Tuesday 25 October 2011

Hoe je een lange afstand relatie te laten werken

Elke relatie heeft doorlopen fase een 'fond' op een bepaald punt of het ander. Dit is wat maakt elke paar debat en overwegen over hoe een lange afstand relatie laten werken. U mag een echtpaar of een paar in de courtship fase. Nou en? Een te verwaarlozen obstakel als afstand, is zeker niet de reden waarom je op te geven een relatie, op eender welke manier. Een zeer nauwe vriend van mij, is waanzinnig verliefd op deze man voor meer dan 2 jaar en hij houdt van haar ook. Dus afvraagt ​​wat het probleem is? Hij heeft om uit te gaan in een paar maanden voor 2 jaar. Het 'verhuizen' aspect, volledig rillingen stuurt langs haar rug, planten zeer belachelijk, vergezocht ideeën in haar hoofd en maakt haar denken dat een miljoen keer over het niet of ze moeten plegen. Heeft u betrekking hebben op dit verhaal? Als je te doen en zelfs als je niet doet, laten we zien hoe je een lange afstand relatie te laten werken.
Long Distance Relationship Advice
Communicatie is de sleutel; Deze lange afstand relatie advies of tip, rudimentaire geluiden, nietwaar? Het klinkt als een van die adviezen, dat elke krimp zou geven. Echter, omdat er zo veel mensen zijn het adviseren, er moet bepaalde hoeveelheid waarheid. Communicatie is zeer de sleutel tot een lange afstand relatie te laten werken. Sinds u of uw partner weg bent, er schaarse kansen zijnd een deel van elkaars leven, problemen, kwesties en enzovoort. Als je niet praten het uit, vertrouwen zijn, zal er niets meer van links naar dingen te maken geschikt voor u zijn. Communicatie helpt ook in het opbouwen van vertrouwen en het versterken van de emotionele gehechtheid. Sterke emotionele gehechtheid is het geheim ingrediënt voor een langdurige relatie. Dus, pak de telefoon en praat vanavond. Laat je partner weten hoeveel ben je hem of haar ontbreekt.
Vertrouwen elkaar; Trust een zeer essentieel onderdeel van een relatie. Het een andere reden waarom mijn beste vriend is sceptisch over het krijgen van een relatie met hem, is te wijten aan een gebrek aan vertrouwen van beide kanten. Zowel mannen als vrouwen, terwijl in een romantische relatie, kunt net zo verdacht en zeuren. Als u wilt weten hoe je een lange afstand relatie te laten werken, heb je wat speling snijden en uw partner geloven. Hoe meer uw twijfel uw partner en show achterdocht, hoe meer hij / zij waarschijnlijk iets mis doen. Ik bedoel, veeleer commit de fout en krijgen dan beschuldigd. Vind je niet zo? En bovendien wat is het punt van het samenzijn met de persoon, die je niet vertrouwen, want wat je bent. Communicatie, waarin ook, luisteren naar, begrijpen en inzicht, op de lange termijn helpt bij de opbouw van onwrikbare vertrouwen.
Eerlijkheid duurt het langst; Eerlijk gezegd, waar is de noodzaak liegen? Als u denkt dat liegen is bedoeld om weg te komen, dan ligt niet krijgt je vast in een grotere doolhoven? Het duurt enkele eerlijkheid om te overleven a> lange afstand relatie. Het feit dat uw partner mijl afstand, geeft je dan geen licentie om dingen te verbergen voor haar / hem. Deel je gevoelens en gedachten met uw partner en bespreek elk probleem, dat je denkt dat van belang is voor de relatie. Als je eenmaal begint eerlijk met uw partner, geloof me, zal je beloond worden met het zelfde.
Doen Long Distance Relationships werk?Ja Lange afstand relaties werken, op voorwaarde dat u wilt dat ze aan het werk. Er miljoenen en miljoenen, die denken dat lange afstand relatie, zijn een grote nep. Op dit moment, wil ik u vertellen dat ik in een lange afstand relatie voor nu ruim een ​​jaar. Echter, elke dag is een nieuwe uitdaging voor ons. Het is een uitdaging van onze wil om het te doen werken, het is een uitdaging van onze verlangens te worden met elkaar, het is een uitdaging om een ​​leven dat we willen en uiteindelijk te maken, zijn mijn uitdaging vind mijn geluk. Als liefdevolle hem en gelet hem als cruciaal onderdeel van mijn leven, maakt me gelukkig, waarom dan niet lopen de extra mijl? Het is gewoon de mentaliteit van angst, aangevuld met onzekerheid die het maken van je weer in elkaar stap van een mooi leven. Een blik op het grotere plaatje, van het samenzijn, zal duidelijk de rommel en helpen je ziet dingen met positiviteit. Lees meer aan doe lange afstand relaties werken.
Als lange afstand relatie tips, stel ik voor sta jezelf toe om deze kans aan te grijpen. Als je zou kunnen onverschrokken te krijgen in een relatie en liefde iemand, is dan niet op afstand een onbeduidende reden om alles liet gaan tevergeefs? Als je nog steeds af hoe je dan een lange afstand relatie te laten werken, neem mijn advies, en worden verliefd helemaal opnieuw met de liefde van je leven en lopen de afstand, zal een koek lopen. Veel Succes!

No comments:

Post a Comment