Monday 5 September 2011

Reduce Dark Circles

Donkere kringen onder ogen geven ons een vermoeide, uitgeput en ziek verschijning. Medisch, donkere kringen worden genoemd 'ronde, uniforme regio's van pigmentatie gevonden onder elk oog. " Donkere kringen worden verondersteld om worden veroorzaakt als gevolg ontbreken van adequate bedrag van rust en slaap. Dit is echter niet altijd het geval. Donkere kringen onder de ogen kan een erfelijke aandoening zijn of ze kunnen zelfs worden veroorzaakt door allergieën. Irritatie aan de ogen en constante krabben kan om breuk van diverse capillairen strekken in de huid rond het oog, daardoor verkleuring van de huid onder het oog.
Ongeacht de oorzaak kunnen deze ongewenste donkere ringen maken een voel oude, traag en ongezond. Bovendien kan zelfs worden nogal een gênant factor als men heeft bijwonen een sociale functie zal donkere kringen ringnetten pretty ogen. Zo zijn mensen dartelen over de plaats om de verschillende oplossingen te vinden voor donkere kringen rond de ogen te verwijderen. Laten we kijken naar enkele manieren om uiteraard minder donkere kringen. Lees meer op donkere kringen onder ogen oorzaken.
Natuurlijke behandeling voor Dark Eye Circles
Theezakjes; Wist je theezakjes hebben andere toepassingen dan alleen maar het bereiden van thee. Nou, ze blijkbaar helpen verminderen donkere kringen. For dit te verhelpen, Dunk twee theezakjes in koud water voor een paar minuten. Knijp het teveel water uit de theezakjes. Nu, liggen, sluit je ogen en plaats de koele theezakjes op uw ogen voor minstens tien minuten. De tannine aanwezig in de thee zal verlichten zwelling en verkleuring. Verrichten deze oefening voor een paar dagen till you vind verkleuring verminderd. Je kon zelfs gebruik de kruidenthee tassen voor beter effect.
Rauwe komkommer of aardappelschijfjes; Plaatsing koud komkommerschijfjes of ruwe aardappelschijfjes gedurende 15-20 minuten op de oogleden zal helpen verminderen donkere kringen onder de ogen. Je kon ook voorbereiden een mengsel van aardappel en komkommer sap en meng ze in gelijke hoeveelheden. Doordrenk een wattenbolletje in het sap mengsel en plaats het op de oogleden voor 20-30 minuten. Spoel vervolgens je ogen met koud water. Aardappel en komkommer zijn bekend om het uiterlijk van de huid onder de ogen te vernieuwen.
Aziatische peren; deze sappige, heerlijke fruit is een prachtige manier om de schaduw van donkere kringen te verminderen. De antioxiderende eigenschappen van deze vrucht dragen tot de vernietiging van vrije radicalen, waardoor de huid beschermt tegen celbeschadiging. Bovendien is de koper aanwezig zijn in de peer, aanvallen van de schadelijke vreemde lichamen dat het lichaam systeem van de omgeving in te voeren.
Amandelolie; zachtjes te wrijven some amandel olie op de huid rond de ogen kan de huid zacht en soepel. Doe dit twee keer per dag om de resultaten te vinden. Of anders als je niet amandelolie hebben, in het bezit komen van een kleine amandelpoeder en meng ze met wat melk room. Breng deze pasta rond de ogen en weg te spoelen na enige tijd. Lees meer over amandelolie voor de huid.
Vitamine E; Snij het topje van een vitamine E capsule en breng de olie binnen het op de huid rondom de ogen. Vitamine E voedt de huid en revitaliseert het, waardoor de donkere kringen. Als u de tabletten vitamine E, dan poeder en meng het met wat honing en eiwit. Breng deze pasta op de huid onder de ogen enige tijd en vervolgens weg te spoelen.
Sap mengsel; Vers fruit-en groentesappen staan ​​bekend als gunstig voor de huid. Een mengsel van 1 theelepel tomatensap, ½ theelepel citroensap, een snufje kurkuma en wat meel (genoeg om een ​​dikke pasta vorm), wanneer toegepast rond de ogen en gewassen na een kwartier vermindert donkere kringen. Je kon ananassap toe te passen waarin een snufje kurkuma is gestrooid op de huid. Wassen na twintig minuten.
Lees meer over:; Dark Circles te verhelpen; Dark Circles - wallen onder de ogen; Naast deze bovengenoemde natuurlijke remedies om donkere kringen te verminderen, moet men niet vergeten dat veel water drinken, nuttigen van een evenwichtige voeding, genoeg slaap en rust zijn de belangrijkste factoren die moeten worden uitgevoerd om donkere kringen te verwijderen. Enkel het plaatsen van theezakjes of komkommer plakjes niet donkere kringen te reduceren onder ogen.

No comments:

Post a Comment