Wednesday 14 September 2011

How suède schoenen schoon

Het dragen van suède schoenen heeft de neiging om je lichaam te wijzigen. Het maakt voor een sterke fashion statement naast zoek zeer stijlvol. U niet kunt helpen, maar pronken deze heerlijke, warm, comfortabel, glanzend en (natuurlijk) dure schoenen, en belanden dragend hen veel. De schoonheid wordt moeilijk om onopgemerkt te blijven, suède schoenen hebben een neiging om gemakkelijk te vies. Dit laat je met de vraag-hoe suede schoenen schoon? Volg deze eenvoudige maatregelen om schone en uw mooie suède schoenen te handhaven door jezelf.
How suède schoenen schoon thuis?
Suède, verkregen uit de huiden van verschillende dieren, zoals herten, varkens, lammeren en kalveren, is een soort van leer. As suède wordt gemaakt van de onder-huid van de dieren, het is zacht en poreuzer dan leer. Ook het glanzende oppervlak en fluweelachtige textuur maakt het kwetsbaar voor vlekken en water merken. De synthetische suède schoenen beschikbaar, maar zijn gemakkelijk schoon te maken dan de pure Ones. Hier volgen enkele eenvoudige instructies over hoe je suede schoenen thuis schoon te maken:
Reinigingsmiddelen Materiaal; het reinigen van het suede schoenen, moet u Verzamel wat dingen eerst. While aankoop van uw suède schoenen, zou u zijn gekomen over een suede schoen cleaning kit. In het geval je nog niet hebt, dat te kopen, want het is beter om je suede schoenen schoon met behulp van standaard materiaal. De kit bevat een suède borstel en een suede gum. Afgezien hiervan, zult u ook nodig een spijker kwast, spons, een scherp mes en een handdoek.
Cleaning Water Vlekken van Suede Shoes; Water vlekken verkleuren je suède schoenen. Voor het verwijderen van het water vlekken uit je schoenen, je moet het water toe te passen, gelijkmatig over de gehele buitenkant van de schoenen, met behulp van een spijker borstel of een waterstraal. Daarna genieten van alle overtollige water vormen de schoenen met een spons of een droge doek. Laat de schoenen 's nachts droog te houden, gevuld met papier. Eenmaal gedroogd, kunt u de schoenen poetsen dan met een suède borstel waardoor ze iets donkerder, maar gelijkmatig gekleurd.
Het verwijderen van de modder op je Suede Shoes; Om vuil te verwijderen van uw suède schoenen, gebruik maken van de suède borstel. In geval u niet over een, zou een nagelborstel ook doen. Borstel het vuil weg formulier de schoenen door kort, zachte slagen met de borstel. Zorg ervoor dat je deze slagen slechts in een richting. Als het vuil begint komende uit de oppervlakte, zul je de originele kleur van je schoenen reappear!
Het verwijderen van olie en andere Vlekken van Suede Shoes; De gedroogde vlek moet eerst worden afgeborsteld krachtig met een suède borstel. Nu gebruik maken van een natte doek of een spijker borstel en schrob de gekleurde oppervlak met warm water. In geval van zeer slechte vlekken zoals vet, moet u wellicht een suède schoner.
Het verwijderen van slib Suede Shoes; De modderige suede schoenen schoon, verwijder dan eerst wat extra modder is er op het oppervlak. Dan laat de modder op het oppervlak droog is. Nu het gebruik van uw suède borstel of spijker borstel, breken de modder deeltjes uit de schoenen en dan gewoon deze af met een vochtige doek.
Cleaning suede shoes met een suède Gum; een suède gum is handig voor het schoonmaken van kleine vlekken. Het precies werkt zoals je potlood gum. Start wrijven zachtjes op plaatsen waar de vlekken zijn aanwezig en u zult het vuil vestigen aan de suède gum mededeling. Verhoog uw intensiteit, totdat de ter plaatse uiteindelijk verdwijnt. Als u niet over uw suede gum, een potlood gum ook doen de truc.
Hoe Schoon Suede Shoes behulp Household Products?
Hier volgen enkele huismiddeltjes over hoe suède schoentjes schoon te maken:
Azijn; Azijn kan gebruikt worden om hardnekkige vlekken uit je suede schoenen schoon te maken. Je zal moeten azijn toepassing op een droge doek en wrijven op de vlekken. Nadat het gedroogd is, gebruik maken van de suède borstel of een nagelborstel om het penseel af van het oppervlak. Deze methode is effectief, hoewel niet aanbevolen door professionals.
Koelkast; Het was te verwijderen, of kan een kauwgom geplakt om uw suède schoenen staan, je kunt laten in je vriezer! Het maakt de was of de vastgelopen gom op de schoenen hard, zodat u kunt gewoon chip is het van het oppervlak. Duidelijk het residu met een suède borstel.
Stoom; U kunt de stoombereiding gebruiken van een strijkijzer of een waterkoker op uw suède schoenen. Door het toepassen van warmte via stoom op de oppervlakte, de poriën aan het oppervlak van de suède open te stellen, waardoor het makkelijker wordt om de schoenen schoon te maken.
Tips te onderhouden Suede Shoes; Bij het schoonmaken van uw schoenen, doe je veter, als het kan hinder in uw reinigingsproces veroorzaken, en als je ook niet wilt dat uw kant te verwennen. ; Gebruik de suède bescherming sprays om watermerken of vlekken voorkomen op uw schoenen. Pas deze spray op uw schoenen voor ongeveer 4 tot 6 keer per jaar om ervoor te zorgen dat uw suède schoenen lang. ; Gelieve Vermijd het gebruik van droge oplosmiddelen of suède kleurstoffen thuis als zij niet garanderen dat u het schoonmaakt of gratis schoenen schade. ; In het geval u gebruik maken van azijn om zich te ontdoen van de olie vlekken van suède schoenen, zal dat leiden tot een milde geur van je schoenen. ; Als je en houd uw schoenen voor een lange tijd, zorg ervoor dat ze in papier gewikkeld, leg ze in een doos en bewaar ze in een droge, donkere plaats. ; U kunt ook naar bepaalde beroepsgroepen suède schoonmakers in de markt om je schoenen schoon eens in een tijdje. : Dit instructies over hoe suède schoenen schoon moet genoeg zijn. Goede zorg van uw mooie suède schoenen te blijven pronken ze elegant.

No comments:

Post a Comment