Monday 26 September 2011

Hoe te Stapelmuurtje Hang

De gebruikte methode voor het maken van plafonds en wanden met gips gips dat wordt gedrukt tussen de vellen papier staat bekend als gipsplaat. Een alternatief voor de traditionele gips, kan de drywalls geïnstalleerd worden in minder tijd.
How naar Hang Gipskarton; Het proces van opknoping gipsplaat is eenvoudig, mits de juiste stappen worden gevolgd en metingen worden uitgevoerd met een nauwkeurigheid. Laten we eens kijken naar de verschillende procedures van dit huis verbetering techniek. De procedure van hoe gipsplaat on concrete hangen moet ook worden geleerd, zodat hij blijkt te zijn nuttig voor het ontwerpen van de kelder.
How naar Hang Gipskarton op muren; De materialen nodig zijn om gipsplaat hangen op muren zijn een hamer, spijkers en gipsplaten schragen. The place to be gekozen voor het werken moet genoeg licht hebben.
De stoeterij muur locaties moeten goed worden aangebracht op de vloer en het plafond. Het helpt bij het versoepelen van het proces van spijkeren, later. Na afronding van de markering proces, moet gipsplaten worden teruggebracht tot de juiste grootte. Gipsplaten kan worden toegepast in een loodrechte of horizontale manier. In de werkwijze van opknoping gipsplaten loodrecht, is een enkel blad die loopt vanaf de vloer tot het plafond gebruikt. De horizontale methode aan de andere kant omvat het gebruik van twee vellen gelegd boven elkaar. Het voordeel van het gebruik van de horizontale methode is dat er behoefte is voor slechts een naad joint en een paar stootvoegen. Gipsplaten brokstukken moet worden geplaatst langs de wand met het oog op de eerste rij gipsplaten te stellen. Zodra de eerste rij goed is ingesteld, moet de brokstukken verwijderd worden, maar laat een ruimte voor het leggen van tapijt. Paar spijkers moeten worden getapt in de gipsplaat aan de top op het eerste. Het geeft een zekere stabiliteit en de taak van tot nagels verder, wordt het gemakkelijk. De nagels moeten worden vastgesteld op een afstand van 8 centimeter van elkaar. De tweede rij moet worden geplaatst boven de eerste en de spijkers, die op een gelijkaardige manier.
How naar Hang Gipskarton aan het plafond; De procedure om op te hangen gipsplaten aan het plafond is gemakkelijk te volgen, zelfs als de positionering is een beetje onhandig. Een gipsplaten Jack zou blijken te zijn een grote hulp om deze taak uit te voeren. Het verhogen van de gipsplaten met deze kabel aansluiting zou de baan te verlichten. De markeringen moeten naar behoren worden uitgevoerd en stekken voor verlichtingsarmaturen moeten worden gemaakt. Volgende stap in het proces is om de gipsplaten te monteren op de krik en positie in de juiste locatie. The nagels moet dan worden vastgesteld op een zodanige wijze dat ½ cm van de rand ruimte overblijft. Het voorkomt dat de randen van het breken.
Hoe Hang Around Gipskarton Windows; De volgende informatie of liever tips zou helpen bij het versoepelen van het proces van het installeren van drywalls rond vensters. ; De drywalls om gebruikt te worden rondom ramen moeten dunne dwz ongeveer ¼ duim dik. ; Men moet schroeven in plaats van nagels te gebruiken voor de installatie van drywalls. Het helpt voorkomen dat chippen, gekraak en gekreun. ; De kozijnen moeten volledig worden verwijderd voordat de installatie van gipsplaten rond vensters. ; Aangeraden wordt om iemand te vinden voor hulp bij het installeren van drywalls rond vensters. The drywalls wordt zwaar, zou een te vinden het lastig en vervelend te doen nagelen helemaal zelf. ; Lees meer over:, zoals: Hoe Textuur Gipskarton; gipskartonschroeven afwerkingstechnieken; Gipskarton Installatie Tips en Technieken; De inhoud gepresenteerd in het artikel hierboven, geeft een idee over hoe gipsplaat hangen op plafond en muren. De procedure van hoe gipsplaten in de kelder hangen is enigszins vergelijkbaar met de bovengenoemde procedures van plafond en muren. De bovenstaande informatie zou helpen bij het verlichten van de taak van opknoping gipsplaat.

No comments:

Post a Comment