Wednesday 19 October 2011

Upside Down Tomato Planter

Planten ontspruiten uit de grond en groeien rechtop, volgens de regels van gravitropism, nietwaar? Nou niet altijd, zijn er manieren de zwaartekracht te trotseren, en hebben een mooie zoek sierplant bij de hand. Voor een liefhebber van tuinieren, zou groeien planten die de zwaartekracht tarten een interessante propositie, hoewel men hoeft geen expert, gewoon geïnteresseerd.
Opgaande planten; planten rechtop te groeien als een reactie op gravitropism, hier de wortels positieve gravitropism show, terwijl de stengels geven negatieve gravitropism, wat betekent dat wortels groeien naar beneden, en stengels omhoog. Charles Darwin werd de ene om wetenschappelijk document van dit proces. Deze tendens is te zien in alle planten, potten of anderszins. Neem een ​​plant bijvoorbeeld, en draai hem ondersteboven. Oude scheuten die hard worden uiteraard niet aan de andere kant op, maar alle nieuwe scheuten zal groeien naar beneden, zolang ze voldoende licht om dit te doen.
Upside Down Tomato Planter; Traditioneel is het altijd de tomaten en de komkommer die zijn kop gegroeid. Maar als men er klimplanten gegroeid (Getrokken hem naar beneden), dan zou het niet moeilijk om te relateren naar een plant die groeit op zijn kop en ook proberen meer planten op deze manier te groeien. Waarom een ​​tomaat! Nou, we moeten beginnen met iets, en waarom niet iets dat mooi uitziet. Upside down tomaat plantenbak staat zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste "huis en tuin 'winkels. Maar men kan elke opknoping container gewoon over het gebruik voor de teelt van tomaten in hen.
Upside Down Tomato Planter Instructies; Als u een kant en klaar gekocht kop tomaten planter staan, dan is het gewoon over het volgen van de instructies, maar als je het goed wilt starten vanaf de basis, dan volgt u gewoon de kop tomaten plan hieronder. ; Verzamel alle apparatuur zoals opknoping containers, potgrond en tomaat boompjes. Plastic emmers of brede mond flessen kunnen ook worden gebruikt. ; Boor gaten in de basis van de container. De gaten moeten groot. Als men behulp een fles, dan afgesneden de bodem. ; Hang de container in de beoogde locatie, maar als je werkt op, een back-flip-over. Het geboorde gat zijde moet bovenop in uw hand, terwijl bezig. Moet u wellicht wat extra handen om u te helpen tijdens het planten. ; Druk op de wortels van uw tomaten boompje door het gat zorgvuldig, zonder schade aan. ; Terwijl op de belangrijkste boompje's stam, met de andere hand in te vullen compost toegevoegd bodem in de container. Tik zacht de bodem stevig, maar zonder verdichten. ; Zachtjes giet water om de bodem bevochtigen, stop zodra u gevoel dat de bodembedekkende de wortels heeft vochtige gekregen. ; Het is raadzaam om een ​​doek, tuin netto of een tekenreeks gebruiken om de tomatenplant tezamen met de container, totdat hij is sterk genoeg om haar eigen houden. En uw tomatenplant is klaar om ondersteboven groeien. ; Lees meer op:; Snoeien tomatenplanten; Caring voor tomatenplanten - Hoe Care for tomatenplanten; Tips voor Growing Tomaten in Potten en Containers; Nu men kan afvragen waarom groeien uw tomatenplant ondersteboven. Nou, voor een van haar ongewone en zal mooi uitzien als een opknoping fabriek voor dekken, patio's, balkons, veranda's, enz. je nooit zorgen te maken over het uitzetten of gebouw zelfgemaakte tomatensaus kooi. Als de vrucht niet de grond raken, zal uw plant zijn vrij van alle ziekten en plagen. Behulp een ondersteboven tomaat plantenbak zal zeker bespaart u uit alle de achterkant breken noodzakelijke werkzaamheden om wiet rond en Snoei je tomatenplant!

No comments:

Post a Comment