Wednesday 21 September 2011

Kerst Cactus Care

De aanblik van de felgekleurde bloemen van de Christmas cactus brings direct warmte tijdens het koelen winterseizoen. Het heeft gewoond voor het laatst zo veel generaties om u te voorzien van de overvloedige bloei die uw feest een succes. Het vakantieseizoen is voorbij. Het is rust tijd voor de kerst cactus. Toestaan ​​de rest het verdient en bereiden het voor de aankomende vakantieseizoen. Met het oog op Kerstmis cactus verzorgen, is het belangrijk om te weten wat de eisen zijn, weten wat belemmert de groei en volg de kerst cactus instructies die hier worden genoemd.
Ken de Kerst Cactus
Deze plant is tropisch in aard en behoort tot de zygo-cactus familie. Hoewel de naam doet vermoeden dat het afkomstig is van de cactus familie, haar milieu-eisen zijn heel verschillend van de woestijn cactus. De kerst cactus plant is een epifyt dat is een inheems in Midden-en Zuid-Amerika en het van nature groeit in de cervices van boomstammen en takken. De organische stof gevangen in het cervices van de bomen zorgt voor de nodige vocht voor de groei van de cactus.
Man is gekomen met nieuwe technieken in de hybridisatie van Christmas cactus, die heeft geresulteerd in de introductie van drie meest populaire vakantiebestemming cactussen. Ze zijn Thanksgiving, Pasen en Kerstmis cactus. Zorg van Kerstmis cactus moet worden genomen om ervoor te zorgen dat wij de bloemen te genieten voor een lange tijd. Lees meer over de kerst cactus.
Voor de kerst cactus om te groeien bloeien en moet een optimale groeiomstandigheden worden verstrekt. Hoewel de cactus goed presteert onder gemiddelde woning voorwaarden met matige zorg, zijn er verschillende factoren die de plant kan weerhouden bloei.
Factor die de groei van de kerst-Cactus; Water: Being succulent in de natuur, deze plant slaat een redelijke hoeveelheid water in zijn bladeren. Meer dan gieter schuwen de groei van de kerst-cactus. De beste manier om te zien of de plant watering nodig heeft, is het controleren van de boven de bodem van de pot. Indien de bodem is vochtig, er geen noodzaak om water. Aan de andere kant als de bodem is droog en losse, het suggereert dat de plant water nodig heeft. Zorg worden genomen te zien dat overtollig water is toegestaan ​​doorlopen de gaten in de pot. Als de plant is toegestaan ​​om in het afvoerwater zitten voor te lang, de wortels neiging om verval. Tijdens het zomerseizoen, ervoor te zorgen dat de cactus is gedrenkt om de 2-3 dagen. Wanneer luchtvochtigheid is prevalente, water de plant elke week. Tijdens wintermaanden, de noodzaak is minder en zo is water. , Licht: Als de bladeren van de cactus hebben rode gedraaid, het betekent gewoon dat hij is blootgesteld aan direct zonlicht. De kerst-cactus vereist indirecte fel zonlicht. De beste plaats voor de plant in de kamer is dat indirecte, gefilterd zonlicht heeft. Het bevorderen van de bloei in het najaar, de plant minder zonlicht en 12 uur ononderbroken duisternis. De kerst cactus kan worden geplaatst binnenshuis wanneer de temperatuur constant is en valt onder 10 ° C of 50 ° F. ; Temperatuur: De optimale temperatuur voor groei is tussen 60 tot 70 ° C. Gemiddeld tot hoge luchtvochtigheid creëert de meest gunstige voorwaarden. Het bodemvocht niveaus kunnen worden bereikt door het plaatsen van de pot in een bak gevuld met water en steentjes. ; Fertilizer: Gebruik een zwakke oplossing van vloeibare kamerplant kunstmest elke 2-3 weken. Over het gebruik van de meststof kan branden de wortels van de cactus. ; Na het optimaliseren van alle omstandigheden die geschikt zijn, is uw taak van Kerstmis cactus zorg de helft gedaan.
Ter bevordering van de kerst-cactus naar tak, is het belangrijk om het snoeien. Verwijder een aantal gedeelten van de stengel met behulp van ofwel uw vingers of een scherp mes. Te propageren, duw de cut secties van de kerst cactus in een 3 inch pot dat dezelfde bodem als de moedermaatschappij cactus bevat. Zorg ervoor dat de snijvlakken have joined 2-3 segmenten. De wortels te ontwikkelen in 4-6 weken en de stekken te groeien tot een volwaardige fabriek in 2-3 weken.
Als Christmas cactus verzorgingstips worden gevolgd, kan deze plant overleven door generaties. Het kader van goede zorg en begeleiding, kan uw kerst cactus gewoon beslissen om haar genegenheid met bloemen jaar laten zien na jaar.

No comments:

Post a Comment