Monday 31 October 2011

Hoe te uw eigen huis ontwerpen

Je weet hoe ze zeggen, thuis is waar je hart ligt? Nou, zeggen ze gelijk. Van deze dagen veel families de voorkeur het ontwerpen van hun huis zelf, gewoon om ervoor te zorgen dat het huis is uniek en de perfecte personificatie van hun persoonlijkheden. Ik ben het eens, en hebben hetzelfde gedaan. De beauty ontwerpen van uw thuis is dat je kan het gewoon do de way je bevalt. Geen regels, geen wedstrijden, wat je ook beslist, ziet er geweldig uit. Hier zijn een paar richtlijnen voor woonaccessoires die moet je helpen uitzoeken van de foto van uw huis, voor u, in je geest!
Home Ontwerpen Tips
Hoe te Design Your Own Home - Stap 1; Voordat u uiteengezet te kijken naar catalogi en albums, zitten (als je een familie, Iedereen van jullie zullen samen moeten zijn voor deze) en start notering dingen die je wilt gebruiken voor de thuis. Vergeet niet, als je eenmaal begint te kijken naar catalogi, kunt u vergeet de kleine details. Dus, als je altijd lampenkappen in de woonkamer, en verschillende gekleurde muren wilde het hele huis, maak een lijst van. Zodra de lijst is gemaakt, zult u uw huis afgebeeld aarzelend.
Lees meer op rustieke huis verfraaien ideeën, die je zou kunnen proberen.
Hoe te Design Your Own Home - Stap 2; Nu dat je klaar bent met het afbeelden van hoe u wilt uw huis te ontwerpen, zitten met een stapel van thuis decor catalogi. Neem de tijd op dit niveau. Let wel, films en sitcoms houden ook goede ideeën die u kunt nemen bij het ontwerpen van het huis. Afbeeldingen ophalen van alle ideeën die u graag, en na te tellen ze met je lijst. Markeer alle juiste dingen in de foto's. Als er geen nieuwe toevoegingen die u wenst te maken aan de lijst, doe dat ook.
Lees meer over huis verfraaien ideeën op een begroting, om niets recht te verliezen,?
Hoe te Design Your Own Home - Stap 3; Nu dat je een duidelijker beeld over wat u wilt dat uw huis eruit ziet, onderzoek. De juiste soort onderzoek is absoluut noodzakelijk om de juiste dingen te krijgen. Check out verschillende winkels voor het huis meubilair of de gordijnen of het tapijt. Krijgen in alle tarieven, is er een kans krijgt u wellicht niet precies wat u nodig heeft, weten hoeveel u bereid zijn zich aan te passen, in die zaak. Zoals, wilt u misschien een zwart tapijt, die niet mogen worden beschikbaar, dus zul je genoegen nemen met een grijze of een blauwe? Kijk uit voor alle opties. Verken de rommelmarkt als goed, het ras kan er overweldigend zijn, dat wel.
Check deze woonaccessoires tips, die je zou kunnen gebruiken.
Hoe te Design Your Own Home - Stap 4: Zodra je alle het tarief offertes hebt, kunt u beperken uw aankopen. Zorg ervoor dat u de metingen van het huis voor het meubilair. Voordat je de meubels in, zorg ervoor dat het schilderij klaar is. Als het gaat om schilderkunst, laat niet de schilders aanval gelijktijdig het hele huis. Dit kan een beetje erop wijzen, zoals u zult zien overal rotzooi. Laat ze nemen een kamer op een tijd en afmaken voordat ze naar de volgende. Als je aan het doen zijn het schilderij zelf (dat kan een groot project), dan is het beste om volgens dezelfde vuistregel.
Je zou kunnen proberen van deze coole retro home decor ideeën, om de extra funk toe te voegen.
Hoe te Design Your Own Home - Stap 5; Zodra het huis is geschilderd, (en de verf is gedroogd) kunt u beginnen met het binnenhalen van de meubels. Dit proces is het best langzaam gebeuren. Dit komt omdat te doen in een haast kunnen leiden tot vergeetachtigheid. Meer nog, als je het langzaam doet, geef je jezelf ruimte voor meer ideeën. Laten we eerlijk zijn, meer ideeën zijn altijd welkom, toch? In geval u echt zwaar meubilair of voorwerpen rond het huis bewegen, zorg ervoor dat hebben ingehuurd hulp voor het zelfde. Op deze manier kan een beetje van de lading worden gedeeld. Vrouwen, moeten ervoor zorgen dat zij, hetzij volledige kennis van de betrokken werk te krijgen, of hulp krijgen voor hetzelfde.
Check deze Victoriaanse stijl huis verfraaien ideeën, alleen voor de zwier.
Hoe te Design Your Own Home - Stap 6; Rome werd niet in een dag gebouwd, toch? Nou, dan denk je dat je kan doorgronden hoe je je eigen huis perfecte look in de eerste poging zelf? Nou, het beheer van een aantal gelukkige eenden doen dat heel gemakkelijk. Echter, mensen hebben vaak behoefte aan een buffer tijd om het huis in de perfecte, meest comfortabele manier te krijgen. Zoals, u heeft afgebeeld de bank op een bepaalde plek, maar twee dagen in, kan je het gevoel dat het elders beter is. Geef jezelf die ruimte laat voor twijfel en verbetering. Meer nog, houd het interieur te ontwerpen relatief flexibel, zodat u deze wijzigingen te maken. Een van mijn vrienden heeft suikerriet meubilair en zitzakken in het huis. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen, en dat is precies wat ze doet.
Lees meer over interieur verfraaien ideeën, voor extra info.
Hoe te Design Your Own Home - Stap 7; Veel mensen denken dat de kleuren en de combinatie daarvan moeten worden op een bepaalde manier. Als u wordt beïnvloed door mensen van dat soort, vertel hen om het te sluiten! Herinnert u zich nog Monica Gellar's (in de sitcom Friends) appartement? Het is eclectisch. Ze is een nette freak perfectionist, en dat is precies wat haar huis eruit ziet. Evenzo, Chandler Bing (in vrienden) is slordig en onhandelbaar, net als hemzelf. Dus, ik hoop dat je het beeld dat ik probeer te laten zien gekregen. Indien u wenst om te experimenteren met kleuren en excentrieke ongebruikelijke ideeën, ga je gang. Het is jouw huis, maken het nu je huis.
Check out deze middeleeuwse interieur ideeën. Je kunt proberen het uit, voor een ander beroep.
Deze 7 dodelijke stappen echt helpen verzamelen vooruitzichten over het ontwerpen van uw eigen huis. Let wel, het is geen lachertje. U kunt geld besparen (bij het inhuren van een professionele decorateur), maar je moet veel tijd steken. Dus doe er niet zelf op een dood omzoomde doelstelling om met uw eigen ontwerp. Laat het enige tijd duren, maar laat het perfect zijn. Als het niet is wat je wilde, zal je hart nooit in. Dan zal het een huis, niet een thuis. Dus, geniet van deze zalige proces. Dit is waar ik aftekenen! Happy ontwerpen!

No comments:

Post a Comment