Friday 9 September 2011

Stylt zonder chemicaliën

Als het gaat om vrouwen, een essentieel lichamelijk eigenschap die gaat in het maken van haar prachtige haar haar. Het haar is ook, waarschijnlijk de meest vluchtige aspect van het uiterlijk van een vrouw, als het versleten is, bij te houden met de heersende trends. Steil haar is een dergelijke trend. Veel vrouwen (ook mannen!) gaan met de rechte haar kijken. Weinig mensen zijn gezegend met natuurlijke steil haar, maar de meeste van hen hebben om troost in de externe krachten te vinden voor steil haar te krijgen. Straighten van haar is chemisch een populaire keuze, want het is een eenvoudige en snelle methode. Het is echter niet aan te raden voor langdurig gebruik, want het kan ernstige schade aan je haar. Dus laten we zien als hoe kunnen we haar zonder chemicaliën en ook niet compromis over zijn goed te strekken.
Hoe kan ik haar recht zonder chemicaliën
Chemisch straighten van haar kosten, is nog veel meer in vergelijking met de kosten van uw haar ontkrullen zonder chemicaliën. De laatste kan thuis worden gedaan, met behulp van enkele zeer eenvoudige materialen op vrijwel nul extra kosten. Warmte is een zeer belangrijke factor in het rechtmaken van haar zonder het gebruik van chemicaliën. Stijltangen zijn beschikbaar in de markt voor dit doel. Een haar steiltang of plat ijzer is het meest voor. U kunt ook strek je haar met een kleding ijzer, in het geval u niet wilt uitgeven aan een andere stijltangen.
Straightening haar met een strijkijzer; Om te beginnen met:, je moet wat melk op je haar van toepassing. Dit moet idealiter worden gedaan ten minste een uur voordat je shampoo uw haar. Voor het aanbrengen van melk, moet u in te vullen ongeveer een half kopje in een spray fles en spuit het op je haar. U kunt ook melk op je haar met een borstel, maar dat iemand hulp zal nodig hebben. Toepassing van melk tot je haar kan er niet meer van. ; Na het toepassen van melk, laat je haar open voor 30 tot 40 minuten op zijn minst. Het is niet nodig om een ​​plastic kapje dragen, in plaats dat je kan dragen een oud t-shirt of een oude kleren van jou. ; Zodra dit is gebeurd, kun je doorgaan met je gewone shampoo en conditioner. Na het wassen van het haar, kunt u gebruik maken van een föhn om je haar helemaal droog is. Het is uiterst belangrijk dat je je haar drogen voordat u het strijkijzer. ; Voor deze stap moet u een partner. U kunt gebruik maken van een kleding ijzer of een haar stijltang. Zodra je haar helemaal droog is, moet je knielen naast de strijkplank, zodat uw hoofd en het bord is in een rechte lijn. Je partner, dan moet langzaam borstel uit een deel van je haar en plaats deze op de strijkplank. Zorg ervoor dat dit zorgvuldig wordt gedaan met een borstel, zodat je haar op de strijkplank tafel is volledig untangled. , Nu voor de eigenlijke strijken, het strijkijzer moet worden ingesteld op een laag vuur en geen stoom. Vraag uw partner om voorzichtig te beginnen strijken van wortel tot punt, na het ijzer slag met een borstel, telkens om uitstekende rechtheid voor je haar te geven. (Volg deze procedure tot al het haar is rechtgetrokken.) Ervoor te zorgen dat het ijzer niet blijft inactief is of roerloos op het haar. ; In het geval van het gebruik van een stijltang, strek secties van boven om de lengte van het haar, na het met een borstel om de langdurige effect te krijgen. ; Straightening haar zonder een Iron; om haar recht zonder een strijkijzer, volgt u de eerste vier stappen van het hierboven beschreven proces. De enige verandering in de vierde stap zou zijn, wanneer u klap drogen van uw haar. While föhnen zelf, maken around drie-zes delen van het haar. Neem een ​​sectie op een moment en dan, terwijl u het föhnen van boven naar de lengte van het haar, houdt het tegelijkertijd poetsen. Laat de uiteinden van je haar voor het einde, als het zal wegen in het haar en recht te houden, zelfs nadat het haar droog is.
Een andere methode om haar recht, zonder behulp van een strijkijzer zou zijn met het gebruik van schuifspelden. Hiervoor heeft u nodig hebt om je haar te krijgen volledig zijn opgedroogd en de lucht gedroogd ook. Dan borstel it naar achteren zodat er geen scheiding van haar. Gaan toepassen schuifspelden om je haar vanaf de zijkanten en daarna pin van de resterende back-haren aan weerszijden van je hoofd, met meer schuifspelden. Wikkel zoiets als een handdoek, muts, hoed of een sjaal op en een nachtje over slapen voor minstens 6 tot 8 uur. Als je wakker wordt, sta er niet verbaasd te kijken naar je mooie lange, rechte haar!
Belangrijke tips voor Straightening haar zonder chemische stoffen
Er zijn een paar belangrijke punten moet men in gedachten te houden, terwijl een poging om haar recht zonder chemicaliën thuis, dus dat er geen onnodige schade wordt toegebracht aan uw haar. Sommige van deze punten zijn hieronder opgesomd:; Als je steil haar hebt, zorg ervoor dat u shampoos en conditioners bedoeld speciaal voor steil haar alleen. ; Borstel je haar regelmatig was, maar niet te vaak, als het zou kunnen je haar beschadigen. ; Geef een goede vorm aan uw steil haar, zo recht haar kan eventuele onvolkomenheden bloot op hen die een normale kapsels te verbergen. Bezoek een salon om een ​​goede knipbeurt krijgen regelmatig. ; Gebruik het haar steil methode met behulp van het ijzer, alleen voor volwassenen. ; Lees meer over haarverzorging.
Hoewel straighten van haar chemisch lijkt wel een snellere en een minder stressvolle taak, het strekken ze thuis is veel leuker en veel minder schadelijk voor je haar. Als u op alles wat je vervelen van je steil haar, is het makkelijker om de stijl te veranderen in het geval u niet de chemische manier verdwenen. Dus alles wat je lieve mensen daar, ga je gang en pronken met je geweldige rechte sloten in de open wereld!

No comments:

Post a Comment