Tuesday 4 October 2011

Conditioner voor de Afrikaanse Amerikaans haar

Vandaag, als je naar een lokale drogist en ga naar de shampoo en conditioner gangpad, bent u gebonden te worden overweldigd door de grote verscheidenheid aan keuzes beschikbaar in haarverzorgingsproducten. Ja, hoe kunnen u een conditioner die zal pak u, uit alle beschikbare keuzes. De reden dat er zoveel keuzes zijn omdat alle van ons hebben verschillende texturen van haar. African-American haar de neiging om meer droog en breekbaar dan andere haartypes en kan daarom worden moeilijk te beheren indien adequate haarverzorging wordt verwaarloosd. Voor elk Afrikaans-Amerikaanse, is een cruciaal onderdeel van haarverzorging met conditioners. Dus, laten we proberen en zie hoe we kunnen de beste conditioner voor African Amerikaans haar vinden uit de talloze keuzes beschikbaar.
Conditionering uw haar is een van de belangrijkste stappen om krullend haar beheren en houden uw haar gezond en mooi. Behulp een conditioner helpt beschermen uw haar van dingen die kan schade veroorzaken. Het is essentieel dat je weet wat haarconditioner is, wat haarconditioner is ontworpen voor uw haartype en hoe goed toepassen. Conditioner is een vochtinbrengende crème voor je haar. Vocht geeft uw haarstreng elasticiteit, sterkte, en schoonheid. Vooral voor Afrikaans-Amerikaanse haren, vocht is erg belangrijk omdat van haar textuur.
Het selecteren van een Conditioner voor de Afrikaanse Amerikaans haar
Wat de meeste van ons neiging om doen terwijl selecteren een conditioner is te kijken naar de merknaam. Terwijl dat niet volledig verkeerd, er andere aspecten dat je rekening houden. Het is belangrijk om de labels van de conditioners te lezen om er zeker van wat je krijgt en hoe het zal je helpen. De volgende zijn een paar punten om te onthouden, terwijl het kiezen van een conditioner voor zwart haar. ; Vermijd producten die isopropylalcohol, methyl-, propyl, butyl, en Ethyl Paraben, petrolatum en minerale olie en natriumlaurylsulfaat of Sodium Laureth Sulfate bevatten. Dit is omdat deze producten opdrogen het haar en zijn niet geschikt voor conditioner voor krullend haar. ; Kijk voor conditioner voor Afrikaans-Amerikaanse haren bevattende rozemarijn, kokosnoot, jojoba of olijf. De ingrediënten zijn zeer geschikt voor conditioner voor natuurlijk haar. Gelukkig zijn veel producten op de markt doordrenkt met deze ingrediënten. Altijd op zoek naar deze ingrediënten op het etiket op de achterkant van de conditioner fles. ; Gebruik altijd een crème op basis conditioner in plaats van een gel op basis conditioner die kunnen uitdrogen krullend haar. Vocht is erg belangrijk voor krullend zwart haar en dus, crème op basis conditioners voor Afro-Amerikaanse haar zijn de beste optie. ; Meeste haarverzorging professionals adviseren om te kiezen voor verlof in conditioners. Dit is because leave in conditioners als een bescherming tegen vuur en normal slijtage en houdt ook de vochtigheid locked in het haar, totdat de volgende wasbeurt which is belangrijk voor het behoud krullend haar. ; Homemade Conditioner voor de Afrikaanse Amerikaans haar
Als je niet wilt kiezen voor een chemische basis conditioner, kunt u kiezen voor een zelfgemaakte conditioner voor Afro-Amerikaanse haar. De volgende twee opties voor zelfgemaakte crèmespoeling voor natuurlijke zwart haar.
Olijfolie en eieren: Begin met het mengen van twee eieren met 2 theelepels. van olijfolie. Als je haar lang je zal moeten nog een ei toe te voegen. Wanneer u deze items grondig gemengd, zet het mengsel op uw haar. Plaats een plastic douche-cap op je hoofd en laat dit mengsel op je haar verblijf gedurende 20 minuten. Vergeet niet om een ​​handdoek zetten om je schouders. Was uw haar grondig. Dit is goed voor diepe conditioning, als je haar droog en breekbaar.
Mayonaise: Bedek je haar volledig met mayonaise. Verpak uw hoofd met een plastic douche-cap en laat de mayonaise conditioner op je haar voor 15 tot 20 minuten. Leg een handdoek rond je schouder in het geval een van de mayonaise dia's van onder de douche cap. Was de mayonaise goed uit je haar. Droog je haar zoals je gewend bent. Mayonaise geeft je een diepe conditioning en het kan je haar zacht en glanzend.
Lees meer over -; Conditioner voor krullend haar; Beste Shampoo voor krullend haar; African American haarverzorging tips; Afro-Amerikaanse Hair Care Products; Dit waren de tips voor het selecteren van een conditioner voor Afro-Amerikaanse haar. Dus, nee zeggen tegen droog, beschadigd, krullend haar en de juiste mix van Afro-Amerikaanse haarverzorgingsproducten te gebruiken om uw vlechten vochtig te houden, Afros zacht, getemd de frizzes en draait op zijn plaats.

No comments:

Post a Comment