Sunday 18 September 2011

Aster Flower Familie

Ooit opgevallen die mooie daisy-achtige bloemen die geruisloos versieren de tuinen en landschappen? Zij zijn de asters, die ook zijn naar verluidt de bloemen gemaakt van tranen van de Griekse godin Asterea. Wanneer het denken over bloementuin, kan men mis nooit deze prachtige bloemen die toevoegen aan de galore en geef immense voldoening aan mensen die zijn tuinieren hen. Aster bloem familie is een van de grootste daling van bloemen in het seizoen, dat kan groot zijn, ongeacht hoe ze zijn aangeplant (mits goed verzorgd).
Aster bloem familie is erg enorm en is de tweede grootste bloem gezin dat populair is in alle continenten van de wereld. Het woord 'Aster' staat voor 'star' in de Griekse taal. Er is een speciale tak van de plantkunde die gewijd is aan de enige studie van de aster bloem familie, bekend als synantherology. Traditioneel zijn er twee subfamilies van de aster bloem familie, namelijk Asteroideae and Cichorioideae.
Aster Flower Familie, als een kwestie van feit, de aster bloem familie ook wel bekend als het madeliefje familie of zonnebloemolie familie. Volgens een studie uitgevoerd door de Royal Botanical Garden op Kew, Aster bloem familie omvat meer dan 23000 soorten en 1600 geslachten. Enkele van de grootste geslachten van de aster bloem familie zijn Senecio (ca. 1500 soorten), Vernonia (ongeveer 1000 soorten) en Cousinia en Centaurea (beide met ongeveer 600 soorten). Onder hen alle, Aster bloem behoort tot het geslacht Aster. Na meer dan 600 verschillende aster bloemtypen. Een enkele Aster bloem is een groep van meer dan honderd kleine gele bloemen. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, variërend van wit tot paars, allemaal op zoek spannende en mooi.
Tussen al de heersende 600 aster bloem soorten, maar ik heb Aster bloem familie verdeeld, waarbij de hulp van de moleculair onderzoek en morfologische bevindingen. Niettemin, het vinden van de beste lid van de aster bloem familie is nog steeds een van de zwaarste taken. Er zijn veel te veel aster bloem familieleden dat men van plan om te cultiveren in de bloementuin. Gezien over de gehele aster bloem familie, Asteraceae, dan zijn er veel bloemen soorten die aantrekkelijk en mooi voor de tuinen. Kort, kunnen deze bloemen zijn het Witte snakeroot, White Doll's Daisy, Klimmen Aster, groen en goud, Tall Tickseed, Trumpetweed, Robin's weegbree, Pale Purple Coneflower, Sweetscented Joepyeweed, gemeenschappelijke Sneezeweed, aardpeer, Swamp Zonnebloem, gelobde Tickseed en nog veel meer . Lees on aster bloemvariëteiten.
Hoe Aster Perennial Flower planten groeien; Het merendeel van de leden van de aster bloem familie perennial bent. Meerjarige, betekent voor de duur van meer dan drie seizoenen. Deze interessante aster bloem feite maakt deze bloemen ooit klaar voor de eeuwige tuinen. Als u ook op zoek naar de glamoureuze lid van de aster bloem familie, laat me u verzekeren, er zijn genoeg! Enkele van de meest favoriete bloemen van de aster familie Alpine Aster, Wit Heath, Smooth Blauw Aster, zeeaster en New England Aster, etc zijn de favorieten onder de tuiniers. Al deze bloemen zijn meerjarige soorten bloemen dat kan zelfs gloed in de herfst tuinen. Vanwege de zeer symbolisch aster bloem betekenis, ze zijn populair zelfs meer. Samen met de permanente hoge als een symbool van liefde, geduld gegevenheid, Aster bloem is ook de geboorte bloem van de maand september en bloem voor het vieren van de 20ste huwelijksverjaardag alsmede.
Welnu, de zorg voor Aster bloemen is heel eenvoudig als je eenmaal vertrouwd met het feit over hoe Aster perennial bloemen planten groeien. Zij kunnen worden geteeld door beide zaad, alsmede de verdeling van de wortels. Perennial aster bloemen bloeien sterk door de divisie om de twee tot drie jaar. Zaaien de zaden eerst als een pert van de container tuinieren, betekenis, in kleine potten of containers. Verhuur van de gekiemde krijgen voor ongeveer 20 dagen, leveren genoeg en schuur zoals zonlicht nodig is. Zaai deze ontkiemde zaden in de bodem, in het voorjaar. Aanbod veel water en mengsel van organische compost en dergelijke meststoffen. Zorg ervoor dat de aster planten zijn meer dan 6 centimeter uit elkaar staan ​​van elkaar, voor een betere groei. Zorgen voor een goede kwaliteit soorten mulch en ze kunnen worden resistent tegen ernstige insecten en plantenziekten. Lees meer over Aster bloem zorg.
Dit was alles over aster bloem familie. Deze familie is zo enorme dat alle leden gewoon niet kan worden bestreken op een enkele gaan. Ik hoop dat ik erin geslaagd om alle belangrijke informatie over de aster bloem familie, dat alles wat je zocht bieden. Wat zijn wacht je nog op dan? Mee naar huis nemen uw meest favoriete lid van de aster bloem familie en geef het de juiste TLC, die zij nodig heeft! Happy tuinieren!

No comments:

Post a Comment