Wednesday 28 September 2011

Hoe kan ik een korset maken

Korsetten waren zeer in zwang in de achttiende eeuw. Zij waren de meest sexy kledingstuk in dat tijdperk. De achttiende eeuw vrouwen gebruikt om ze te dragen over hun kleding aan hun bovenlichaam te geven een gedefinieerde vorm. Sindsdien heeft corset is voortdurend in en uit de mode. Als je echt gek van het korset, moet je waarschijnlijk denken over het maken van uw eigen korset. Hier zijn enkele tips over hoe je een corset te maken. Meer informatie over de 18e eeuw mode.
Hoe maak je een Corset zelf te maken
Het maken van een korset bestaat uit twee fasen, waardoor het patroon voor het korset en het maken van de voering voor het korset. Zodra je een patroon bij de hand hebt, is het zeer gemakkelijk om de stof voor de voering naaien. Voordat u begint met het maken van het korset project, zorg ervoor dat je alle materialen bij de hand. Dit artikel beoogt het maken van corset van simpele materialen die beschikbaar zijn in je eigen huis. Duct tape, een schaar efficiënt genoeg is om de stof, een oud T-shirt dat kan worden gesneden, een permanent marker gesneden, liner stof ed is alles wat je nodig hebt voor dit project. U gaat naar een assistent voor dit project, die een zwaarwegend belang heeft in fashion design nodig, dus zorg ervoor dat je een echt goede vriend om u te helpen.
Ten eerste veranderen in de oude T-shirt zonder het dragen van een beha. Korsetten niet goed uitzien met een beha binnen. Het doel van het T-shirt is om je huid te beschermen tegen de aanval van de tape. Vervolgens vraag je vriend om te beginnen inpakken van de tape om je heen, langs de omtrek, in de vorm van een korset. Terwijl verpakking van de tape, heeft betrekking op de contouren van de nek-, schouder-bandjes, enz. Zodra alle contouren worden gedefinieerd en een ruwe vorm van het korset klaar is, is het tijd om de ruimtes te vullen. Gelijkmatig Wikkel de tape die binnen de vastgestelde contour. Zorg ervoor dat uw vriend niet de band te veel overlapping. De dikte van de tape moet ook worden op alle plaatsen en moet zo hard als een schelp. Lees meer over dameskleding.
Then, beslist over de ontwerpen van je korset en bevestig posities voor schouderbandjes, veters enz. Mark deze posities met een stift. Nu heb je vriend sneed de T-shirt langs de vormgeving en de omtrek. Dit laat u topless, als de T-shirt komt uit na het knippen (dit is waarom het belangrijk is om een ​​'echt goede' vriend te krijgen!). Eens, heb je alle stukjes snijden, moet u overtollige T-shirt cloth trim van het korset patroon. Je korset patroon is nu klaar, nu alles wat je hoeft te doen is koop een stof voor voering en naaien. Fluweel en katoen zijn de beste materialen om mee te werken, terwijl het maken van korsetten. Naai de stof langs het korset patroon. Afhankelijk van waar u wilt de kant stropdas, op gelijke afstand gaatjes te maken over de voor-of achterkant van het korset de rubberen naaien. Zeilringen te voorkomen uitscheuren van de stof gevolg van de koppelverkoop kant en ook maskers de scherpe kantjes. De oogjes moeten goed past in het gaatje. Zet de zeilringen voor elke hole op het korset. Lace-up van de string door elk gat in de tule. Voeg stenen of versieringen op uw korset, indien u dat wenst. Je korset is klaar om te dragen!
Nu je weet hoe je een corset te maken, moet u zeker het eens proberen. Als je niet de tijd hebt het zelf te doen, kun je altijd kopen. Immers, wat telt is pronken your grote lichaam in korset.

No comments:

Post a Comment