Saturday 3 September 2011

Hoe maak je een Toga Sheet Tie

Toga partijen zijn spannend, en ik zeg dit uit eigen ervaring. Er niets meer hilarische en grappiger dan kijken mensen hun lakens gebruik als een toga kostuum. Lakens geef niet de vorm en de stijl die nodig zijn voor die perfecte look die u wilt maken. Sinds toga zo populair zijn geworden, mensen komen up met verschillende themafeesten, waar toga zijn in ding. Er verschillende manieren koppelverkoop een toga plaat Laat me u gedetailleerde beschrijving over een toga sheet stropdas.
Hoe Tie een Toga Sheet; Voordat we beginnen met de werkelijke inwikkeling van de toga sheet, laten kijken naar de sleutelelementen en algemene tips voor de outfit. U moet veiligheidsspelden en 1 stof (naar keuze van de kleur) van goede kwaliteit materiaal, ongeveer 4-5 meter lang, als verpakking de toga eet ten minste 3 meter van de stof rond de taille. Mannen zullen hebben minder behoefte weefsel dan vrouwen, omdat vrouwen noodzaak om de toga een beetje strakker gelijkspel en correct doofpot.
Voor meer informatie over het maken van kostuums toga, ga naar:; maken van een Toga, zoals: Hoe Bind een Toga te raadplegen voor vrouwen;, Hoe maak je een Toga make stap 1: Allereerst, zorg ervoor dat je iets onder de toga blad draagt. Vouw de stof in de helft en zet hem over je borst. Drapeer de stof rond de borst eens en onder de linkerarm Tuck.
Stap 2: Bepaal de lengte van de toga en stel dienovereenkomstig. Neem de rest van de stof en wikkel het rond de rug.
Stap 3: Breng het over je linker schouder. Een knoop over de linkerschouder, waar de twee losse eindjes van het weefsel te voldoen. Gebruik veiligheidsspelden waar nodig.
Lees meer over toga kostuums voor vrouwen.
Een stropdas een Toga Blad voor mannen; Stap 1: Voordat we beginnen, zorg ervoor dat je iets onder je toga, zoals boksers of een korte broek droeg. Vouw de stof in de helft en wikkel het rond je taille.
Stap 2: Zet de linkerkant met een veiligheidsspeld en neem de rest van het weefsel rond de taille, met een andere veiligheidsspeld. Neem de rest van de stof en breng hem over je rechter schouder.
Stap 3: Laat de rest van weefsel opknoping beneden je schouder. Toevoegen sommige toebehoren zoals nep bladeren of gouden bladeren kroon om de look af te maken.
Nu dat je weet hoe een toga sheet gelijkspel, waarom niet gooien een toga partij jezelf. U kunt meer ideeën over toga thema partijen uit toga partij decoraties en toga partij kostuums.
Hoe verbind je een toga vel? Door strikt volgen van de bovenstaande genoemde tips. Koppelverkoop een toga is gemakkelijk, maar als je niet goed volg de stappen, kunt u gemakkelijk belanden in een lastige situatie. U kunt ook toevoegen accessoires om uw outfit voltooien door dragen goud of nep bladeren 'kroon, sandalen, zwaard of gouden ketting. Probeer de bovengenoemde tips over hoe een toga sheet stropdas, en zodra je bent een pro ernaar, u kunt uw eigen stijl en veelzijdigheid toevoegen. Hoop dat je genoten hebt van het leren van de technieken van koppelverkoop de toga.

No comments:

Post a Comment