze een beetje. Let op!

No comments:

Post a Comment