Saturday 17 September 2011

Navelpiercing Scar

Navelpiercing kan een van de laatste trends, maar niemand kan ontkennen de lange termijn negatieve effecten. De belangrijkste navelpiercing bijwerkingen zijn keloïden en littekens die gedurende vele jaren. Keloïden of buik piercings littekens weefsel de over grown tissue voortkomen uit de pierced en de omliggende de huid. Keloïden kan alleen worden verwijderd door een eenvoudige chirurgische ingrepen. Er zijn geen home remedies voor navelpiercing littekenweefsel te behandelen. Litteken ontstaat als gevolg van de navelpiercing infectie. Het kan opvallend worden verwijderd door te proberen een aantal effectieve huismiddeltjes, die worden besproken in het onderste deel van dit artikel.
Oorzaken van de navelpiercing Infectie
Er zijn twee belangrijke oorzaken van de navel piercing infectie. Dit zijn de allergische reacties tegen de doorboorde metalen en over reiniging van de huid doorboord deel. Veel mensen zijn allergisch voor het metaal dat is doorboord in hun navel huid. Dit is waarschijnlijk een allergische reactie te brengen door het immuunsysteem van het lichaam. Als gevolg van een allergische reactie, zullen de betrokken huid opzwellen en ontstoken. Het kan sijpelen uit pus ook. Nikkel is het metaal dat veel gebruikt wordt in het lichaam piercings. Zij moeten ervoor zorgen dat ze niet allergisch bent voor deze of enig ander metaal wordt gebruikt.
Eenmaal gedaan met navelpiercing, veel mensen de neiging om slechte verzorging van te nemen. Zij maken gebruik van sterke of agressieve schoonmaakmiddelen houden van de doorboorde huid schoon te maken. Over reiniging maakt de huid inschrijving touch aan. Ook over droogt de huid en bloot it aan microbiële infectie.
Lees meer over:; Body Piercing Infecties; geïnfecteerd Belly Button Piercing; gevaren en risico's op de buik Button Piercing; Hoe het optreden van navelpiercing Scar te voorkomen?
Een litteken wordt beschreven als het merk achtergelaten door de genezing van de beschadigde weefsel. De beste manier om het uiterlijk van een litteken te voorkomen is om de weefsels te beschermen tegen blessures. U kunt het mogelijk om een ​​groot deel in het geval van navelpiercing piercing door de zorg van de volgende punten. ; Was uw handen met een antibacteriële zeep en een antiseptische lotion op hen. Dit is noodzakelijk om de overdracht van ziekteverwekkende bacteriën te voorkomen navelpiercing wond naar andere lichaamsdelen en vice versa. ; Was het navelpiercing ten minste tweemaal per dag. Gebruik een antibacteriële zeep voor dit doel. Zorg ervoor dat je niet over het schoon, als het kan te grijpen met het natuurlijke proces van genezing van uw huid. ; Pat droog de navelpiercing na het wassen met zeep en water. U kunt zowel een schone handdoek of een papieren wegwerp product zoals een tissue of een gaasje voor het drogen van het. ; Maak een zoutoplossing door het mengen van een kopje water met 2-3 theelepels tafelzout. Sta een paar druppels op de buik piercing voor ongeveer 5 minuten. Het zal losweken celresten, vuile bloed samen met de bacterie aanwezig is. ; Breng een antibioticum zalf op de buik piercing litteken. En wees niet draaien de ingevoegd metaal als het verder kan de navelpiercing littekens verergeren. Het zal goed zijn als je ontsmet je handen na het uitvoeren van de hierboven gegeven stappen. , Toepassing van Aloë Vera pulp on de frisse wond of pierced navel. Hiermee wordt voorkomen dat de vorming van littekenweefsel op de aangedane huid. ; Hoe behandelen navelpiercing Scar?
Omdat je niet wist over de hierboven gegeven preventieve maatregelen voor navelpiercing litteken, zou u hebben ontwikkeld. Nog, maak je geen zorgen zoveel als je kunt de buik piercing litteken door het uitproberen van diverse huismiddeltjes te verwijderen. Sommigen van hen zijn hier vermeld. ; Neem een ​​klein schijfje citroen en wrijf het op de buik piercing littekenweefsel. Doe het tweemaal daags tot litteken te verwijderen uit de doorboorde navel. ; Plaats een watje gedrenkt in lavendelolie op de buik piercing litteken tweemaal per dag. Doe het een keer per dag voor de behandeling van navelpiercing litteken snel. ; Breng tea tree olie op de buik piercing litteken dagelijks voor het slapengaan. Het zal vervagen de litteken in grote mate. ; Strijk een vitamine E capsule op het litteken voor de snelle verdwijning van navelpiercing litteken. ; Lees meer over:; Belly Button Piercings; Belly Button Piercing Care; De preventieve maatregelen tegen navelpiercing infectie werkzaam zijn genoeg om de mogelijkheid van pathogene actie te verlagen. Echter, als een infectie ontwikkelt, dan is het uitproberen van de home remedies om de infectie te behandelen en litteken zal zeker blijken te zijn van grote hulp.

No comments:

Post a Comment