Friday 21 October 2011

How to Ring Size Maatregel

U kunt om een ​​ring te kopen voor die ene speciale persoon in je leven of een voor jezelf. Mogelijk moet u uw ringmaat te geven aan iemand die wil presenteren u een ring. Er zijn tal van redenen waarom je zou willen weten hoe je ringmaat meten. Ja, wat is de procedure die u zullen helpen te bepalen ringmaat? Het antwoord is heel eenvoudig en je kunt voltooien meten van uw ringmaat in slechts een paar minuten. U kunt meer lezen over sieraden in de artikelen op:; Platinum sieraden, zilver sieraden; Gold sieraden; Bepaal je ringmaat
Bij het meten van ringmaat, moet u een aantal tips die u zullen helpen de juiste wijze te bepalen ringmaat te volgen. Het eerste ding om te doen is te meten met uw vinger in de warme temperatuur aan het einde van de dag. Gebruik een steek of een stuk papier ongeveer ¾ in grootte, die kunnen worden gebruikt te wikkelen rond de onderzijde van je vinger. Gebruik dan een pen om de string of papier op de plaats dat de twee uiteinden verbindt merk. Je moet naar de top van de string te meten, tot aan de pen te markeren. U moet deze meting met de pen cijfer beneden wedstrijd. Als uw knokkels zijn groter dan de onderkant van je vinger, moet u de knokkel maat bij het kopen van een ring te overwegen. U moet de aanschaf van een ring met een bredere band, dat is ongeveer ½ - 1 maat groter.
Tabel voor het meten van Ring Maat
Ringmaat UKMeasurement (mm) Ring Size USA; D41 2; E432.5; F443; G453.5; H464; I474.5; J495; K505.5; L516; M526.5; N547; O557.5; P568; Q578 ,5; R599; S609.5; T6110; U6210.5; V6311; W6511.5; X6612; Y6712.5; Z6913; Z +17013.5; Z +27114; Z +37314.5;
Tips voor Meten Ring Size
Nu, laat ons een kijkje nemen op enkele van de stappen om uw ringmaat goed te meten. Bij het meten van ringmaat accuraat, zorg ervoor dat je geen koude vingers meten. De vingers zijn kleinste als het koud is. Zodra u schuif de ringmeter, zie dat u gemakkelijk kan glijden de knokkel. Meten ringmaat aan het eind van de dag is erg belangrijk als je vinger grootte is de grootste op dit punt.
Als u van plan bent om iemand te verrassen en u wilt de ringmaat het geheim te vinden, de beste ding om te doen is een ring van de persoon die hij is al het dragen, onder het mom van het nemen van het voor het schoonmaken, naar de juwelier. Of je kan gewoon speels nemen hun ring en draag hem in uw eigen vinger. Zorg ervoor dat u duw hem naar het punt waar het niet kan bewegen verder naar beneden. Vervolgens vergelijken dat punt bij de juwelier's met hun afgestudeerd tool. Als u nog steeds niet zeker als je heb de juiste maat, kies een ringmaat iets grotere, zoals het is makkelijk te maken de ring kleiner dan waardoor het groter.
U kunt lezen sommige meer informatie over verlovingsringen in de artikelen betreffende:; Expensive Engagement Rings; Engagement Rings for Men; Hoe een Diamond Engagement Ring kopen; Deze werden enkele tips over hoe ringmaat meten. Het is altijd handig als u uw ringmaat of uw dierbaren weten, zoals het gemakkelijker wordt om de juiste maat te kopen, als je boodschappen via het internet. Je moet niet vergeten dat het online-winkels een ruil-beleid hebben, indien de ringmaat niet past. Ik hoop dit artikel op hoe te meten ringmaat was nuttig aan u.

No comments:

Post a Comment