Wednesday 21 September 2011

Tea Party Ideeën

Een opleving van de sociale tradities van het verleden heeft geleid tot de groeiende populariteit van thee partijen. Sommige van de indicaties van deze trend is de stijging van theeomzet in de VS en verschijning van theesalons hele land. Terwijl Jane Austen's boeken geven ons een mentale beeld van wat de Victoriaanse thee partijen geweest moet zijn, kan moeten wij hen passen aan moderne setting. Hedendaagse Tea Party idee moet zodanig zijn dat zij niet een huis vol van het personeel op te zetten nodig. Men kan een elegant tea party, compleet met een gezellige sfeer, rustig praten, en etiquette hebben, zonder dat het overdadig of tijdrovend. Tea parties zijn de perfecte, maar toch unieke manier om vele gelegenheden, zoals een pensioen partij-, bruids-of baby douche, een boek lezen, een verjaardag, of zelfs alleen maar te vieren in te halen met goede vrienden.
Hosting een tea party
Als u plan bent om een ​​thee party host, deze zijn een paar details u wellicht profiteren wetende. Traditioneel thee partijen worden gehost vijftien-zestien, en zijn bedoeld om een ​​licht te bieden, tussen de maaltijd snacks. Terwijl de Britse traditie is om thee te serveren met melk en suiker, nu gewoon, gearomatiseerde thee, koffie of ijsthee worden ook gezien als acceptabel. Tea Party ideeën zijn recepten van kleine sandwiches van gerookte zalm, roomkaas en ham, komkommer en boter, mozzarella en tomaat of eiersalade en waterkers. Geen thee feestje is compleet zonder Engels scones geserveerd met boter, clotted cream en aardbeienjam. Een portie van zoete voedingsmiddelen zoals zoete cakes, taarten, petit fours, gebak en andere moeten ook worden opgenomen. Terwijl het plannen van een tea party, weet dat een porseleinen theeservies is een must. Als u een, stel over het voorbereiden van uw menu. Sturen de uitnodigingen die corresponderen met uw thema goed, vooraf. Leren hoe de tabel voor een thee partij, en plan een mooie middelpunt set. Met deze stappen in de plaats, moet je host een goed georganiseerde tea party. Lees meer over partij ideeën.
Tea Party Ideeën
Tea Party Ideeën voor volwassenen; Een van mijn favoriete dag Moederdag Tea Party ideeën is een moeder dochter Tea Party. Als u op zoek bent naar een manier om een ​​vrouw in haar rol als moeder, begin dan met haar dochter waarderen. Nodig moeders en dochters voor het feest en elkaar informeren dochter een beetje iets te zeggen tegen haar moeder te eren voor te bereiden. Indien de partij is een hit, kan je het een keer per maand affaire, om zo de kloof tussen de generaties te overbruggen. Elke vergadering kan zich richten op een ander aspect, zoals mode, relaties en gezondheid. Dames Tea Party ideeën kunnen worden langs dezelfde lijnen, sans de jongere. Een interessant idee is om een ​​op het werk, tijdens de theepauze. Als je hosting, kunt u dragen de broodjes, koekjes, scones, of je het kan maken als een pot luck. Iemand moet de theepot en kopjes thee te vervoeren, maar als het te veel gedoe u kunt beheren zonder.
Kinderen Tea Party Ideeën, voor een tea party voor kinderen, wilt u wellicht niet uit te brengen u het beste porselein, maar verken andere veiliger te maken (in mindere breekbaar) opties. Het is de perfecte vorm van de partij voor een peuter, aangezien de timing en duur is ideaal voor jongere kinderen. Kleine meisjes zal ook de liefde van een tea party, waar ze allemaal te mooie kleren, hoeden dragen, en spelen 'opgegroeid'. Herinner uit te zenden theepot vormige uitnodigingen in overeenstemming met het thema. Ander idee dat kinderen zal graag is een Alice in Wonderland Tea Party, vol met karakters en kostuum.
Lees meer over:; Tea Party Uitnodigingen; Verjaardag Tea Party Ideeën voor Meisjes; Victoriaanse Tea Party Ideeën; Deze tea party ideeën op gang zou je creativiteit, plaatst je in de positie om te komen met de meest originele ideeën. Als u nog steeds hulp nodig hebt, heb vond ik dat het kijken naar Mansfield Park helpt altijd.

No comments:

Post a Comment