Tuesday 13 September 2011

Maak Gezichtsmasker

Maskers zijn een van de bekendste schoonheid remedies voor alle huidtypes en de meeste huidproblemen. Vaak veel geld uitgeven aan commercieel beschikbare gezichtsmasker crèmes en mengsels die kunnen bevatten chemische ingrediënten. Deze ingrediënten veroorzaken meer schade dan goed voor je huid en dus is het van essentieel belang dat u kiest voor zelfgemaakte gezichtsmaskers dat het gebruik van alle natuurlijke ingrediënten nodig en zijn ook goed te maken. Ingrediënten die nodig zijn tot aangezicht masker te maken zal beschikbaar zijn op uw keuken planken zelf en je hoeft niet te zoeken voor hen. Dus, als u zich afvraagt ​​hoe je masker thuis te maken, hier zijn een paar gezichtsmasker recepten die u zullen helpen te gaan over. Lees op zelfgemaakte gezichtsbehandelingen.
Maak Uw Eigen Gezicht Masker, Er zijn een paar dingen die je zou moeten in gedachten te houden voordat je masker voor de gezichtshuid zorg. Zorg er eerst voor dat je niet allergisch bent voor een van de ingrediënten worden gebruikt in het gezicht masker. Make gezichtsmasker met behulp van ingrediënten die past bij uw huidtype en de specifieke huidproblemen die u lijdt. De ingrediënten die je gebruikt moet worden verse en natuurlijke, vrij van additieven of chemische stoffen. Lees meer over gezichtsmasker recepten.
Maakt communicatie Maskers at Home: Face Mask Recepten
Vette huid Gezichtsmasker Recepten
Apple en Havermout Mask
Ingrediënten: 1 appel, 1 theel. honing
Methode; Kook de appels tot ze zacht en dan prak ze. Meng ze met de honing tot een fijne pasta te vormen. Dit toepassen gewassen gezicht en laat ze drogen. Lees op natuurlijke huidverzorging.
Banaan en Clay Mask
Ingrediënten: 1 banaan, bij voorkeur rijpe, 1 el honing; ½ theelepel kaolien klei; 1 ½ theelepel groene klei, 1 el rozenwater
Methode; Meng zowel de klei zorgvuldig en vervolgens aan het de honing, rozenwater en geprakte rijpe banaan. Meng alle ingrediënten goed tot een pasta en breng het aan op gezicht en hals in een dikke laag. Wachten tot het droog is en dan afspoelen met lauw water. Lees over huidverzorging.
Droge huid Gezichtsmasker Recepten
Avocado, limoen en honing masker
Ingrediënten: 2 eetlepel rijpe avocado, 2 eetlepel honing, 1 eidooier, 1 eetlepel limoensap
Methode; Prak de avocado's en meng het met de honing, eigeel en het limoensap. Breng de pasta op je gezicht en hals en laat het verblijf voor ongeveer 20 minuten. Gebruik een nat washandje of spons te vegen de hydraterende masker. Breng een vochtinbrengende crème na een tijdje op je gezicht en hals.
Honey-Almond Mask
Ingrediënten: 1 eetlepel honing, 1 eidooier, ½ theelepel amandelolie, 1 eetl yoghurt
Methode; Verwarm de honing en met de rest van de ingrediënten te mengen. Breng het mengsel op je gezicht met je vingertoppen in een cirkelvormige beweging, licht masseren van de huid. Laat het in het gezicht blijven ongeveer een half uur en dan was het af met koud water.
Acne Face Mask Recepten
Honing en tarwekiem Mask
Ingrediënten: 2 eetlepels honing, 2 eetlepels tarwekiemen, ½ theelepel amandelolie
Methode; Meng alle ingrediënten tot een fijne pasta en toepassen op je hele gezicht en hals. Laat het verblijf voor ongeveer 20 minuten en daarna was het af met lauwwarm water. Lees op het gezicht van crèmes.
Citroen Tomato Mask
Ingrediënten; een overrijpe tomaat; binnen schepte en gestampt, 1 theelepel citroensap, 1 tl instant havermout
Methode; Pureer alle ingrediënten samen in een blender en toe te passen op de gewassen gezicht. Laat het gedurende 15 minuten en was daarna af met lauwwarm water. Lees meer over zelfgemaakte gezichtsmaskers voor acne.
Dus deze waren een paar recepten om u te helpen een gezichtsmasker. Er zijn een heleboel andere ingrediënten die je kunt gebruiken om zelfgemaakte maskers voor te bereiden. Zorg ervoor dat u het gezicht maskers gebruiken twee of drie keer in een week voor het beste resultaat.

No comments:

Post a Comment