Tuesday 11 October 2011

Kurkvloeren Installatie

De kennis van kurken voor de meeste mensen is beperkt tot het gebruik ervan in wijn en champagne flessen en natuurlijk, iedereen houdt van de handeling van het ontkurken champagne flessen. Zijn er diverse andere toepassingen Ook van deze prachtige natuurlijke hulpbron uit het Middellandse en een van hen is vloeren. Kurkvloeren is steeds een populair alternatief voor de reguliere vloeren technieken. En het beste deel over kurkvloeren is het feit dat men de installatie te doen op hun eigen!
Methoden van Cork Flooring Installatie; Er zijn voornamelijk twee methoden van kurkvloeren installatie. ; Floating Verdieping: Deze methode is geacht een eenvoudiger en effectieve methode van kurk vloermontage kosten. De vloer planken zijn speciaal ontworpen randen die ervoor zorgen dat de planken kan worden geklikt en samen vergrendeld. Men moet waarborgen de gelijkmatigheid en droogheid van de oppervlak waarop de vloer is worden gedaan. ; Lijm Down Cork Tegels: In deze methode van kurkvloeren installatie zijn de solid kurktegels vastgelijmd naar de oppervlakte. Deze methode is geacht duurder vergeleken met de zwevende vloer methode. Een belangrijk punt tijdens het gebruik van deze methode is ervoor te zorgen de gladheid van het oppervlak waarop de tegels worden gelegd, omdat ze dat een glad oppervlak voor de installatie. ; Eisen voor Cork Vloeren Installatie; Saw; Set vierkant; Hammer; Chisel; Carpenter's spoorwegbreedte; Houten wapenstok; Houten partjes; Tape maatregel; Procedure voor Cork Flooring Installatie
Voorbehandeling van het oppervlak; Voor het installeren van kurkvloeren, een vereist een vlakke ondergrond. In het geval dat het oppervlak niet waterpas, kan een niveau met de hulp van een sneldrogende nivellering gips. Ook moet men controleren het vocht op het oppervlak, zoals kurkvloeren tegels of panels vereisen een droog oppervlak. Vocht proeven als door de fabrikant opgegeven worden aanbevolen. Maken een cementen vloer waterbestendig kan een polyethyleenfilm worden vastgesteld op het oppervlak. Een kurk underlayment kan gebruikt worden op het oppervlak geluidsisolatie verbeteren.
Kurk Floor Installatie; meeste vloertegels gekomen met een gebruiksaanwijzing tussen de fabrikant die moeten goed worden gevolgd voor de proces van installatie. In de eerste plaats moet men de lay-out plan van de plaats waar de tegels moeten worden geïnstalleerd. Lijnen of markeringen op het oppervlak kan worden gedaan met behulp van krijt en de planken moeten dienovereenkomstig worden aangebracht met een zaag. Het verlaten van een ruimte van ongeveer drie achtste tussen de panelen en zonder obstakels, zoals muren en deuren wordt aanbevolen. Gewoonlijk worden houten wiggen voor dit doel gebruikt. De planken vervolgens moeten worden geregeld naast elkaar zorg ervoor dat de richels en groeven van de aangrenzende panelen samen zijn. Ze kunnen dan worden geklikt en samen vergrendeld om het proces te voltooien. De houten wiggen die eerder werden geplaatst kan worden vervangen met quarterpipe rondes waarin alle de ruimte linker voor expansie dekken.
In geval van de lijm down tegels, moet men krijt de oppervlakte goed waar de tegels noodzaak om worden gelegd. Hierna kan de lijm worden aangebracht op het oppervlak met de hulp van een kwast. Dan moet men zorgvuldig de tegels rollen over het oppervlak met de hulp van een roller. Nadat de lijm heeft gedroogd, kan de overmaat lijm worden gereinigd uit de oppervlak met de hulp van enige reinigings geesten. Te snijden van de tegels, is een scherp mes aanbevolen. Zorg dat er geen beweging op deze oppervlakte minstens 24 uur.
De kurk flooring installation proces, is dus een zeer eenvoudig en snel proces. De gemiddelde kurkvloeren installatie kosten loopt tot ongeveer 10 $ per vierkante meter. Door het installeren van kurkvloer zichzelf, kan men dit geld besparen.
Voordelen van Cork Flooring; Cork vloeren is schijnbaar steeds een populaire en een aantrekkelijke optie voor mensen die niet wilt gaan voor traditionele vloeren. ; Kurkvloer is zacht en kan fungeren als een kussen, omdat het op die manier gemaakt. Dit kan een goede optie voor mensen met kleine kinderen om thuis spelen zijn. ; In tegenstelling tot andere soorten vloeren, kurkvloeren heeft hypoallergene eigenschappen waardoor het bestand is tegen een milde dauw en schimmels. Hierdoor moet men ervoor zorgen dat men niet de vloer met een natte dweil schoon. ; Een ander kenmerk van kurkvloeren is het feit dat het zeer langdurige en duurzame. Als dit goed wordt gehandhaafd, kan duren 20 tot 30 jaar zonder veel problemen. Kunt u meer lezen over kurk vloeren duurzaamheid en ook op de hoogte kurkvloeren voors en tegens. ; Hoop dat dit beantwoordt al uw vragen over hoe een kurkvloer installeren. Lees de fabrikant gebruiksaanwijzing zorgvuldig en goed voor het doen van kurkvloeren installatie zelf. Dus ga je gang en krijg je een koele, 'Corky' vloer!

No comments:

Post a Comment