Friday 21 October 2011

Bruiloftsgast Attire

Een van de belangrijkste ding dat moet worden overwogen voordat we gaan voor een huwelijksceremonie is het bruiloftsgast kleding. In een huwelijk, zijn mensen verwacht dat zij een bepaald type van slijtage die perfect overeenkomen met de viering sfeer dragen. Als je naar een huwelijk ceremonie in een verschillende kledij kunnen mensen tag u als buitenbeentje, of simpelweg houden namen.
Determinanten van de Passende Wedding Guest Attire
De beste manier om te bepalen welke bruiloftsgast kleding wordt gedragen is te verwijzen naar de trouwkaart zelf. De verwachte bruiloftsgast kledij wordt meestal vermeld op de uitnodiging zoals zwarte das, zwarte stropdas optioneel, casual, semi-formele, etc. Als je geen van deze vermeld op de uitnodiging te vinden, dan kun je een passende bruiloftsgast kledij te kiezen door te verwijzen naar de locatie of plaats waar het huwelijk zal worden gehouden, zoals binnenshuis, buitenshuis, strand bruiloft, en soortgelijke andere locaties.
U kunt achterhalen een geschikte trouwjurk volgens welke seizoen is de bruiloft gehouden in als lente, herfst, zomer, of winter. De tijd van de huwelijksceremonie wordt genomen in gedachten, als typisch kan er geschikt attires voor verschillende tijden van de dag. Als u nog steeds niet krijgen het idee van een recht bruiloftsgast kledij, dan is het beter om te vragen een nauwe een van de paar of de bruiloft organisator met betrekking tot de passende dresscode. Laat ons nu een kijken naar de bruiloftsgast kledij voor vrouwen en mannen volgens de respectieve dresscodes vermeld op de uitnodiging nemen.
Lees meer op:; Middag Wedding Attire; Wedding Attire voor Beach Wedding; Beach Trouwen Attire: Casual Beach Trouwen Dresses; Wedding Guest Attire Etiquette
Zwarte Tie; Indien 'zwarte stropdas' wordt genoemd in de uitnodiging, een behoorlijke huwelijkskledij voor een vrouw zal een vloer-lengte jurk, en voor een man zal een donkere smoking en een boog of stropdas zijn.
Zwarte Tie Optioneel; Als 'zwarte stropdas optionele' wordt genoemd in de uitnodiging, zou een behoorlijke bruiloftsgast kledij voor een man een smoking of een donker pak. Hier, zou een vrouwen worden verwacht cocktail kleding slijtage.
Casual; Er kunnen tijden wanneer 'casual' misschien worden geschreven op de huwelijksuitnodiging, hoewel dit is vrij zeldzaam. Een casual dresscode betekent niet dat u kunt komen in versleten jeans of enig funky look, betekent gewoon dat de instelling is de minder formele. Voor mannen, zou een geschikte kledij een shirt en broek met of zonder een gelijkspel. Een pak is optioneel voor mannen. Vrouwen, anderzijds, kunt kiezen om elk fatsoenlijk knielange jurk slijtage. Een zakelijke casual is ook geschikt geacht voor een casual dresscode.
Semi-formele; Een semi-formele dress code zou vereisen een man om een ​​donker pak slijtage, en een vrouw om een ​​fatsoenlijk korte jurk of een cocktailjurk slijtage. Lees meer op semi formele kleding.
Lees meer op:; Wedding Attire Etiquette voor gasten; Dressy Casual Attire; Dit was enkele algemene informatie over typische bruiloftsgast kledij. Met het kiezen een passende jurk, ook zorg ervoor dat u comfortabele hem draagt. Voor een bruiloft ceremonie of een huwelijksreceptie, moet een man niet dragen club-slijtage en een vrouw moet niet dragen onthullende kleren. Ongeacht van alle dresscode formaliteiten, zal een donker pak en een stropdas altijd een passende jurk voor een man. Als de dresscode is ultra-casual, alleen dan kunt u denken aan het dragen van spijkerbroeken en andere informele dragen. Evenzo zijn er vele andere dingen die worden gedacht voordat kiezen de bruiloftsgast kledij.

No comments:

Post a Comment