Sunday 4 September 2011

Lip Liner Tips

Lippenstift is het belangrijkste component van eventuele make-up. In feite, is wanneer het woord make-up, zei de eerste ding dat de geest komt van iemand is, lippenstift. En waarom niet, nadat alle lipstick aandacht trekt en ook maakt de lippen om goed uitzien. Maar als lippenstift aandacht trekt, is het zeer noodzakelijk dat de lipstick perfect uitziet. En voor het maken de lippenstift perfecte look, bepaalde dingen om aandacht worden besteed aan zeer zorgvuldig, zoals de kleur van de lippenstift, hidratatie de lippen en de grens van de lippen. Lip liner doet dit werk. Laten we een paar lip liner tips. Lees make-up op.
Waarom een ​​Lip Liner Toepassen
Zoals de naam al doet vermoeden, is lipliner bedoeld om een ​​lijn, een grens voor de lippen te creëren. Vele een tijd, moet u hebben ervaren veegvast en verspreiding van lippenstift boven en onder uw lippen. Het wordt een moeilijke taak om afwrijven de extra lippenstift, vooral wanneer je klaar bent met je hele make-up! U moet ook geconfronteerd zijn met het probleem van de lippenstift vervaagt op de verkeerde tijd, dat wil zeggen, wanneer het feest is in volle gang! Lip liner is een remedie om al die problemen. Lip liner is niets maar een type van gekleurde cosmetische potlood, die wordt geleverd met een puntenslijper! Lip liner geeft een outline aan uw lippen, waarin de lippenverzorging bloeden voorkomen. Lip liner helpt ook om de lippenstift houden op de lippen voor een langere tijd. Naast al deze toepassingen, is het belangrijkste voordeel van de lip liner is dat het de lippen een concrete vorm, waardoor ze opvallen en kijken vol geeft. Lees op natuurlijke zoek makeup.
Lip Liner Tutorial - Soorten Lip Liners
Nu we de voordelen van lip liners kennen, laat ons zien hoe en welke lip liner te kiezen. In tegenstelling tot lippenstift, zijn er geen vloeistof lip liners. Degenen die beweren vloeibare, zijn eigenlijk in crème vorm. Maar crème lip liners zijn niet veel gebruikt. Degenen die zijn populair, zijn de traditionele lip liners die samen komen met een slijper en de andere, die is mechanisch. Er zijn voor-en nadelen van beide vormen. Read op zelfgemaakte lipgloss.
De voordelen van klassieke lip liner is dat u het potlood aanscherpen wanneer je wilt en dat is waarom er geen gevaar van bacteriën, en je krijgt ook een fijne punt elke tijd, die niet is mogelijk in geval van mechanische lip liner. De klassieke liner is kinda droog, waardoor is het makkelijker om dragen. De voordelen van mechanische lipliner is dat je niet hoeft te scherp het zo nu en dan. Mechanische lip liners hebben een natter look, waardoor ze kijken meer natuurlijke, maar ook wordt moeilijk te handhaven hen. Praten over de kleur van de lipliner, onthoud dat lipliner verplicht moet de kleur van de lippenstift wedstrijd. One donkerder is oke, maar zij mag nooit donker dan dat en noch moet worden lichter dan de lippenstift. De redenen liggen voor de hand, als de lip liner is zwakker dan de lippenstift, het zal niet gezien worden, wat betekent dat het zal nutteloos zijn. En als het donkerder is dan de lippenstift, zal slechts een grens van lipliner te zien op je lippen, die ziet er komisch alsmede drastische! Als u niet zeker bent welke kleur te kopen of als u niet krijgt dezelfde tint als de lippenstift, ga voor kleurloze wax potlood. Het zal de veiligste aangezien het zal dezelfde baan als andere lip liners maar zonder meegeven elke kleur uitvoeren. Wanneer het aankomt op prijs, hoeft u niet noodzaak de duurste lip liners kopen. De beste lip liner kan worden zo goedkoop als je lippenbalsem! Dus gewoon voor de beste merk. Dit was allemaal de basisinformatie over lip liners, nu laat u enkele tips lipliner, vanaf lipliner toepassing.
Lip Liner Applicatie; Allereerst goed schoon je lippen, verwijder eventuele tekenen van lippenbalsem of gloss. ; Zorg dat het potlood is genoeg scherp. In het geval van mechanische lipliner, koelkast het een paar minuten. ; In het geval dat het erg wordt gewezen, probeer dan niet het breken van de punt! Net wrijf het op een tissue. ; Om te beginnen, maak dan een stip in het midden van je boven-als de onderlip. In de dezelfde manier, maak een paar meer dots op de gehele lippen, houd een afstand tussen hen. ; Start toetreden de puntjes een voor een, met een stevige hand. Blijven tot aan de rand van de lippen. ; Nu wachten op een tweede en zorgvuldig te controleren in de spiegel als een ruimte wordt gelaten, als u een ruimte, het te vullen met lichte beroertes. ; U kunt nu toepassing lippenstift. Zie ervoor dat de lip liner en lippenstift gladde look. ; Deze waren enkele van de lip liner tips. Ik wil graag een scheiding lipliner fooi te geven. Als uw lippen zijn dunner, toepassing zeer weinig lip liner, op de liplijn alsook een beetje boven uw oorspronkelijke liplijn. Te maken de lippen kleinere, toepassing een beetje donkerder kleur dan uw lippenstift en ook een beetje van stichting toepassing alvorens de lip liner. Hopen dat deze lipliner trucs en tips helpen u om onweerstaanbare lippen hebben!

No comments:

Post a Comment