Friday 7 October 2011

Punk Short Hair Cuts

Punk kort haar knipt en kapt zijn allemaal over het toevoegen van verschillende patronen en kleuren om je haar, en maakt het een unieke look. Het idee van het dragen van punk kapsels zijn oorsprong in de jaren 1970 en 1980, toen rock en heavy metal muzikanten patronen en gekleurde hun haar om een ​​unieke look te geven aan hun gezicht. Dit kleurrijke manier van styling en modellering haar werd snel overgenomen door tieners en punkers. Sinds punk haar kan gestyled worden op een manier zoals het zou er goed uitzien en stijlvol, kunnen we niet zeggen dat er bepaalde punk kapsels voor vrouwen of mannen. Bijvoorbeeld, een Mohawk is de meest populaire punk korte kapsel, en dit kan worden gedragen door zowel jongens als meisjes. Kan echter er enkele punk korte kapsels die kunnen goed uitzien alleen op mannen of vrouwen.
Punk Korte kapsels - kleuren en patronen
Het enige doel van het dragen van punk kort haar bezuinigingen is gewoon een echt out-of-the-menigte verschijning. En dit kan worden gedaan door haarkleuring in levendige kleuren die vlammende aan het zicht. Met de kleuring factor, kunt u ook uw korte haar patroon op een andere manier hebben, zoals spiking it up of het houden van het haar relaxed. Punk kort haar voor meisjes en jongens is eenvoudig gerelateerd aan het trimmen haar in een ietwat asymmetrische wijze en kleur toe te voegen aan. De meest gebruikte kleuren op punk korte kapsels voor vrouwen en mannen zijn donkerblauw, fel rood, roze, fluorescerende, paars, groen en andere neon tinten.
Lees meer over:; Korte Punk Kapsels; Punk Kapsels voor Guys; Punk korte kapsels
Mohawk; De Mohawk is ongetwijfeld de meest populaire en meest gedragen punk kapsel tussen mannen en vrouwen. Het kan worden gedragen op zowel lange en korte haren. Meestal is dit kapsel bestaat uit het haar wordt gesneden van zowel de kanten met slechts een streep van haar links op de middelste lijn uit te breiden tot de achterkant van de nek. Een Mohawk is niet zomaar een kapsel, zijn er verschillende manieren waarop het kan worden aangepast en gedragen worden. Hair verliet in het centrum lijn kan worden opgetild en volledig of simpelweg gekleurd bij de tips.
Spikes; Spikes zijn een goede punk korte kapsels voor vrouwen en mannen. Een stekelige kapsel kan worden gemaakt op elk type haar, zij het lang, kort, of medium. Meestal zijn spikes gemaakt op korte en gekleurd haar, die echt geeft een punk look. U kunt een unieke punk uitstraling op uw stekels hebben zeker door het kleuren van alleen de pieken in verschillende felle kleuren. For punk jongens, de beste en eenvoudigste optie is te maken spikes op korte gekleurd haar. Overwegende dat, kan meisjes de voorkeur aan spikes te maken op een iets langer haar.
Lees meer over:; Spikey kapsels voor mannen; Spikey Kapsels voor Vrouwen; Bihawk and Trihawk; Deze kapsels kunnen zeker hun beurt hoofden. Net zoals een Mohawk bestaat uit een enkele lijn, een bihawk bestaat van het haar wordt gelaten in twee lijnen. En in het geval van een trihawk, heeft het haar gevoerde drie partities. Deze secties kunnen worden gekleurd als per voorkeuren van de drager. Trihawks worden beschouwd als de meest ingewikkelde Punk kapsels. Evenzo, er zijn veel verschillende patronen van de havik kapsels die gemaakt kunnen worden om een ​​punk look te krijgen.
Asymmetrische Bob; Een asymmetrische bob is meestal gedragen door punk meisjes. In dit kapsel de bob-stijl haar is geknipt in een asymmetrisch patroon met een pony die aan weerszijden op de ogen. Het haar kan worden gekleurd in de massa of gewoon op een aantal specifieke strengen op haar. Dit is een van de meest relaxte vorm van punk kort haar bezuinigingen. Zonder te kleuren haar en de pony die op de ogen, kunt u draag een asymmetrische bob in formele instellingen als goed. Lees meer over bob kapsels - nieuwe bob kapsels.
Lees meer over:; Punk kapsels voor mannen; Punk kapsels voor meisjes; Cool Punk Kapsels - Haar Ideeën voor Punks; Dit zijn enkele van de meest beroemde punk korte kapsels voor mannen en vrouwen. Enkele van de opmerkelijke persoonlijkheden tot punk kort haar bezuinigingen slijtage Alecia Moore ook wel bekend als 'Pink', Victoria Beckham, Billie Joe Armstrong, en vele anderen.

No comments:

Post a Comment