Friday 9 September 2011

Beste Hair Kleur voor Blue Eyes

Een van de gemakkelijkste manier om uw look wijzigen gaat kleur uw haar. Met de myriade van opties voor haarkleuring ideeën om uit te kiezen, kan dit vaak moeilijk om een ​​haarkleur kiezen die bij u past. Vinden van de beste haarkleur voor blauwe ogen is een beetje ingewikkelder dan te kijken naar haar kleuring dozen en het kopen van een haar schaduw that pretty is. Het recht tinten van haarkleur moet niet alleen aanvulling op uw oogkleur maar samen met dat zij tevens moet uw huidtint aanvullen.
De reden waarom u moet meer belang te hechten aan de huidskleur in plaats van oogkleur, bij het vinden van de beste haarkleur voor blauwe ogen, is dat haarkleur zoals we zien is eigenlijk de weerspiegeling van het licht van de gekleurde pigmenten, die worden beïnvloed door huidtinten , in de haarschacht. Dit is de reden dat gekleurde haarlooks verschillend in fluorescerend licht en dag licht. Dat is waarom kiezen van de juiste haarkleur, volgens uw huidtint wordt zeer belangrijk. Te begrijpen hoe de beste haarkleur voor blauwe ogen te halen, moeten we eerst begrijpen meer over onze huidskleur.
Best Hair Color voor blauwe ogen
Huidtinten daling twee categorieën - warm of koel. Het beste haar kleur voor blauwe ogen moeten worden gebaseerd op de categorie die uw huid valt mee in met de kleur van uw ogen. Als je natuurlijke haarkleur is rood, perzik of gouden tinten, dan heeft u waarschijnlijk een warme teint. Daarnaast sproeten of een kleur van de ogen met gouden vlekjes wordt ook beschouwd als een indicator van de warme huid kleur. Als u hebben donker puur zwart haar of blond haar met geen gouden ondertonen dan heeft u waarschijnlijk een koele huidtint. Koele huidtinten hebben meestal roze ondertoon en lijken bijna kleurloos of als porselein. Meestal blauwe ogen met geen zweem van groen of geel geeft meestal een koele huid kleur. Nu dat je hebt bedacht wat je huidskleur is, is het tijd om uit te vinden van de beste haarkleur om uw natuurlijke tint platter. Lees meer over.
Blauwe ogen en een blanke huid: Er zijn veel keuzemogelijkheden voor mensen die eerlijk zijn gevild. De beste haarkleur voor blauwe ogen en eerlijke huid zijn warmer tinten die helpen aanvulling de huid toon. Als je een blanke huid en licht gekleurde ogen en neutraal blond haar, het kiezen van een haarkleur van warme kastanjes tinten en koperkleurig rode wijnen zijn grote keuzes. Voor eerlijke gevild brunettes die blauwe ogen, haar kleuren voor uw huid toon zijn kleuren zoals honing bruin of koper bruin. Gouden of lichte rode accenten zijn grote mogelijkheden voor onderstreept dat will verfraaien uw natuurlijke bruin.
Blauwe Ogen en Olive Skin: De beste haarkleur voor blauwe ogen en olijfolie huid is te gaan voor koele kleur ondertonen. Als u have blond haar dan is het het beste om te gaan voor het strand zand, as of beige kleuren. U kunt ook een blauw zwarte soort van kleur. Voor hair kleur ideeën voor brunettes met blauwe ogen, koffie of kastanje kleuren look beste. Het wordt aanbevolen voor beste haarkleur voor blauwe ogen en middelgrote huidtint of olijf huidtint, dient u kleur de haren in een enkele kleur. Als je wilt gaan voor hoogtepunten, dan kun je gaan voor gouden strepen.
Blauwe Ogen en Dark Skin: Mensen met een donkere huid hebben warm ondertonen. Als je een donkere huid en blauwe ogen, dan is de beste optie die past bij iemand met een donkere huid is te gaan voor kleuren als koper hebben, rood, bruin en zwart. For chunky hair hoogtepunten gaan voor kleuren zoals blond, rood, diepe bordeaux of zelfs paars.
Deze werden enkele ideeën voor beste haarkleur voor blauwe ogen. Als je onzeker bent over welke kleuren te kiezen, is het het beste om naar een kapper die in staat zal zijn je gids, gebaseerd op uw huid toon en u adviseren over de noodzakelijke haarverzorging. Dus, ga en maak uw leven ... Ik bedoel, haar meer kleur! En onthoud, ongeacht welke kleur u selecteert, zorg ervoor dat accentueert uw sprankelende blauwe ogen!

No comments:

Post a Comment